Toti abonatii la serviciile de internet prin fibra optica ai RCS&RDS (al caror tarif lunar este de 29 lei si 39 lei) pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, a anuntat miercuri operatorul de comunicatii prin cablu. In prezent, hotspoturile Digi Wi-Fi sunt instalate in cateva zone din Bucuresti, Bihor, Brasov, Mures, Arges, Sibiu si pe litoral, iar compania promite ca acestea vor fi extinse in curand in inca 40 orase mari din tara.

Retaua WI-FI a RCS&RDSFoto: RCS & RDS

In Bucuresti, RCS&RDS are instalate hotspoturi WI-FI in mall-ul Afi Pace Cotroceni si in zona statiilor de metrou Izvor, Eroilor si Piata Victoriei.

Toti abonatii la serviciile de internet prin fibra optica (Digi Net Fiberlink) se pot conecta pe baza numelor de utilizator si parola utilizate si la conectarea serviciilor la care sunt abonati. Este nevoie de asemenea de terminale (telefoane mobile, tablete, laptop-uri) care dispun de conectivitate WI-FI.

Citeste comunicatul integral al RCS&RDS pe WebPr.ro.

Detalii privind harta locurilor unde sunt instalate hotspot-uri RCS, aici.

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Operatorul este lider pe piata locala in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit.