Cristian Mucichescu este, incepand cu luna martie, noul managing director al OMD Romania, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania. La inceputul lunii februarie, Mucichescu a demisionat din functia de director executiv al Media Direction.

Din noua pozitie, Cristian Mucichescu va coordona activitatea intregii companii.

“Vrem sa construim la OMD Romania o echipa mai dinamica, ancorata in tendintele pietei locale si mondiale de media. Obiectivul nostru este sa fim demni de semnatura OMD – cea mai premiata agentie de media din lume”, a declarat Cristian Mucichescu.

Acesta si-a inceput cariera in advertising in 1997, cand a pus bazele propriei agentii de publicitate. Cinci ani mai tarziu a ajuns la Media Direction, agentia de media a grupului BBDO Romania, unde a activat pana in luna februarie a acestui an. Ultima pozitie ocupata in cadrul Media Direction a fost cea de director executiv, in perioada noiembrie 2006 -februarie 2008. Intre 2002 si 2006 acesta a fost Senior Media Manager in cadrul aceleiasi agentii.

Cristian Mucichescu are o experienta de peste 11 ani in publicitate si a lucrat pentru clienti precum: PepsiCo, Lukoil, Supreme Chocolat (cu brandurile: Primola, Novatini, Ulpio) sau Unicredit.

OMD Romania este o entitate ce apartine Omnicom Group, lider mondial in industria de marketing si comunicare, si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania. OMD este unul dintre cei mai mari specialisti in comunicare in media din lume, avand o retea prezenta in peste 80 de tari.

Omnicom Media Group Romania are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%) si are in portofoliul sau doua agentii de media full service: OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group, avand in portofoliu peste 5000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.