Consiliul de Administratie al Realitatea Media, convocat marti, nu a putut sa analizeze executia contractului de catre Asesoft, intrucat Asesoft nu si-a prezentat raportul de activitate, a declarat pentru Mediafax Sorin Freciu, precizand ca CA al Realitatea a fost convocat din nou pe 12 aprilie.

"Consiliul de Administratie al Realitatea Media trebuia sa discute astazi (marti, n.r.) raportul de activitate al Asesoft, dar raportul nu ne-a fost prezentat. Am convocat un nou Consiliu de Administratie peste o saptamana, pentru 12 aprilie", a spus Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media.

In schimb, contactat de Mediafax, Sebastian Ghita a declarat ca Asesoft a trimis raportul de activitate. El a confirmat amanarea sedintei Consiliului de Administratie al Realitatea Media.

In CA al Realitatea Media, Asesoft are un singur reprezentant, respectiv pe Alexandru Iacobescu.

Joia trecuta, Consiliul de Administratie al Realitatea Media a fost convocat pe 5 aprilie pentru a analiza executia contractului de management de catre Asesoft, reprezentata de Sebastian Ghita, "in incercarea de a-l determina pe acesta sa respecte clauzele contractului si, in caz de nereusita, denuntarea acestuia".

Potrivit unui comunicat al Realitatea Media, postat pe site-ul realitatea.net, intalnirea CA al Realitatea Media a fost convocata de Sorin Freciu si Dragos Nedelcu, membri ai Consiliului de Administratie.