​Ediția din 2022 a competiției European Search Awards readuce România pentru al treilea an la rând prin agenția five elements digital pe lista scurtă a companiilor europene, fiind nominalizată pentru premiul „Best Small SEO Agency”.

Steffen HeringhausFoto: five elements digital

De asemenea, compania este nominalizată și la categoria „Rising Star” - pentru membri individuali sub 30 de ani și performanțe extraordinare pe plan profesional al unui membru al echipei - la categoria „Best Use of Search” în campanii B2B și la categoria „Best Low Budget SEO campaign”.

Competiția European Search Awards atrage anual câteva sute de participanți, iar fiecare listă scurtă cuprinde 10 dintre cele mai performante agenții din ultimul an care s-au remarcat în domeniul online.

Portofoliul companiei este unul aparte, cu un mix de clienți mijlocii spre mari, dar și de nivel enterprise. Agenția are peste 10 ani de experiență pe piața locală și din 2018, pe baza contractelor exclusiviste, și-a extins operațiunile și în afara țării.

„Nominalizarea pentru Best Small SEO Agency și prezența la European Search Awards înseamnă pentru noi o confirmare a muncii depuse de întreaga echipă și de calitatea campaniilor noastre în comparația europeană. Acest lucru confirmă și nominalizarea pentru categoria “Rising Star”, pe care o vedem ca recunoaștere a talentului în echipa noastră. Categoria Best Low Budget SEO Campaign este o nominalizare care ne bucură mult, pentru că arată că putem livra cu succes și rezultate pentru companii mai mici”, a afirmat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

În prezent, five elements digital are trei linii de servicii pentru clienți: SEO, PPC și Programmatic Advertising. Portofoliul agenției cuprinde 30 de clienți activi, iar pentru 2022 vizează atât o creștere de 40% a cifrei de afaceri, o creștere corespunzătoare a echipei, cât și adăugarea unui număr semnificativ de clienți noi.

European Search Awards este una dintre cele mai importante competiții de marketing digital din Europa. Aceasta atrage anual câteva sute de participanți din peste 40 de țări, iar fiecare listă scurtă include cele mai performante agenții din ultimul an, care s-au remarcat în mediul online prin rezultate excelente și performanță. Anul acesta, premiile vor fi decernate în luna mai, în cadrul unui eveniment offline, care va avea loc la Barcelona.

Despre five elements digital

five elements digital este agenție de SEO și performance marketing, care se adresează în special companiilor medii și mari, corporațiilor, dar și startup-urilor sau tuturor companiilor care au target ambițios de creștere. Agenția lucrează cu branduri de top din întreaga lume, este prezentă în România, Statele Unite ale Americii și vizează deschiderea unui birou în Germania. În prezent, oferă servicii pentru 30 de clienți. Detalii complete sunt disponibile pe https://www.fiveelementsdigital.com/site-ul agenției.