Prezentatoarea tv Emma Zeicescu a anuntat luni, pe blogul personal, ca si-a dat demisia de la Realitatea TV si, impreuna cu colegul Cosmin Stan, va pleca la noua televiziune de stiri ce urmeaza sa fie lansata de operatorul RCS&RDS.

Emma Zeicescu si Cosmin StanFoto: realitatea.net

Cei doi vor fi insotiti si de producatorul Bebe Nicola, potrivit sursei citate.

"Octombrie 2011, ziua 3, ora 11.00. Mi-am anuntat superiorii ca am decis sa merg mai departe. Nu sunt singura in alegerea mea si ma bucur din tot sufletul. Cosmin Stan si producatorul Bebe Nicola imi sunt alaturi. Cu totii am decis sa ne alaturam unei echipe noi, tinere, in formare... la viitorul post de stiri al RCS-RDS", a scris luni, pe blog, Emma Zeicescu.

Emma Zeicescu si Cosmin Stan prezentau impreuna la Realitatea TV programul "Lifetime News", difuzat intre orele 14.00 si 16.00.

Emma Zeicescu a intrat in echipa Realitatea TV in octombrie 2006, anterior lucrand pentru postul National TV. Intre noiembrie 2010 si februarie 2011 a detinut si functia de director de programe la Realitatea FM.

Cosmin Stan a venit la Realitatea TV in aprilie 2009, dupa ce a parasit Pro TV, unde lucra din 2003. Este unul dintre jurnalistii care au adus primul premiu Emmy din Europa Centrala si de Est, pentru Stirile Pro TV, in 2008.