BURSE

Acțiunile Raiko Transilvania se listează joi la BVB

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 7 Apr 2021 Economie | Burse
Acțiunile producătorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania vor intra, joi, la tranzacționare pe piața AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB, conform unui anunț al operatorului pieței de capital.
Firebyte Games
Foto: Firebyte Games

​Firebyte Games se listează marți la BVB

de F.B. HotNews.ro
Luni, 5 Apr 2021 Economie | Burse
Acțiunile dezvoltatorului de jocuri pentru dispozitive mobile Firebyte Games vor intra, marți, la tranzacționare pe piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB.
dolari
Foto: pixabay.com

Mari bănci mondiale riscă pierderi masive din cauză că fondul Archegos nu mai poate să onoreze apelurile în marjă

de G.S. HotNews.ro
Marţi, 30 Mar 2021 Economie | Burse
Băncile Nomura şi Credit Suisse riscă pierderi de ordinul miliardelor de dolari după ce un fond american de hedging, care potrivit unor surse ar fi Archegos Capital, a ajuns în imposibilitatea de a-şi onora apelurile de marjă, investitorii întrebându-se cine ar mai putea să aibă probleme, transmite Reuters, potrivit News.ro.
Charging Bull, taurul simbol al Wall Street
Foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia

Wall Street își recâștigă moralul și încheie săptămâna cu noi recorduri

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 27 Mar 2021 Economie | Burse
Bursa din New York și-a revenit vineri, recâștigând încrederea în deschiderea economiei SUA, Dow Jones și S&P atingând câteva recorduri noi la sfârșitul unei săptămâni volatile, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street inchide în creștere datorită sectorului tehnologic

de I.B. HotNews.ro
Luni, 22 Mar 2021 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat luni pe verde, determinată de o revenire în sectorul tehnologic, întrucât ratele obligațiunilor s-au relaxat. Dow Jones a crescut cu 0,32%, potrivit AFP.
Radu Hanga - BVB
Foto: YouTube

Radu Hanga (BVB): Dacă ai investit în Electrica, știi că atunci când îți achiți factura de energie electrică, o parte din banii pe care îi achiți se întorc la tine

de F.B. HotNews.ro
Luni, 22 Mar 2021 Economie | Burse
Investiția îți poate schimba modul de a gândi, iar dacă ai investit în Electrica, Transelectrica, Nuclearelectrica știi că atunci când îți achiți factura de energie electrică, o parte din banii pe care îi achiți se întorc la tine, susține Radu Hanga, președinte la Bursa de Valori București (BVB). Potrivit acestuia, dacă ai investit în Romgaz sau Transgaz știi că se întâmplă la fel cu factura de gaz.
Jerome Powell
Foto: Flickr/ Federalreserve

Bursa americană: Dow Jones și S&P 500 la noi recorduri, după anunțul Fed

de I.B. HotNews.ro
Joi, 18 Mar 2021 Economie | Burse
Bursa din New York, ezitantă la începutul sesiunii, a încheiat în verde sesiunea de miercuri, permițând Dow Jones și S&P 500 să ajungă la noi recorduri, după decizia Fed de a sprijini în continuare economia SUA „atât timp cât este necesar”, potrivit AFP.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Star Residence Invest se listează vineri la BVB, pe AeRO

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 17 Mar 2021 Economie | Burse
Acțiunile Star Residence Invest se vor lista, vineri, pe piața AeRO la Bursa de Valori București (BVB), conform unui comunicat de presă al operatorului pieței de capital. Aceasta este o societate de tip Real Estate Investment Trust.

Unul dintre cei mai vârstnici investitori de pe piața românească de capital ar fi decedat. Avea 98 de ani

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 17 Mar 2021 Economie | Burse
Sebastian Valentin Dumitrescu, unul dintre cei mai vârstnici investitori de pe piața românească de capital (98 de ani), ar fi decedat, conform unui anunț publicat de Oil Terminal. De fapt, compania anunță că din cauza decesului, unul dintre procese a fost suspendat. El fiind reclamant.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Bursa de la Bucureşti, la maximul istoric: Indicele BET, la cea mai ridicată valoare din istorie

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 16 Mar 2021 Economie | Burse
Bursa de la Bucureşti, catalogată piaţă emergentă de agenţia de evaluare FTSE Russell, a ajuns marți la maximul istoric, în contextul în care indicele principal BET a spart pragul de 10.813 puncte, precedentul record şi neatins din 24 iulie 2007 încoace, şi a închis la nivelul de 10.844,45 punct, potrivit Mediafax.
eToro-dreamstime
Foto: Dreamstime.com

eToro se va lista pe bursă printr-o combinație SPAC

de CZ HotNews.ro
Marţi, 16 Mar 2021 Economie | Burse
Platforma online de tranzacționare bursieră eToro, folosită și în România de către micii investitori care vor să investească în acțiuni la nivel internațional, se va lista ea însăși la bursă printr-o combinție cu o companie de achiziții cu scop special tranzacționată pe bursă (SPAC).
Bitcoin
Foto: Adam Galt / Caia Image / Profimedia

Bitcoin a depășit pragul de 60.000 de dolari, înregistrând un nou record

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 13 Mar 2021 Economie | Burse
Bitcoin, cea mai mare și mai cunoscută criptomonedă din lume, a trecut sâmbătă de 60.000 de dolari, ceea ce înseamnă un nou record, potrivit Reuters, scrie Mediafax.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Bursa americană: Nasdaq suferă, Dow Jones la un record

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 13 Mar 2021 Economie | Burse
Indicii majori ai Bursei de Valori din New York au cunoscut evoluții mixte vineri pe o piață din nou îngrijorată de creșterea ratei obligațiunilor la 10 ani din SUA și de riscurile inflației, potrivit AFP. Dow Jones a crescut cu 0,90%, dar Nasdaq a pierdut 0,59%.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Pe Wall Street, Dow Jones depășește un nou record după votarea planului de stimulare

de I.B. HotNews.ro
Joi, 11 Mar 2021 Economie | Burse
Dow Jones a închis miercuri la un nivel record pe Wall Street trecând pentru prima dată pragul de 32.000 de puncte, pe o piață care a salutat votul Camerei Reprezentanților asupra unui plan masiv de relansare pentru economia SUA și mai puțin preocupat de riscurile inflației, potrivit AFP.
petrol Arabia Saudită
Foto: Profimedia

Petrolul depășește 70 de dolari după atacul asupra instalațiilor saudite

de I.B. HotNews.ro
Luni, 8 Mar 2021 Economie | Burse
Prețul petrolului a continuat să crească luni dimineață, Brent depășind 70 de dolari pe baril, stimulat de atacurile asupra instalațiilor petroliere din Arabia Saudită și de restricțiile voluntare de producție din partea OPEC +, potrivit AFP.
Bitcoin
Foto: Adam Galt / Caia Image / Profimedia

Bitcoin a depăşit din nou pragul de 50.000 de dolari

de G.S. HotNews.ro
Duminică, 7 Mar 2021 Economie | Burse
Criptomoneda bitcoin a urcat duminică cu 4,18%, la 50.947,94 dolari, adăugând 2.043,31 dolari la închiderea sa anterioară, în pofida avertismentele analiştilor potrivit cărora este "un spectacol economic secundar" şi oferă o protecţie redusă împotriva unei scăderi a preţului acţiunilor, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Agroland s-a listat la BVB

de F.B. HotNews.ro
Luni, 1 Mar 2021 Economie | Burse
Societatea Agroland, care operează o rețea de magazine agricole din România, s-a listat la Bursa de Valori București, pe piața AeRO, la aproape nouă luni de la momentul listării primei sale emisiuni de obligațiuni, se arată într-un comunicat al operatorului pieței de capital.

​Obligațiuni ale „semințelor Elmas” intră marți la tranzacționare

de F.B. HotNews.ro
Luni, 22 Feb 2021 Economie | Burse
A doua emisiune de obligațiuni a Golden Foods Snacks, societatea care deține brandul de semințe, alune și fructe deshidratate ELMAS, va intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

BVB lansează ​​Exchange Live 2.0 - un nou terminal pentru date în timp real creat pentru investitori

de F.B. HotNews.ro
Luni, 22 Feb 2021 Economie | Burse
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a realizat un terminal desktop web-based accesat prin internet din browser fără a necesita instalarea de software dedicat: Exchange Live 2.0. Conform operatorului pieței de capital, acesta este dedicat investitorilor și tuturor celor interesați de tranzactionare și evoluția instrumentelor financiare listate la BVB.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

​Actiunile Bittnet Systems vor fi incluse în indicii FTSE Global Micro Cap și FTSE Total-Cap

de F.B. HotNews.ro
Luni, 22 Feb 2021 Economie | Burse
Acțiunile Bittnet Systems (BNET) vor fi incluse din 22 martie în indicii FTSE Global Micro Cap și FTSE Total-Cap, în urma celei mai recente revizuiri semestriale a indicilor FTSE Russell, se arată într-un comunicat al Bursei de Valori București (BVB). Lista finală a companiilor care urmează să fie incluse în acesti indici va fi anunțată pe 5 martie.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by