Jurnalista Laura Calciu de la Realitatea TV ii va da in judecata pe toti cei care au afirmat ca sunt regizate imaginile in care o femeie lesina in timpul unui protest de la Urlati, dupa cum a spus joi, la CNA, reprezentanta postului, Roxana Niculescu. Aceasta a precizat ca televiziunea sprijina demersul Laurei Calciu si a dezmintit categoric ca imaginile respective au fost regizate.

Potrivit Roxanei Niculescu, director de programe Realitatea TV, "a existat, inaintea noastra, un sincron pe care doamna respectiva l-a dat unui alt post national (...) si a spus ca este cardiaca si totusi a venit la protest".

Ea a precizat ca Laura Calciu nu avea cum sa regizeze incidentul pentru ca s-a aflat tot timpul in direct, iar semnele sale erau catre ceilalti participanti la protest.

Femeia respectiva a lesinat si a fost dusa cu salvarea la Ploiesti, lucru care se poate verifica, ambulanta confirmand ca femeia a avut un atac de cord, a spus Roxana Niculescu.

Pe YouTube a circulat, incepand de luni, un videoclip in care o batrana pare sa lesine in direct, in timpul unui reportaj realizat de Realitatea TV la un miting de protest impotriva desfiintarii unei unitati spitalicesti. Videoclipul postat initial a fost scos, ulterior de pe YouTube, la cererea Realitatii TV, insa intre timp au aparut copii ale acestuia.