"Traficul gestionat de reteaua Vodafone Romania a crescut semnificativ in Piata Victoriei in perioada 31 ianuarie-2 februarie 2017, in unele intervale de timp, traficul fiind de pana la 10 ori mai mare fata de o zi obisnuita", au precizat vineri pentru HotNews.ro oficialii companiei. Al doilea mare operator mobil spune ca a suplimentat capacitatea retelei in acea zona, instaland statii mobile suplimentare (Cells on Wheels) - doua functioneaza deja, cea de-a treia este in curs de instalare si ca a marit si capacitatea statiilor fixe care asigura in mod obisnuit servicii de telefonie mobila in zona Piata Victoriei.

Protest in Piata Victoriei_3 februarieFoto: Hotnews

Raspunsul integral transmis vineri seara de Vodafone Romania:

  • "Traficul gestionat de reteaua Vodafone Romania a crescut semnificativ in Piata Victoriei in perioada 31 ianuarie-2 februarie 2017. In unele intervale de timp, traficul a fost de pana la 10 ori mai mare fata de o zi obisnuita.
  • Vodafone Romania a luat toate masurile necesare pentru a oferi servicii de calitate clientilor sai si a suplimentat capacitatea retelei in acea zona, instaland statii mobile suplimentare (Cells on Wheels) - doua functioneaza deja, cea de-a treia este in curs de instalare. De asemenea, capacitatea statiilor fixe care asigura in mod obisnuit servicii de telefonie mobila in zona Piata Victoriei a fost marita semnificativ pentru a raspunde in cel mai bun mod posibil nevoilor actuale de comunicare din acea zona".

HotNews.ro a prezentat anterior si situatia comunicatiilor in retelele Orange si Telekom. Asteptam in continuare detalii si din reteaua RCS&RDS.

Vineri este a patra zi consecutiva de proteste in tara. Sute de mii de romani protesteaza dupa adoptarea de catre Guvernul Grindeanu, in noaptea de marti spre miercuri, a Ordonantei de Urgenta privind modificarea codurilor penale, care dezincrimineaza abuzul in serviciu.