Autocarul cu numarul de inmatriculare B 123 MMJ, aflat in utilizarea firmei Gregory Tour Serv SRL, si implicat in accidentul rutier din Muntenegru in care 18 romani au murit, este asigurat de catre OMNIASIG VIG pentru raspunderea civila auto (RCA) si pentru asigurarea facultativa a mijloacelor de transport terestru (CASCO), a anuntat miercuri asiguratorul. Polita CASCO dispune de o componenta care acopera inclusiv riscul de accidente persoane si deteriorarea bagajelor, iar asiguratorul a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia despagubirilor.

Ambele polite de asigurare sunt valabile la momentul producerii evenimentului.

  • "Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia despagubirilor. Aceasta este menirea unei societati de asigurari, de aceea punem la dispozitia celor afectati intreaga noastra experienta si pricepere in instrumentarea daunelor pentru a-i consilia si a le usura din povara clipelor de cosmar prin care trec. Numerele de telefon disponibile sunt 021 601.1572 sau 021 601.1574, unde profesionistii OMNIASIG VIG ofera consiliere tuturor celor afectati de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguratilor la drepturile ce revin din polita de asigurare" a declarat Mihai Tecau, Presedinte al Directoratului OMNIASIG VIG.

Asiguratorul nu a facut nici o precizare privind valoarea despagubirilor datorate in acest tragic accident.

OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat. OMNIASIG VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurari din piata de asigurari, avand un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse si care a subscris in anul 2012 prime de asigurare in valoare de peste 1 miliard de RON. Reteaua teritoriala cuprinde aproximativ 179 unitati.