Jurnalistul Adelin Petrişor revine de miercuri, 1 iunie, la Televiziunea Publică, după trei luni la Euronews România, de unde a plecat chiar înainte de lansarea postului.

Adelin PetrișorFoto: Arhiva personala

Adelin Petrișor a mai lucrat timp de 11 ani la TVR înainte să plece la Euronews România, de unde și-a dat demisia pe 20 mai.

Jurnalistul se întoarce ca reporter special al Ştirilor TVR și se alătură echipei care va relansa în curând postul de ştiri TVR Info, notează News.ro.

„Mă întorc la TVR pentru a fi din nou parte din redacţia care produce unele dintre cele mai curate şi echilibrate jurnale de ştiri din România. Sper din tot sufletul să pot aduce cât mai repede la Telejurnal poveşti interesante, aşa cum am făcut-o şi în trecut”, declară Adelin Petrişor.

Pentru Televiziunea publică, Adelin Petrişor a transmis în premieră din Coreea de Nord, a realizat primul interviu de după Revoluţie cu liderul palestinian Yasser Arafat.

Tot pentru TVR, Adelin Petrişor a realizat reportaje şi transmisiuni în direct, în exclusivitate, din Libia, Irak, Afganistan, Iran sau Mali. Recent, în pandemie, reporterul special al Ştirilor TVR a filmat în diverse spitale din ţară situaţii limită în lupta anti Covid-19.