Fostul CEO al Antena Group, Sorin Alexandrescu, revine in aceasta functie, la o zi dupa ce Adrian Nanulescu, cel care condus grupul TV din toamna anului trecut, a parasit compania. Iar Antena Group pregateste pentru inceputul lunii aprilie o noua structura in zona de digital, Digital Antena Group, cu o parte din echipa Intact Interactive si cu echipa de dezvoltare online de la Gazeta Sporturilor.

  • Fostul CEO al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a revenit joi in aceasta functie, dupa ce, miercuri, cel care a condus grupul de televiziuni, Adrian Nanulescu, a parasit compania, dupa cum au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Antenelor. Despre posibila revenire a lui Alexandrescu in aceasta functie a scris, joi, Adelin Petrisor pe blogul sau. Adrian Nanulescu, fost director business-to-business la Orange, fusese numit CEO Antena Group (care opereaza posturile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV) la sfarsitul lunii octombrie 2011, la o luna dupa ce Sorin Alexandrescu a parasit aceasta pozitie. Pe 14 septembrie 2011, grupul Intact explica plecarea lui Sorin Alexandrescu prin "finalizarea proiectului si a contractului agreat cu acesta". Alexandrescu venise la conducerea Antena 1 in octombrie 2009, iar din decembrie 2010 a preluat conducerea Antena Group.
  • Echipa de dezvoltare de la Gazeta Sporturilor si o parte din echipa Intact Interactive vor forma, de la inceputul lunii aprilie, o noua structura, Digital Antena Group, in cadrul unei reorganizari a activitatilor in online ale Intact, potrivit unor surse HotNews.ro. Acestea au aratat ca Digital Antena Group, care ar urma sa fie condusa de Gusti Roman (actualmente la GSP), va acoperi site-urile posturilor din Antena Group, adica Antena 1, Antena 2 si Euforia, deci nu se va ocupa de site-ul Antena 3 si nici site-urile GSP. Potrivit surselor HotNews.ro, motivul schimbarii ar fi ca site-urile Antena Group "consuma mult fara o strategie coerenta, iar la GSP, pe zona de online, va ramane "un nucleu de dezvoltare", in conditiile in care acolo "lucrurile sunt stabile in acest moment. Despre aceste schimbari a scris si Paginademedia.ro.