Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.

  • "Mi-este rusine de ceea ce se intampla acum la Realitatea TV. Eu am crezut ca investesc intr-o afacere si ca va fi un succes. Situatia este dificila si sper ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
  • Astazi sunt destul de speriat de ceea ce se intampla. Vreau sa fac tot ce pot sa fie un succes si nu un esec. 
  • Sper sa nu fiu incurcat si blocat", a spus Sebastian Ghita.

El a refuzat sa faca alte comentarii.

Declaratia sa vine dupa ce Consiliul de Administratie al Realitatea Media a fost convocat in data de 5 aprilie pentru a pune in discutie contractul de management incheiat cu Asesoft, potrivit unui comunicat al companiei, postat pe Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, "este o analiza care se impune din mai multe motive", printre care sunt mentionate o plangere penala formulata de directorul general Realitatea Media si "o serie de alte decizii manageriale" care "au pus in pericol existenta unor unitati de business din grup".

Este anuntata, totodata, schimbarea din functie a directorului editorial Catalin Popa si a redactorului-sef al Departamentului Stiri, Madalina Dulama.