Realitatea TV a dat publicitatii o serie de inregustrari audio sustinand ca este vorba despre sefa CNA, Laura Georgescu, care recunoaste ca favorizeaza posturi de televiziune apropiate de premierul Victor Ponta. Intr-o prima inregistrare, sefa CNA vorbeste despre faptul ca ii "acopera" pe "boul de Ghita si pe Romania TV", de pe urma carora recunoaste ca doreste sa profite. Realitatea Tv nu precizeaza cu cine purta sefa CNA aceasta discutie. Laura Georgescu nu a confirmat pana acum ca ea este cea inregistrata purtand aceste discutii.

Update: Doi membri CNA, Narcisa Iorga si Valentin Jucan, cer din nou, prin mesaje pe paginile lor de Facebook, demisia Laurei Georgescu

"M-a fortat jigodia de Georgica Severin sa le dau lor cuvantul. Eu innebunesc ca tu ma pui, pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar si tu nu profiti de.

..asa. Intelegi ce-ti explic? Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez... Cum crezi ca merge-n Romania? Merge ceva legal? Sa ma duc si sa zic: nu va suparati, uitati am si eu o lege. Pot sa, la umbra ei, sa-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu' atuncea! Vin si te santajez, ce vrei sa fac?", spune Laura Georgescu, conform inregistrarii.

Intr-o alta inregistrare, sefa CNA vorbeste despre o posibila sponsorizare, sub forma unor laptopuri, pentru institutie: "Laptopuri nu ne sponsorizati si pe noi? Nu ne faceti si noua o donatie? 5 bucati! Ala e un jaf, frate, sa mor eu, e la pret de piata! Nu stiu, 1-7, 1700, cat dracu e? Nu am inteles.

Lasati, lasati, faceti-va ca stiti ce vreau! Te pup, pa, pa! Sa dea niste laptopuri. Nu, nu, nu ti le mai...laptopuri, asculta-ma putin ca o rezolv altfel. (O sun pe Gubernat sa vad). Ca n-as baga, frate bani in laptopuri. Sunt tampita, ma, sa iau laptopuri de bani pentru institutie, ma, cand putem sa le luam altfel, ma, am atatia oameni care-mi sunt datori, nu pricepi ce-ti explic? E pacat de Dumnezeu, ma! Nu suport sa iau bani din institutie sa rezolv problemele.

Mi se pare de un cacat. (Gubernat) asta e prietena cu unu', intelegi, si m-a tot intrebat daca vreau... Sa nu iau 5 laptopuri pe moca? Da-i dracului, ce-o sa spuna? C-am primit spaga, da-i in...."