Dinamo - Voluntari, meci contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului din campionatul României, este programat, vineri, 26 aprilie, de la ora 20:00, pe Stadionul Arcul de Triumf, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo şi Voluntari deschid etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga cu o partidă care le poate influenţa decisiv soarta la finalul acestui sezon, ambele echipe fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 2.

Dinamo ocupă locul 9, direct retrogradabil, cu 20 de puncte, cu unul mai puţin decât Poli Iaşi, care e pe 8, poziţie de baraj, şi la două distanţă de Voluntari, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură menţinerea în SuperLiga, şi a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în play-out, iar în etapa precedentă a pierdut în deplasare cu Botoşani, scor 1-2.

Pe teren propriu, echipa antrenată de Zeljko Kopic este neînvinsă în play-off, 1-1 cu Petrolul şi 1-0 cu Poli Iaşi (în sezonul regulat a bifat cinci succese, trei remize şi şapte eşecuri în meciurile disputate acasă), iar golgheterul ei este Goncalo Gregorio, cu şapte reuşite în SuperLiga.

Voluntari este pe locul 6, cu 22 de puncte, cu unul peste poziţiile de baraj şi cu două peste cele direct retrogradabile, şi vine după două victorii, două rezultate de galitate şi două înfrângeri înregistrate în play-out, iar în runda trecută a remizat pe teren propriu cu FCU 1948 Craiova, scor 0-0.

În acest interval, ilfovenii au jucat de două ori în Cupa României, 0-0 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 4-2 după penalty-uri cu FCU 1948 Craiova (d) în sferturile de finală, şi 1-3 cu Corvinul (d) în semifinale, fiind eliminaţi din competiţie.

În partidele disputate în deplasare în acest play-out, echipa antrenată de Florin Pîrvu a câştigat o dată, 4-0 cu Petrolul, şi a pierdut de două ori, 3-4 cu UTA şi 1-3 cu Poli Iaşi (în sezonul regulat a avut trei succese, cinci remize şi şapte eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Adam Nemec, cu nouă goluri.

În meciurile directe din sezonul regulat, Dinamo s-a impus de fiecare dată în faţa celor de la Voluntari, 3-2 în tur, în deplasare (Gregorio 24, Cr. Costin 46, Larrucea 87 / Matricardi 18, Nemec 80), şi 1-0 în retur, pe teren propriu (Gregorio 90+1p).

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Dinamo - Voluntari.

Dinamo - Voluntari 1X

Cotă 1,30


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol