Evenimentul Zilei anunta ca de maine Robert Turcescu va semna, saptamanal, editoriale in ziar. Mediafax lanseaza un serviciu de monitorizare a social media. Iar grupul Leo Burnett a lansat un site propriu cu informatii pe teme de comunicare digitala.

  • Robert Turcescu, din aceasta toamna realizator al emisiunii "100%" la B1 TV, va scrie editoriale la Evenimentul Zilei, dupa cum anunta, miercuri, ziarul. Editorialele lui Turcescu vor fi publicate joia, in pagina de opinii.
  • Mediafax Monitorizare a lansat, miercuri, un serviciu de monitorizare a social media, ce permite organizatiilor sa monitorizeze referirile la brandurile, produsele si serviciile lor pe 27.000 de bloguri si circa 12.000 de conturi de Twitter in limba romana, potrivit Mediafax. Sursa citata arata ca aceasta reprezinta o extindere a monitorizarii in mediul online, dinspre siteurile de stiri, monitorizate de anul trecut, inspre social media.
  • Grupul Leo Burnett lanseaza un site propriu cu materiale pe teme de comunicare digitala. DigitalReport.ro este prezentat drept "prima initiativa de continut digital a grupului Leo Burnett", care precizeaza intr-un comunicat ca pentru site lucreaza 17 editori din toate companiile si departamentele grupului, iar informatiile vor fi filtrate si interpretate de acestia. Vezi detalii in comunicatul de presa.