Andreea Berecleanu ii va lua locul Alinei Petrescu ca prezentatoare a principalului jurnal de stiri al Antenei 1, Observator 19, incepand de luni, 23 august, urmand ca Alina Petrescu sa se ocupe de un proiect pentru Antena 3, au anuntat, marti, reprezentantii Antena 1. Alina Petrescu este inlocuita de Berecleanu la sase luni dupa ce a fost aleasa sa-i inlocuiasca pe Lucian Mandruta si Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de seara al Antenei 1.

Andreea BerecleanuFoto: Intact Media Group

Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.

Observator 19 a inregistratrezultate slabe dupa relansarea din februarie a.c.

Anuntul privind aceste schimbari vine la scurt timp dupa ce Gheorghe Voicu, numit in urma cu un an redactor-sef la Observator, a fost inlaturat din aceasta functie, dupa cum a anuntat initial Adelin Petrisor aici. El urmeaza, cel mai probabil, sa lucreze in continuare in cadrul grupului Intact, pe o noua pozitie. In iulie, si Aura Titiriga, redactor-sef al stirilor Antena 3, si-a dat demisia.

Mutarile fac parte dintr-o serie mai ampla de masuri ce vizeaza reorganizarea stirilor Antena 1 si Antena 3. In iunie, la conducerea acestora a fost numit Alin Romascan, in pozitia Head of News. Acesta a mai lucrat la Antena in perioada 2001-2006, ultima data ocupand pozitia de producator general al Observatorului. Ulterior a lucrat la Realitatea, intre altele ca producator general Realitatea TV, producator general web TV la F5, in ultima jumatate de an ocupandu-se de lansarea Publika TV in Republica Moldova, alaturi de Sergiu Toader.