Inca un om de baza din echipa formata de Adrian Sarbu la Pro TV pleaca din compania de televiziune. Maria Apostol, Marketing&Corporate Affairs Director Pro TV, si-a luat vineri ramas bun de la echipa ei, potrivit informatiilor HotNews.ro. Plecarea ei a fost anuntata, initial, de Reportervirtual.ro si confirmata vineri pentru HotNews.ro de surse din interiorul televiziunii. Maria Apostol lucra de peste 13 ani in Pro TV si era renumita in piata pentru regulile stricte pe care le aplica in comunicarea si administrarea imaginii vedetelor Pro.

Sursele HotNews.ro au aratat ca despartirea Mariei Apostol de Pro s-a facut cu acordul partilor si s-a petrecut abrupt, fiind o chestiune transata in doar cateva zile. Ele au aratat ca aceasta s-ar putea dovedi a fi prima plecare dintr-un nou val de schimbari de personal si management, ce ar urma sa se faca simtit in televiziune in perioada urmatoare.

La Pro TV, in cei 13 ani pe care i-a petrecut in aceasta companie, Maria Apostol a fost PR director, apoi PR&Corporate Affairs Director, iar in ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

  • Plecarea ei survine pe fondul unui val de schimbari in conducerea Pro TV si a grupului-mama CME, dupa demisia lui Adrian Sarbu de la conducerea CME, in vara anului trecut. De la 1 decembrie 2013, conducerea Pro TV a fost preluata de lituanianul Aleksander Cesnavicius, care a inlocuit-o in functia de director general pe Anca Budinschi, ramasa director adjunct si director de programe. La scurt timp, Ciprian Stancu, seful vanzarilor CME, a parasit compania. La inceputul acestui an, si Elena Petre, directorul executiv al Pro TV, a parasit televiziunea. Vezi detalii aici

In seara zilei de vineri, ultima petrecuta de sefa comunicarii la Pro, televiziunea are programat filmul "Sus in aer" (titlu original: "Up in the air"), in care George Clooney joaca rolul unui angajat al unei companii de consultanta in domeniul resurselor umane, care anunta diversi salariati ca sunt concediati.