Costin Cocioaba - blogger, fost project manager al departamentului de internet al Pro TV SA - conduce Bakers Digital Communication, nou infiintata agentie de publicitate online de grupul de comunicare V+O Communication. Iar trei experti in insolventa si doi antreprenori online au lansat platforma Fairsolve.com, de comercializare online a bunurilor supuse vanzarii fortate.

  • Grupul V+O Communication a lansat Bakers Digital Communication, agentie care, potrivit unui comunicat de presa, are un portofoliu initial de 10 clienti din domeniile IT&C, FMCG, imobiliare, securitate si divertisment si care urmareste sa ajunga in primele cinci agentii de publicitate online in doi ani de zile. Agentia este condusa de Costin Cocioaba, cunoscut ca autor al blogurilor Costin.ro si Refresh.ro si care, timp de patru ani, a fost project manager al departamentului de internet al Pro TV. Bakers ofera servicii de performance media, digital media, comunicare digitala si managementul reputatiei online. Lansarea din Romania vine dupa ce, in iunie, grupul V+O Communication a lansat prima agentie Bakers la Atena.
  • Expertii in insolventa Gheorghe Piperea, Mircea Deaconu si Florian Mateita (asociati intre altele in societatea RomInsolve) si antreprenorii online Lucian Despoiu (co-proprietar Kondiment) si Dragos Stanca (co-proprietar al regiei Q2M si al companiei de dezvoltare web Publyo) au lansat o platforma online, Fairsolve.com, dedicata vanzarii transparente a bunurilor supuse vanzarii fortate. Potrivit unui comunicat de presa, platforma faciliteaza comercializarea online de bunuri supuse vanzarii fortate, punand in legatura practicienii in insolventa, executorii judecatoresti si institutiile financiare cu potentialii cumparatori, din tara si strainatate, dar este deschisa si vanzarilor sau licitatiilor de produse si servicii aflate in proprietate privata si neconditionate juridic.