Dupa ce ieri s-au plimbat prin fata sediului Antenei 3 cu motoarele turate, motociclistii anunta ca vor protesta si in aceasta fata de declaratiile lui Mircea Badea la adresa motociclistilor intentionand sa-i bruieze emisiunea cu un un joc de lumini si lasere.

UPDATE Emisiunea s-a incheiat

UPDATE ora 12.30 Desi pare ca emisiunea se desfasoara normal, Mircea Badea face referire la motociclisti care incearca sa-l deranjeze cu lasere fara a se arata insa deranjat de ei.

UPDATE 12.05 Emisiunea "In gura presei" a inceput

"Pe sticla", emisiunea de miercuri seara a lui Mircea Badea a decurs fara probleme, dar o serie de clipuri video aparute joi pe Facebook si Youtube arata, insa, ca la fata locului a fost destula aglomeratie - multi trecatori, politisti, dar si numerosi motociclisti care treceau pe sosea turand motoarele.

  • Motociclistii au programat actiunea dupa ce, recent, Mircea Badea - care de cateva saptamani isi realizeaza emisiunea din fata sediului Antena 3 - s-a adresat agresiv la adresa unui motociclist care trecea pe sosea, amenintand ca o sa-l "rezolve" asa de rau "incat voi primi zece ani cu executare". Pe net, motociclistii s-au mobilizat si au pus la punct si o pagina speciala de Facebook, Claxonati-l pe Mircea Badea. Vezi detalii aici