Intact Media Group va face recurs la decizia Curtii de Apel prin care Antenele sunt obligate sa plateasca RCS%RDS despagubiri de 5 milioane de lei pentru campania de denigrare a acestei companii din 2012. Intr-un comunicat de presa, Intact reaminteste ca instanta de fond daduse castig de cauza companiilor apartinand acestui grup de media si ca a dat la randul sau in judecata RCS&RDS, in mai multe dosare, pretinzand despagubiri ce depasesc substantial suma de 5 milioane de lei.

  • Saptamana trecuta, Antena 1 si Antena 2 au pierdut la Curtea de Apel un proces cu RCS&RDS, pe seama campaniei de denigrare lansate impotriva acestei companii dupa ce posturile Intact au fost scoase de pe platforma Digi, in 2012. Curtea de Apel a decis, intre altele, ca Intact sa plateasca RCS despagubiri de 5 milioane de lei pentru "prejudiciul moral" produs atunci. Decizia poate fi atacata cu recurs. Detalii aici

Comunicatul de marti al Intact:

02.12.2014 - Intact Media Group a luat cunostinta de solutia Instantei de apel in dosarul nr. 42354/3/2012 avand ca obiect cererea RCS & RDS formulata impotriva Antena TV Group S.A., Antena 3 S.A. si Global Media Solutions S.R.L si anunta ca va inainta recurs in termenul legal de 15 zile.

Reamintim ca instanta de fond a dat castig de cauza companiilor apartinand Intact Media Group ( Antena Group, Antena 3 si GMS).

Eventualele sume de plata, in cazul in care instanta va decide final asupra acestora, vor fi determinate si in functie de solutiile asupra altor litigii dintre cele doua companii. In aceste cazuri, Antena Group solicita RCS- RDS despagubiri estimate a depasi substantial suma de 5.000.000 lei, avand ca obiect scoaterea abuziva din grila de programe a posturilor GSP TV si Antena 2.