BURSE
Elon Musk
Foto: Hannibal Hanschke / AFP / Profimedia Images

Prețul criptomonedelor crește din nou după ce Elon Musk „a sărit în ajutor călare pe un cal alb”

de S.J. HotNews.ro
Prețul criptomonedelor a crescut din nou pe linie luni, impulsionate din nou de Elon Musk, după o vânzare generalizată de active virtuale ce a avut loc săptămâna trecută, scrie CNN.
Prabusire indici
Foto: Freesvg.org

Averea unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, un fost profesor devenit magnat al meditațiilor private, s-a prăbușit peste noapte / Acțiunile companiei sale au scăzut cu 98% după măsurile luate de Beijing împotriva meditațiilor

de S.J. HotNews.ro
Larry Chen, un fost profesor care a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, şi-a pierdut statutul de miliardar ca urmare a campaniei demarate de autorităţile chineze împotriva industriei meditaţiilor private, relatează Bloomberg și Agerpres.
Hacker
Foto: Freepik.com

Tu ești, Satoshi? După 9 ani de inactivitate, un portofel digital a transferat bitcoini în valoare de zeci de milioane de dolari

de S.J. HotNews.ro
Joi, 22 Iul 2021 Economie | Burse
O adresă ce conține bitcoini în valoare de aproape 24 de milioane de dolari tocmai a devenit activă după 9 ani de zile în care nu a mai înregistrat deloc activitate, declanșând niște speculații nebunești, relatează IFL Science.
Uniunea Europeana vrea sa elimine anonimitatea bitcoin
Foto: Millenium / Alamy / Profimedia Images

UE vrea să elimine anonimitatea bitcoin și să interzică portofelele digitale anonime

de S.J. HotNews.ro
Joi, 22 Iul 2021 Economie | Burse
Platformele de tranzacționare a criptomonedelor ar putea fi forțate să colecteze datele persoanelor care trimit și primesc monede digitale, conform noilor reguli propuse de Comisia Europeană, anunță Euronews.
Warren Buffett
Foto: Xinhua / Zuma Press / Profimedia

Investiții cu Warren Buffett: Magnatul financiar a pierdut luni 6 miliarde de dolari și tot are câștiguri mai mari decât valoarea totală a IBM, Starbucks sau Goldman Sachs

de S.J. HotNews.ro
Marţi, 20 Iul 2021 Economie | Burse
Portofoliul lui Warren Buffett a suferit probabil o lovitură de aproape 6 miliarde de dolari luni după ce prețul acțiunilor a 4 dintre cele mai mari companii în care are poziții au scăzut într-o zi de vânzări generalizate, relatează MarketsInsider.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street: Toți cei trei indici majori au suferit pierderi

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 17 Iul 2021 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat în pierdere vineri, încheind săptămâna în urma preluării profiturilor și a unui rating sumbru legat de inflație în Statele Unite, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street: Toți cei trei indici majori au terminat la cele mai mari cote din toate timpurile

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 10 Iul 2021 Economie | Burse
Bursa din New York a închis vineri înregistrând valori record, beneficiind de o revenire după o sesiune slabă joi, înainte ca sezonul de câștiguri să înceapă săptămâna viitoare, potrivit AFP. Toți cei trei indici majori au terminat la cele mai mari cote din toate timpurile.
Tether
Foto: Skorzewiak / Alamy / Profimedia Images

Tether, a treia cea mai mare criptomonedă, ar putea declanșa o contagiere a piețelor, avertizează economiștii

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 7 Iul 2021 Economie | Burse
Tether, a treia cea mai mare criptomonedă din lume ca valoare de piață, îi îngrijorează pe unii economiști, temerile ajungând până la Rezerva Federală a Statelor Unite (FED), relatează CNBC.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street închide la niveluri record impulsionată de ocuparea forței de muncă din SUA

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 3 Iul 2021 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat săptămâna cu noi recorduri, susținută de cifrele bune privind ocuparea forței de muncă publicate anterior, care au confirmat puterea redresării economiei SUA, scrie AFP.
PUBG
Foto: Facebook

Valoarea IPO-ului dezvoltatorului PUBG ar putea fi redusă

de F.B. HotNews.ro
Joi, 1 Iul 2021 Economie | Burse
Investitorii acordă o atenție deosebită companiei Krafton, dezvoltatorul PUBG, pentru a vedea dacă își va reduce valoarea pentru oferta publică inițială (IPO), în urma recomandării autorității de supraveghere financiară din Coreea de Sud, scrie The Korea Times. Autoritatea financiară nu a menționat evaluarea ca fiind cauza respingerii raportului, potrivit investitorilor instituționali care au căutat o explicație pentru evenimentele recente.
Bursa de Valori București
Foto: Hotnews

​Obligațiuni Nemo Express, la tranzacționare de luni

de F.B. HotNews.ro
Vineri, 25 Iun 2021 Economie | Burse
Obligațiuni Nemo Express intră luni la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al Bursei de Valori București (BVB). Compania oferă servicii de curierat cu acoperire națională, fiind înființată în 2013, și are un număr de 1.087 de angajați și colaboratori, din care 330 sunt angajați direct.
Pretul petrolului continua cresterea
Foto: Freepik

Prețul petrolului a urcat la cel mai înalt nivel de după 2018

de G.S. HotNews.ro
Joi, 24 Iun 2021 Economie | Burse
Preţurile petrolului au crescut miercuri, iar ţiţeiul Brent a urcat peste 76 de dolari pe baril, la cel mai ridicat nivel atins de la sfârşitul anului 2018, în urma datelor care au arătat declinul stocurilor în Statele Unite, ca efect al revenirii călătoriilor, transmite Reuters, preluat de News.ro.
Conducta de petrol
Foto: David Edwards, Dreamstime.com

Prețul petrolului a urcat până la cele mai ridicate niveluri din ultimii 2 ani

de G.S. HotNews.ro
Marţi, 15 Iun 2021 Economie | Burse
Preţurile petrolului au urcat luni şi au atins cele mai ridicate niveluri din mai mult de doi ani, susţinute de redresarea economică şi de perspectiva de creştere a cererii, în contextul intensificării campaniilor de vaccinare în lume, transmite Reuters.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street: Nasdaq și S&P 500 ajung la un nivel record

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 15 Iun 2021 Economie | Burse
Indicii Nasdaq și S&P 500 au încheiat sesiunea de luni de pe Wall Street la noi recorduri, stimulați de acțiunile pe tehnologie, pe o piață care se pregătște pentru o întâlnire a Băncii Centrale a SUA, potrivit AFP.

Appraisal & Valuation, din piața de evaluări, va veni la BVB

de F.B. HotNews.ro
Joi, 10 Iun 2021 Economie | Burse
Appraisal & Valuation SA, firmă din piața de evaluări, va deveni prima companie de evaluare din Romania listată la Bursa de Valori București (BVB), conform unui comunicat de presă. A încheiat un acord cu TradeVille pentru intermedierea finanțărilor la bursă.
Bursa de Valori București
Foto: Hotnews

​Antreprenorii care vor să listeze acțiuni sau obligațiuni la BVB vor fi scutiți de 250 lei: plata tarifului de procesare la listarea primului instrument

de F.B. HotNews.ro
Marţi, 8 Iun 2021 Economie | Burse
Dacă un antreprenor va dori să facă o listare la Bursa de Valori București (BVB), adică să-și finanțeze afacerea, va fi scutit de plata tarifului de procesare la primul instrument. Este vorba despre 250 lei. Acest lucru se va întâmpla de la 1 iulie 2021 și este vorba despre Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al pieței de capital românești, conform BVB.
Laptaria cu Caimac
Foto: Laptaria cu Caimac

Lăptăria cu Caimac intră vineri la tranzacționare pe BVB

de F.B. HotNews.ro
Vineri, 21 Mai 2021 Economie | Burse
​Producătorul de lactate Agroserv Mariuta, cunoscut prin brandul Lăptăria cu Caimac, intră vineri la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB). Simbolul bursier va fi MILK. În aprilie 2021, compania a derulat un plasament privat prin care a vândut un numar de 431.020 acțiuni la un preț de 45 lei/acțiune.
TTS
Foto: TTS

Prospectul de ofertă publică al TTS Grup a primit aprobarea ASF. Subscrierea va începe pe 24 mai

de F.B. HotNews.ro
Joi, 20 Mai 2021 Economie | Burse
TTS Group dorește să se listeze la Bursa de Valori București, pe piața principală, iar perioada de subscriere va fi 24 mai – 4 iunie 2021, potrivit unui comunicat al companiei care anunță că prospectul a primit aprobarea ASF. Acționarii oferă spre vânzare până la 15 milioane de acțiuni, reprezentând maxim 50% dintre acțiunile emise de Societate. Intervalul de preț al ofertei: 19 - 21 lei/acțiune.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street încheie sesiunea în creștere, dar săptămâna pe minus

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 14 Mai 2021 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat în creștere sesiunea de vineri, la sfârșitul unei săptămâni agitate cu piața oscilând între temerile de inflație prea mare în Statele Unite și optimismul privind planul sănătății, potrivit AFP.
Octavian Vucmanovici - listarea Vifrana pe bursa - 2021
Foto: Hotnews

Vinul BIO Bob cu bob, listat pe bursa de la București. Octavian Vucmanovici (Vifrana): E foarte complicat să vezi că plouă 3-4 săptămâni pe an și tu nu ai voie să dai cu niciun fel de substanță

de F.B. HotNews.ro
Vineri, 14 Mai 2021 Economie | Burse
Vifrana, cunoscută pentru vinurile BIO Bob cu bob sau Patrician, s-a listat la Bursa de Valori București (BVB) pe piața AeRO. „E foarte complicat să vezi că plouă 3-4 săptămâni pe an și tu nu ai voie să dai cu niciun fel de substanță de contact și ți se distruge producția. De-asta și producțiile sunt mici. (…) Nu am investit foarte mulți bani în zona de promovare, de advertising, de târguri”, a declarat Octavian Vucmanovici, director general și președintele Consiliului de Administrație Vifrana.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by