"Pe sticla", emisiunea de miercuri seara a lui Mircea Badea a decurs fara probleme, in pofida faptului ca mai multi motociclisti anuntasera ca urmau sa bruieze "In gura presei", dupa amenintarile facute de realizator la adresa unui motociclist, cu cateva zile in urma. Badea a marcat momentul prin comentarii ironice, dar razlete la adresa "partaiasilor" care treceau pe motor prin fata sediului Antena 3, dar si-a vazut, in general, de emisiune. O serie de clipuri video aparute joi pe Facebook si Youtube arata, insa, ca la fata locului a fost destula aglomeratie - multi trecatori, politisti, dar si numerosi motociclisti care treceau pe sosea turand motoarele. Intr-una din inregistrari, un membru al trupei de comedie Sector 7 spune, intrebat de o reporterita Antena 3: "Eu am fost platit de Traian Basescu. Mi-a dat 100 de lei (...) Ce era sa fac, sa-i spun "nu" lui Basescu?"

Mircea Badea ii "saluta" pe motociclistiFoto: Captura YouTube
  • Motociclistii au programat actiunea dupa ce, recent, Mircea Badea - care de cateva saptamani isi realizeaza emisiunea din fata sediului Antena 3 - s-a adresat agresiv la adresa unui motociclist care trecea pe sosea, amenintand ca o sa-l "rezolve" asa de rau "incat voi primi zece ani cu executare". Pe net, motociclistii s-au mobilizat si au pus la punct si o pagina speciala de Facebook, Claxonati-l pe Mircea Badea. Vezi detalii aici

In emisiunea de aseara, inceputa cu intarziere Mircea Badea a tinut sa precizeze ca nu "generalizeaza" cand vorbeste despre "partaiasii" care turau motoarele in fata sediului Antena 3 si ca exista multi motociclisti "zdraveni la cap" - chiar el are prieteni cu motor, dupa cum a subliniat. Dar producatorii emisiunii au avut grija ca telespectatorii sa nu auda zgomotul de pe strada. Badea a fost nevoit rar sa intervina cu comentarii "la misto" despre cei care treceau.

Pe de alta parte, pe Facebook si Youtube au aparut, joi, clipuri de aseara in care se vede ca la sediul televiziunii era prezenta politia, iar pe sosea treceau destul de multi motociclisti turand motoarele. Mircea Badea, in afara emisiunii, ii "aplauda" dansand pe bordura, la sosea.

Iar intr-una din inregistrari apare o reporterita Antena 3 care il intreaba pe cel care filmeaza ce face acolo - "Ma plimb". Jurnalista remarcand ca omul sta pe loc, el adauga: "Am obosit". ZIarista trece, apoi, la alta persoana care era la fata locului - Raul Gheba de la trupa de comedie Sector 7 (activa indeosebi online, prezenta si la Prima TV). Acesta spune, intre altele, ca a venit pentru ca "am fost platit de Traian Basescu. Mi-a dat 100 de lei aseara. Mi-a luat un suc (...) Ce era sa fac, sa-i spun "nu" lui Basescu?"

Inregistrarea cu Raul Gheba:

Mircea Badea ii "saluta" pe motociclisti:

Mai multe inregistrari - aici