Agentiile Lowe&Partners si Initiative devin actionari ai agentiei HyperActive, preluand in parti egale un pachet de 80% din actiuni, restul ramanand in proprietatea lui Alex Visa, managing partner al agentiei, potrivit unui comunicat de presa. Acesta precizeaza ca HyperActive va forma o structura integrata alaturi de divizia de profil a Lowe&Partners, eLowe, si de echipa de new media a Initiative.

Agentia HyperActive a fost lansata in martie 2008 de Alex Visa si Dorin Boerescu, oferind servicii de dezvoltare de site-uri web, SEO, publicitate prin motoarele de cautare, campanii de media online si proiecte interactive speciale.

Alex Visa, HyperActive, citat in comunicat:

  • "Marele beneficiu pe care acest parteneriat il aduce deopotriva clientilor HyperActive si clientilor companiilor din grupul Lowe este integrarea serviciilor de digital communication intr-un sistem full service in care toate etapele procesului de comunicare de la planificare strategica, creatie & design, dezvoltare & implementare, planning & buying vor putea fi asigurate in house. Beneficiile la nivel de cost, rapiditate si aliniere strategica sunt evidente"

Veronica Savanciuc - Presedinte&CEO Lowe&Partners, citata in comunicat:

  • "Am cautat un partener care dincolo de expertiza si profesionalism sa vina si cu valoarile umane, atat de importante pentru noi. HyperActive este nu doar una dintre cele mai bune companii de marketing interactiv de pe piata dar este si o companie cu o echipa frumoasa. Cat despre Alex Visa, el este fara indoiala unul dintre cei mai buni specialisti din Romania".

HyperActive devine parte din grupul afiliat la Interpublic si format din Lowe&Partners, Initiative, Medic One, Lowe PR, Brand Connection si Scholz&Friends, avand astfel acces la clientii si la resursele locale si internationale ale grupului.