HomeFinders & Directimo organizează primul eveniment adresat investitorilor interesați de proprietăți hoteliere generatoare de venit din Dubai. Acesta va avea loc la Hotel Radisson Blu București, în perioada 2 - 3 aprilie 2022.

Primul eveniment din România dedicat investițiilor în piața imobiliară hotelieră din DubaiFoto: HomeFinders

Evenimentul vizează oferta de investiție fracționară în SLS Dubai, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai, finalizat și inaugurat în aprilie 2021. Tichetul minim de investiție pornește de la aproximativ 115.000 de euro.

Beneficiile unei asemenea investiții sunt randamentul garantat real net de 7%, cu o chirie lunară, la care se adaugă un sejur anual de 7 zile, pentru primii 10 ani. Există posibilitatea de revânzare, dar și de buy-back, după această perioadă.

Participanții vor primi cadou un city break de lux de 2 nopți și bilete de avion, pentru orice rezervare realizată în cele două zile (2 - 3 aprilie).

Pentru a lua parte la eveniment, vă puteți înscrie AICI.

Investiția fracționară în proprietăți a fost lansată în Dubai în ianuarie 2022. La nivel internațional, acest tip de investiții a luat amploare în SUA și Europa, datorită gradului de accesibilitate mai ridicat și posibilității de diversificare suplimentară oferite investitorilor.

Proiectul hotelier și rezidențial SLS Dubai este dezvoltat de Mapa Group și este afiliat diviziei de lux a grupului Accor. Valoarea sa de piață este estimată la 550 de milioane de dolari.

Acesta are 76 de etaje și cuprinde 254 camere de hotel, 371 de unități rezidențiale și 321 de unități tip aparthotel. Clădirea este deservită în total de 28 de lifturi. Cu o arhitectură spectaculoasă, apartamentele au o înălțime utilă de până la 7 metri, sunt complet izolate fonic, cu ferestre de sus până jos și terase cu vedere panoramică asupra Dubaiului.

Ansamblul dispune de 2 rooftop-uri și 2 infinity pools aflate la 325 metri înălțime. Deține recordul mondial pentru cea mai înaltă recepție, care este poziționată la etajul 73. Printre spațiile comune pentru turiști și rezidenți, se numără săli de conferințe, un centru spa, sală de fitness și restaurante premiate.

Evenimentul organizat la Radisson are loc în urma studiului de piață extins pentru investițiile în Dubai, realizat de consultanții HomeFinders & Directimo. Cu o experiență de peste 10 în buyer advisory, aceștia au identificat cele mai bune zone și au negociat oferte speciale cu dezvoltatorii imobiliari.

Important centru financiar și hub comercial internațional, Dubaiul asigură astăzi oportunități reale de investiție în piața imobiliară. Prețurile proprietăților din Dubai sunt în prezent sub nivelul anului 2008, respectiv 2015.

În timp ce economia UAE a crescut cu 5,9% în 2020, după primul lockdown din pandemie, piața de real estate este pe un trend ascendent. Peste 84.000 de tranzacții imobiliare au fost realizate în 2021, în valoare totală de 300 de miliarde de dirhami (aproximativ 71,4 miliarde de euro). Suma reprezintă cea mai mare valoare a tranzacțiilor înregistrată în istoria sectorului imobiliar din Dubai.

„Vânzările au crescut semnificativ în primul trimestru din 2022, în contextul global inflaționist, iar conflictul dintre Rusia și Ucraina le-a amplificat. Protejarea investițiilor printr-o serie de reglementări contribuie și ea la dezvoltarea pieței locale de imobiliare. Proprietățile din Dubai au devenit un refugiu pentru cei ce văd în real estate mai multă siguranță sau vor să-și diversifice portofoliul. Pentru o rentabilitate crescută a investițiilor, echipa noastră a identificat cele mai bune oferte în acest moment, pe segmentele de piață mediu - superior, premium și luxury. Opțiunea de a investi în SLS este una dintre aceste oferte, fiind primul produs de investiții fracționare în proprietăți hoteliere din Dubai.”, a declarat Matei Maloș, CEO Directimo & HomeFinders.

Pentru a rezerva un loc la eveniment, vă puteți înscrie AICI.

Mai multe detalii privind investițiile în Dubai și top 3 oferte în luna martie pot fi accesate în ghidul complet disponibil AICI.

Ghidul include recomandări pentru a evita riscurile investiției în Dubai, în contextul unor campanii publicitare agresive. Printre riscurile identificate, se numără: dezvoltatori de renume cu întârzieri semnificative în livrarea imobilelor și calitate deficitară a construcțiilor, ceea ce implică bugete suplimentare pentru reparații, existența unor proiecte în care perspectiva evoluției prețurilor este incertă, din cauza unei planificări nesustenabile a comunităților, precum și promisiunea unor randamente „garantate” de 8-10%, în cazul cărora investitorii au suportat costuri fixe de mentenanță mai mari decât veniturile.

DESPRE DIRECTIMO & HOMEFINDERS

Fondată de o serie de investitori în tech & real estate, platforma Directimo se adresează cumpărătorilor de locuințe noi calitative. În București, Directimo analizează oferta a peste 280 de proiecte rezidențiale. Verificate și documentate în prealabil de specialiști în imobiliare, ofertele conțin date actualizate, complete și 100% transparente, fără duplicate. Pe baza criteriilor de căutare, proiectele rezidențiale recomandate includ avantajele și aspectele de luat în considerare pentru fiecare imobil în parte. În plus, clienții platformei au acces la istoricul fiecărui dezvoltator imobiliar și analize comerciale extinse pentru ansamblurile vizate. Mai multe informații pe www.directimo.ro.

HomeFinders reprezintă primul serviciu de buyer advisory din România, prin care peste 1.200 de clienți și-au achiziționat locuința în cele mai avantajoase condiții. Echipa HomeFinders oferă consultanță cumpărătorilor pentru cele mai bune investiții în proprietăți rezidențiale, inclusiv locuințe de vacanță, precum și asistență în încheierea tranzacțiilor.

DESPRE MAPA GROUP

Dezvoltator al proiectului hotelier și rezidențial SLS Dubai, Mapa Group este un holding de companii de origine turcă. Acesta are 40 de ani de activitate în construcții, industria ospitalității, energie regenerabilă, aeroporturi și transport aerian, în EMEA și țările GCC. Proiectele Grupului au o valoare de peste 18 miliarde de dolari, iar veniturile anuale depășesc în prezent 1,1 miliarde de dolari.

​Articol susținut de HomeFinders & Directimo