Dacă aveți nevoie să faceți upgrade computerului dumneavoastră, dar bugetul este limitat, Godeal24 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. În Microsoft Store, Windows 10 Pro costă 199,99$, iar Microsoft Office 2021 costă 439,99$, ceea ce depășește complet bugetul dumneavoastră. Godeal24 vă oferă un Windows 10 Pro original și ieftin. Microsoft a declarat că suportul pentru Windows 10 va continua până în octombrie 2025. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea Windows 10. În prezent, utilizatorii de Windows 10 Pro beneficiază de un upgrade gratuit la Windows 11 Pro.

Super oferte de la Godeal24Foto: GoDeal24

La Godeal24, Windows 10 Pro costă doar 7,42€. Dacă doriți să treceți direct la Windows 11, puteți avea cel mai recent Windows 11 Pro pentru numai 10,24€. În prezent, Windows 10 oferă cea mai bună stabilitate și compatibilitate, dar și cel mai mare număr de utilizatori. Cu toate acestea, fiind cea mai recentă versiune de Windows 11 Pro, Microsoft a actualizat-o și modificat-o în mod constant, iar performanța de securitate este, de asemenea, cea mai puternică. Puteți alege Windows 10 sau Windows 11 în funcție de nevoile sistemului de operare, toate la cel mai mic preț!

Sistem de operare Windows original: Ofertă specială pentru o perioadă limitată de timp!

Microsoft a confirmat că asistența pentru produsele Office 2013 se va încheia la 11 aprilie 2023, iar Microsoft nu va mai oferi nicio formă de actualizare și mentenanță, iar utilizatorii se pot confrunta cu diverse probleme de fiabilitate. Este posibil ca utilizatorii care încă folosesc această versiune să fie nevoiți să actualizeze sau să înlocuiască produsul în continuare. La Godeal24, Office 2021 original este numai 25.61€. Dacă aveți nevoie să actualizați mai multe PC-uri sau să cumpărați împreună cu prietenii, vă recomandăm să cumpărați pachetul combo pentru 5 PC-uri pentru Office 2021, la doar 13.52€!

Microsoft Office: Ofertă specială pentru o perioadă limitată de timp!

62% reducere la achiziționarea de pachete sau mai multe MS Office (cupon de reducere „GOLE62”)

>>> Obțineți mai mult

Pentru a răspunde diferitelor nevoi ale utilizatorilor, sunt furnizate diferite versiuni de Windows 10 pentru a se potrivi diferitelor tipuri de hardware, pentru uz personal sau business. Nu numai cea mai utilizată versiune Windows 10 Pro, dar și cea mai bună ediție Windows 10 Enterprise pentru uz comercial, Windows Server, etc.

Până la 50% reducere la mai multe sisteme de operare Windows! Cu (cuponul de reducere „GOLE50”)

Godeal24 are un magazin complet și profesionist cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software original la un preț redus cu peste 80%. Nu numai sistemele de operare populare Windows și Office, ci și software mai practic pentru calculatoare și instrumente software pentru mobil, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Mai multe instrumente pentru calculator: Cel mai bun preț, cele mai bune produse!

La Godeal24, puteți alege dintre cele mai bune antivirusuri din 2022 pentru PC, Mac, Android și iOS și puteți economisi până la 90% față de prețurile de listă. De asemenea, puteți găsi cele mai bune oferte Windows și cele mai bune oferte Microsoft Office pentru PC și Mac. Licențele pe care le veți găsi în magazin sunt originale și autentice: acest lucru este demonstrat de prețurile foarte avantajoase, dar totuși realiste, oferite de magazin.

Fiabilitatea Godeal24 este demonstrată pe deplin de reputația online excelentă de care se bucură și de numeroasele recenzii pozitive de pe TrustPilot, unde compania a fost evaluată ca fiind „Excelentă și grozavă" în 98% din recenzii. Acest lucru se datorează calității experienței de cumpărare și numeroaselor avantaje oferite de magazin: pe lângă faptul că puteți alege dintre numeroase produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitalizată vă va permite să primiți software-ul în câteva secunde de la cumpărare direct pe adresa dumneavoastră de e-mail. O metodă de distribuție foarte convenabilă pentru cei care cumpără, dar și o modalitate excelentă de a proteja mediul înconjurător, eliminând complet nevoia de transport fizic și producerea de ambalaje inutile. Godeal24 promite că oferă suport tehnic profesionist 24/7 și servicii post-vânzare pe viață, astfel puteți utiliza produsul fără nicio problemă!