Majoritatea părinților se luptă să găsească și să ofere tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor. Este un lucru complet normal ca aceștia să acorde o atenție deosebită educației și să caute grădinițe care să le ofere micuților un start bun în viață.

Școală și grădiniță de stat în Greenfield BăneasaFoto: Impact Developer & Contractor

Din nefericire, drumul până la grădiniță cu cel/cea mic(ă) poate fi o adevărată provocare, mai ales când aceasta se află la distanță mare de casă.

Și dacă ai avea o grădiniță de stat în cadrul ansamblului imobiliar în care locuiești?

Cel mai mare avantaj pentru tine și partenerul tău de viață este că puteți realiza mult mai ușor naveta la grădiniță cu cel mic, având, astfel, mai mult timp liber.

În plus, este un mare avantaj ca cel mic să își poată face prieteni foarte aproape de casă, iar când în apropierea apartamentului tău locuiesc și alte familii cu copii, socializarea între aceștia devine mult mai ușoară, fapt ce aduce beneficii in dezvoltarea copiilor pe termen lung. Când cel mic își întâlnește colegul de grădiniță și pe terenul de joacă, se leagă prietenii trainice pentru că deja se cunosc și există un mare sentiment de siguranță între ei.

Uneori, se mai întâmplă să uiți un anumit lucru acasă, precum jucăria preferată a copilului, și, dacă ai ghinionul să fi ajuns deja la grădiniță, vei pierde destul de mult timp pe drum. Având grădinița în ansamblul rezidențial, drumul până acasă și înapoi nu va dura decât câteva minute. Un drum atât de scurt va reduce riscul ca cel mic să adoarmă în mașină în alt moment decât ora de somn, iar apoi să se trezească mofturos sau plângând.

Un alt avantaj este că, indiferent dacă îți vei schimba locul de muncă sau nu, drumul până la grădiniță va rămâne același. În caz contrar, ar fi trebuit să regândiți traseul și, nu de multe ori, în favoarea voastră ca părinți. Oricum, mersul pe jos până la grădiniță se poate transforma într-un obicei sănătos și benefic, mai ales pentru micuț(ă).

Greenfield Băneasa va avea școală și grădiniță de stat în cadrul ansamblului rezidențial

Greenfield Băneasa, cel mai cunoscut ansamblu rezidențial din sectorul 1 București, va deveni în curând primul ansamblu rezidențial privat în interiorul căruia vor exista grădiniță, școală primară și școală gimnazială de stat.

Compania IMPACT Developer & Contractor, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Greenfield Băneasa, a donat terenul și proiectul tehnic pentru acestea, urmând ca Primăria Sectorului 1 să construiască, pe Aleea Teișani, un centru educațional ultramodern, ce va cuprinde: o școală, grădiniță, sală de sport, bibliotecă, spații de joacă și tot ce este necesar pentru ca micuțul tău să aibă parte de o dezvoltare armonioasă.

Noile unități de învățământ de stat vor fi parte a centrului comunitar din Greenfield Băneasa, iar aici vor putea învăța 780 de elevi din clasele primare și gimnaziu, precum și 150 de preșcolari.

​Articol susținut de IMPACT Developer & Contractor