BURSE
Bursa
Foto: Stirile ProTV

UPDATE Bursele mondiale, în scădere puternică / Dow Jones își accelerează pierderile

de R.M. HotNews.ro
Joi, 6 Dec 2018 Economie | Burse
Indicele Dow Jones al bursei de pe Wall Street își accelera joi pierderile, pe fondul temerilor legate de o nouă escaladare a relațiilor comerciale chino-americane, după arestarea unei directoare a Huawei, scrie AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street tremură la închidere. Indicele Dow Jones a pierdut peste 3%

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 4 Dec 2018 Economie | Burse
Pe Wall Street, indicii Nasdaq și Dow Jones au scăzut cu peste 3%, deși Beijing și Washington au anunțat încheirea unui armistițiu comercial de 90 de zile, relatează AFP.
Jerome Powell
Foto: Flickr/ Federalreserve

Șeful Fed Reserve are în vedere continuarea politicii de majorare a dobânzilor de intervenție, în ciuda criticilor lui Trump

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 28 Nov 2018 Economie | Burse
Șeful Băncii centrale americane Jerome Powell a apreciat miercuri drept pertinentă continuarea politicii de creștere a dobânzilor de intervenție, a doua zi după criticile dure ale președintelui Donald Trump legate de deciziile Fed, scrie AFP.
Horia Gusta, director general Certinvest - captura Facebook BVB
Foto: Facebook

Administratorii de fonduri de investiții cer Ministerului de Finanțe un impozit diferențiat. Dacă o persoană investește în acțiuni sau unități de fond pe termen de 3-4 ani să plătească 1% către stat, nu 10%

de Florin Barbuta HotNews.ro
Vineri, 2 Nov 2018 Economie | Burse
Au fost patru întâlniri și nu mai știu câte adrese către Ministerul de Finanțe în care să arătăm că un impozit diferențiat, nu neapărat pe un an, aduce beneficii tuturor, susține Horia Gusta, director general Certinvest. El își amintește că în urmă cu circa 8 ani a fost o perioadă în care un an și jumătate impozitul a fost diferențiat. Dacă stăteai un an de zile aveai impozit 1%, dacă aveai o investiție mai scurtă de un an aveai 16%.
Bursa
Foto: Flickr

Nasdaq a înregistrat în octombrie cea mai proastă lună de la recesiunea din 2008

de R.M. HotNews.ro
Joi, 1 Nov 2018 Economie | Burse
Nasdaq a cunoscut în octombrie cea mai proastă lună de la recesiunea din 2008, scrie cnbc.com, în timp ce marketwatch îl citează pe părintele analizei tehnice, Ralph Acampora, în opinia căruia pagubele produse sunt „mult, mult mai rele decât vorbește lumea”.​
Ileana Gutu, Senior-Manager PwC Romania
Foto: Pwc Romania

PwC: Indicele principal al pieței de capital românești, locul al doilea în UE, pe primele nouă luni

de Florin Barbuta HotNews.ro
Joi, 1 Nov 2018 Economie | Burse
În trimestrul trei din 2018 IPO-urile lansate în Europa au valorat 3,9 miliarde de euro, mai puțin cu 53% față de aceeași perioadă a lui 2017 când valoarea listărilor a fost de 8,3 miliarde de euro, conform celui mai recent raport IPO Watch Europe publicat de PwC.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street inchide în scadere/ Războiul economic trage bursa în jos/ Pierderi majore de la începutul lunii

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 30 Oct 2018 Economie | Burse
Bursa de la New York a inchis în scădere accentuată după o sesiune marcată de preocuparea investitorilor pentru perspectivele companiilor americane prin prisma războiul comercial. Dow Jones a pierdut 0,99%, iar Nasdaq 1,63%.
Bursa de Valori Bucuresti
Foto: BVB

Bursa de la Bucureşti închide vineri în scădere; indicele de referinţă BET pierde 1%

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 26 Oct 2018 Economie | Burse
Bursa de la Bucureşti a închis în scădere pe toţi indicii şedinţa de tranzacţionare de vineri, iar indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 15 acţiuni, s-a depreciat cu 1%, ajungând la 8.412,36 puncte anunță Agerpres.
Bursa
Foto: Stirile ProTV

Bursa franceză cade puternic la jumătatea zilei

de R.M. HotNews.ro
Vineri, 26 Oct 2018 Economie | Burse
Bursa din Paris cădea puternic la jumătatea zilei (-2,37%) pe fondul volatilității, ștergând avansul viguros din ziua precedentă, în fața numeroaselor subiecte geopolitice în suspans și a unor rezultate americane considerate dezamăgitoare, scrie AFP.
Bursele au iar probleme
Foto: pixabay.com

Debandadă pe burse: Peste 500 mld. dolari șterse peste noapte din capitalizarea Nasdaq, piețele asiatice sapă după noi minime

de G.S. HotNews.ro
Joi, 25 Oct 2018 Economie | Burse
Bursele asiatice suferă joi o cădere severă, în condițiile în care sute de miliarde de dolari au fost șterse de pe piețele globale după ce o debandadă din sectorul acțiunilor tehnologice a dus la cea mai mare corecție zilnică de pe Wall Street de după 2011, anulând toată creșterea de anul acesta, transmite Reuters.
UPDATE 11.19 Bursele europene au luat-o și ele în jos, rezultatele slabe ale unor companii subliniind îngrijorările investitorilor privind profiturile în acest climat politic incert. Indicele pan-european STOXX 600 a scăzut cu până la un procent, iar DAX-ul german a atins, la începutul ședinței de joi, cel mai redus nivel de după decembrie 2016.
Bursa de la Londra
Foto: Flickr - jam_90s

Bursele europene deschid pe roșu, la minimul ultimilor aproape doi ani

de R.M. HotNews.ro
Marţi, 23 Oct 2018 Economie | Burse
Acțiunile europene au scăzut marți la minimul ultimilor aproape doi ani, după ce un nou set de rezultate trimestriale nu au reușit să compenseze îngrijorările tot mai mari legate de Brexit, bugetul Italiei, izolarea saudită, creșterea economică în China și dobânzile de intervenție ale Statelor Unite, scrie Reuters.
Bursele, iar in zodia scaderilor
Foto: pixabay.com

Investitorii de pe bursele lumii văd roșu în fața ochilor din cauza tensiunilor cu Arabia Saudită / Petrolul se scumpește, la fel și aurul, activ de refugiu

de G.S. HotNews.ro
Luni, 15 Oct 2018 Economie | Burse
Bursele lumii au luat-o iar la vale luni, în condițiile în care cotațiile petrolului au revenit pe creștere, iar tensiunile tot mai mari dintre Occident și Arabia Saudită s-au adăugat la suma de probleme care au lovit piețele de acțiuni săptămâna trecută, notează Reuters.
bursa
Foto: publicdomainpictures.net

Furtuna de pe burse tinde să se atenueze pe piețele asiatice

de R.M. HotNews.ro
Vineri, 12 Oct 2018 Economie | Burse
Furtuna bursieră tinde să se atenueze, vineri, pe piețele asiatice, după turbulențele care au debutat miercuri pe Wall Street pentru a se extinde pe ansamblul piețelor financiare, joi, scrie AFP
Investitorii urmaresc cu atentie bursele
Foto: pixabay.com

Bloomberg: Cei mai bogaţi oameni din lume au pierdut 99 de miliarde de dolari din cauza scăderilor de pe burse

de G.S. HotNews.ro
Joi, 11 Oct 2018 Economie | Burse
Cei mai bogaţi 500 de oameni ai lumii au pierdut miercuri 99 de miliarde de dolari, după ce turbulenţele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.
Donald Trump
Foto: Wikimedia Commons

Ce a provocat căderea burselor mondiale: Temerea de înăsprire a politicii monetare americane, atacul lui Trump la Fed Reserve și declarațiile șefei FMI

de R.M. HotNews.ro
Joi, 11 Oct 2018 Economie | Burse
Mișcarea de panică de pe bursele mondiale a fost provocată de o declarație dură a lui Donald Trump împotriva băncii centrale americane și de o nouă majorare a dobânzilor de intervenție ale Federal Reserve, așteptată în decembrie, arată analiștii consultați de AFP. La care se adaugă o declarație a șefei FMI, Christine Lagarde, care a spus că valorile bursiere sunt "extrem de înalte".
Bursa din Shanghai
Foto: Flickr / Aaron Goodman

UPDATE Picaj pe bursele asiatice, după scăderile de pe Wall Street / Acțiunile europene nu se simt nici ele prea bine

de G.S. HotNews.ro
Joi, 11 Oct 2018 Economie | Burse
Cele mai mari corecții ale cotațiilor acțiunilor s-au rostogolit miercuri și joi de pe Wall Street către bursele asiatice și, apoi, pe Bătrânul Continent. Piețele de acțiuni din Asia au plonjat până la minimele ultimelor 19 luni, după ce Wall Street-ul a consemnat cele mai mari scăderi din ultimele opt luni, ceea ce a dus la accentuarea aversiunii la risc, la o creștere a volatilității de pe burse și la îngrijorări în privința supraevaluării acțiunilor, transmite Reuters. Bursele europene și-au început început ziua de joi tot pe minus. 
UPDATE 11.17 Principalul indice chinez, Shanghai Composite a scăzut joi cu 5,22%, până la minimul ultimilor aproape patru ani. 
UPDATE 10.55 Investitorii s-au retras către siguranța oferită de obligațiunile germane, împingând în jos randamentele acestora în jos. Efectele valului brutal de vânzări de pe Wall Street se simte pe toate piețele. (Reuters) 
UPDATE 10.42 Indicele pan-european STOXX 600 a scăzut cu peste 1% la începerea ședinței de tranzacționare, corecția de la începutul anului și până acum fiind de 7%. (Bloomberg)
Sediul Federal Reserve
Foto: federalreserve.gov

Fed a majorat, din nou, dobânda cheie și estimează încă 3 ani de creștere economică - presa

de I.B. HotNews.ro
Joi, 27 Sept 2018 Economie | Burse
Rezerva Federală americană (Fed) a majorat, miercuri, din nou și în unanimitate, ratele dobânzii cheie, cu un sfert de punct procentual, la un nivel între 2% și 2,25%, după cum era de așteptat, transmit Reuters și Bloomberg. Fed apreciază că va face o nouă majorare a acestei rate în decembrie, alte trei anul viitor și încă una în 2020.
Bursa din Shanghai
Foto: Flickr / Aaron Goodman

Efectul războiului comercial cu SUA: Bursa chinezească, la minimul ultimilor patru ani

de G.S. HotNews.ro
Luni, 17 Sept 2018 Economie | Burse
Principalul indice bursier din China, Shanghai Composite, a căzut luni până la minimul ultimilor aproape patru ani în condițiile în care Donald Trump este aștepta să anunțe taxe comerciale pe bunuri chinezești în valoare de 200 de miliarde de dolari, scrie Reuters.
apple
Foto: Wikipedia

Tradeville: Unele produse Apple ar putea fi afectate în cazul impunerii taxelor anuntate de Trump

de Florin Barbuta HotNews.ro
Joi, 13 Sept 2018 Economie | Burse
Apple ar putea fi afectată în cazul impunerii unor noi taxe vamale anunțate de Trump, având în vedere că o parte semnificativă din veniturile sale, cât și componentele produselor sale provin din China, se arată într-o analiză realizată de Tradeville.
BVB
Foto: Hotnews

Indicele principal al BVB a fost pe plus, în timp ce piețele emergente și de frontieră au înregistrat scăderi, la opt luni

de Florin Barbuta HotNews.ro
Marţi, 11 Sept 2018 Economie | Burse
I​ndicii MSCI pentru pietele internationale afișează scăderi mari, de -8% pentru pietele emergente și -15% pentru cele de frontieră, la finalul primelor opt luni din acest an, în timp ce indicele principal al Bursei de Valori București (BVB) a avut un plus de 4,4%, reiese dintr-un comunicat de presă al operatorului pieței de capital românești.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version