Antena 1 a anuntat ca Bogdan Stratula a fost numit in functia de director programe al postului. Incepand de luni, 2 august, Stratula s-a alaturat echipei Antena 1 si se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor.

Stratula a fost pana recent Director General la Radio ZU. De altfel, el va colabora in continuare si cu Radio ZU, ca si consultant in managementul si marketingul postului.

„Din peisajul vast al industriei de entertainment romanesc cred ca aceasta este provocarea suprema, iar in cele cateva zile petrecute la noul job, dupa ce mi-am cunoscut noii colegi, mi-am dat seama ca avem tot ce ne trebuie ca sa facem performanta impreuna”, a declarat Bogdan Stratula.

Antena 1 precizeaza intr-un comunicat ca Bogdan Stratula are o cariera cu istorie in radio, ce a debutat in anii ’90, odata cu intrarea in echipa postului UNIFAN, ca realizator de programe. Din 1993 a preluat functia de realizator/producator la ProFM, contribuind la ascensiunea postului pe locul 2 in topul radiourilor din Bucuresti.

In 1995 a preluat functia de Director Programe si Director Executiv la acelasi post, cu responsabilitate deplina pentru crearea noului format “Star Station Pro FM”.

In 2003 a ales calea antreprenoriatului, prin fondarea propriei companii de distributie de produse multimedia.

In ianuarie 2009 el a fost numit Director General al Radio ZU.