Trei departamente ale Realitatea Media, companie aflata in insolventa, au fost inchise, iar activitatile lor au fost externalizate, scrie Paginademedia.ro, care il citeaza pe Cozmin Gusa. Iar cea mai noua statie locala din reteaua Digi 24 a fost lansata la Oradea.

  • Departamentele de resurse umane, cel de contabilitate si cel juridic ale Realitatea Media, compania care opereaza Realitatea TV si care se afla in insolventa, au fost inchise, potrivit Paginademedia.ro. Aceasta il citeaza pe Cozmin Gusa, presedintele Comitetului Creditorilor, care spune ca este vorba despre o decizie a administratorului judiciar de a externaliza activitatile departamentelor care "consuma, dar nu produc". Potrivit lui Gusa, "vom prelua aceste activitati in interiorul Comitetului Creditorilor".
  • Cea mai noua statie locala din reteaua Digi 24 a fost lansata, luni seara, la Oradea. Postul si-a inceput emisia la ora 19.00, cu un jurnal de stiri prezentat de Yvette Mirza. La evenimentul de lansare au participat Oana Mudura, luca Niculescu si personalitati locale, inclusiv primarul Ilie Bolojan, potrivit unui comunicat de presa.