​​La doar 15 minute de București, în mijlocul naturii, Liziera de Lac, cartierul vecin cu pădurea și lacul prinde contur și în foarte puțin timp își va primi viitorii rezidenți. Casa model din Faza I este deja gata și o poți vizita. Mai mult de atât, alături de casa model, întreaga infrastructură este complet finalizată!

Liziera de Lac, casa ta în mijlocul naturii, la 15 minute de zona comercială PalladyFoto: Liziera de Lac

Complexul dispune de stații de colectare a apelor, de stații de epurare a apelor, de canalizare, rețea de gaze, rețea electrică precum și un drum de acces de 5 km. Drumul de acces, cu ieșire pe autostrada A2 care te duce în doar 15 minute la stația de metrou Anghel Saligny și zona comercială Pallady, a fost construit integral de către Liebrecht & wooD, dezvoltatorul proiectului Liziera de Lac. Pe lângă infrastructură a cărei construcție a început în urmă cu 3 ani, întregul proiect va beneficia de un parc de panouri solare de 12 ha.

Un microunivers unic cu lac, pădure și facilități urbane

Dacă ești în căutarea unui loc liniștit, înconjurat de natură, Liziera de Lac este alegerea ideală: un proiect sustenabil, în zona de Sud-Est a Bucureștiului, în apropiere de A2 (Autostrada Soarelui).

Proiectul va cuprinde 4.400 de locuințe noi și un univers complet de facilități și utilități. Aici e locul unde prinde contur o comunitate în care visele pot deveni realitate, un loc unde poți să trăiești confortabil în natură, și, în același timp, să fii aproape de oraș.

În Liziera de Lac, arhitecții au pus natura pe primul loc: 52% din suprafața proiectului e ocupată de spațiile verzi. Prima fază a proiectului oferă 440 de case. Construcția primelor 94 este aproape gata și primii rezidenți se vor muta în toamna lui 2022.

Printre facilitățile proiectului Liziera de Lac se numără și grădinița, în imaginea de mai jos, ce va fi operațională de la începutul lui 2023.

Pe lângă multitudinea de spații verzi, Liziera de Lac va avea propria sursă de energie verde prin cele 12 ha de panouri solare din proximitate. Acestea vor alimenta spațiile comune. În ceea ce privește gestionarea eficientă și sustenabilă a apei, este prevăzut un sistem dual de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei potabile și uzate și un sistem independent de irigații. De asemenea, planul prevede lucrări de amenajare și conservare a lacului Tătaru și a pădurii din apropiere.

Sustenabilitatea ansamblului, cu soluții și facilități prietenoase cu mediul a fost de asemenea printre priorități, încă din momentul dezvoltării planurilor pentru complex.

7 Tipuri de cuiburi cu grădină proprie

Ansamblul rezidențial Liziera de Lac este construit urmând principii de design pentru diferite tipologii de case și stiluri de viață. Avem modele de case din FAZA I care sunt deja sold out, așa că dacă te atrage idea de casă în natură, nu mai amână momentul unei vizite.

Cuiburile încorporează elemente caracteristice caselor tradiționale românești, de exemplu tinda transformată în veranda de la intrare printr-o reinterpretare avangardistă. Inovația și tradiția sunt coordonatele pentru a crea un cuib primitor și confortabil în care te simți cu adevărat acasă.

Înconjurată de lacul Tătaru și de verdele intens al pădurii, Liziera de Lac este locul ideal pentru cei care apreciază natura și au un stil de viață activ. E un loc perfect pentru cei care vor să evadeze din aglomerația orașului și să se bucure de o viață liniștită alături de familie.

Toate tipurile de cuiburi din Liziera de Lac au grădină proprie, ce variază între 86 mp și 189 mp. Gândite și proiectate cu aceeași grijă, casele au suprafețe construite între 107.42 mp și 169.86 mp, beneficiază de optimizarea spațiului de locuit și de lumină naturală din belșug datorită ferestrelor de mari dimensiuni care fac trecerea către grădină. În funcție de suprafața casei construite, de grădină și de amplasare, prețurile încep de la 106.400 € + TVA și ajung până la 224.000 € + TVA, în cazul vilelor individuale, unități care sunt deja sold out în FAZA I.

Smart Home, Smart Life

Deși nu par noțiuni compatibile, natura și tehnologia pot funcționa perfect împreună, pentru a oferi un stil de viață confortabil, în care ai totul la îndemână și te simți în siguranță. Odată cu alegerea cuibului ideale, locuitorii din Liziera de Lac pot opta pentru instalarea unui sistem SMART home integrat, ce va fi controlat în totalitate prin aplicația dedicată SMART Liziera de Lac.

Dezvoltatorii pun la dispoziție opt pachete smart care să ofere control deplin al locuinței cât și al consumului, fiind un instrument ideal de a ține costurile utilităților sub control.

Pe lângă funcționalitățile smart pentru case, Liziera de Lac aduce o premieră pe piața din România - o aplicație smart city dedicată. Aceasta îi va ajuta pe rezidenți să navigheze printr-un simplu click prinuniversul Liziera de Lac. Fie că vorbim de posibilitatea de a rezerva terenurile de sport, de opțiunea de a oferi acces vizitatorilor în complex, sau de a vedea orarul microbuzelor în timp real, totul este integrat.

În armonie cu natura, dar conectat la oraș și tehnologie

Viitoarea comunitate va fi un orășel ce va găzdui aproximativ 13.000 de rezidenți, cu facilități numeroase, disponibile încă din prima fază, și locuitori pe care îi unește aceeași pasiune pentru un stil de viață cât mai relaxat, aproape de natură. Urmând aceeași idee de comunitate, AGORA este un centru comunitar ce va găzdui, o cafenea, un magazin și o farmacie cu servicii medicale de bază, precum și un co-working space. În Liziera de Lac te vei bucura de avantajele celor două lumi: confortul de a lucra de acasă și facilitățile de birou de care ai nevoie.

Viziunea unui ansamblu rezidențial aproape de natură, sustenabil și cu numeroase facilități tehnologice a dus la apariția Lizierei de Lac, un proiect în armonie cu mediul natural, conectat la oraș și la cele mai noi tehnologii.

Vino să vezi cum arată Liziera de Lac și alege cuibul potrivit pentru familia ta, departe de agitația orașului, și totuși, atât de aproape!

Vezi oferta de cuiburi disponibile: oferte.lizieradelac.ro

Programarea unei vizionări este la un telefon distanță: 031 005 20 38