BURSE
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street: Nasdaq la un nou record, Dow Jones revine sub 30.000 de puncte

de I.B. HotNews.ro
Joi, 26 Nov 2020 Economie | Burse
Principalii indici ai Bursei din New York au cunoscut evoluții variate miercuri, în ajunul Zilei Recunoștinței, când piața va fi închisă: Dow Jones a scăzut sub 30.000 de puncte a doua zi după o sesiune istorică, în timp ce Nasdaq a doborât un nou record, potrivit AFP.

Wall Street: Dow Jones închide pentru prima dată peste 30.000 de puncte

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 25 Nov 2020 Economie | Burse
Dow Jones, a depășit marți marja simbolică de 30.000 de puncte la închidere, pentru prima dată în istorie, investitorii salutând începutul tranziției politice din Statele Unite și evoluțiile pozitive pe frontul crizei de sănătate, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street: Dow Jones depășește pentru prima oară pragul de 30.000 de puncte

de R.M. HotNews.ro
Marţi, 24 Nov 2020 Economie | Burse
Indicele vedetă al Bursei din New York, Dow Jones Industrial Average, a depășit marți la jumătatea ședinței pragul simbolic de 30.000 de puncte, pentru prima oară, pe fondul începutului tranziției politice în Statele Unite și al evoluțiilor din criza sanitară, scrie AFP.
Platforma British Petroleum
Foto: Wikimedia Commons

Bursa petrolului: De ce un vaccin nu este o soluție rapidă pentru piețele petrolului sau pentru economie

de I.B. HotNews.ro
Joi, 12 Nov 2020 Economie | Burse
Prețurile petrolului au crescut în această săptămână din cauza știrilor că un vaccin coronavirus ar putea fi aprobat înainte de sfârșitul anului. Dar bucuria pare prematură, spune CNN. Joi, Agenția Internațională pentru Energie și-a redus previziunile de cerere în a doua jumătate a acestui an și în primul trimestru al anului viitor, potrivit unei analize CNN.
Bursa
Foto: Pexels

Mișcări majore pe piețele financiare după anunțul privind vaccinul Pfizer / Cădere spectaculoasă a acțiunilor Zoom

de S.J. HotNews.ro
Luni, 9 Nov 2020 Economie | Burse
Acțiunile Zoom Video au căzut puternic luni după anunțul privind eficacitatea vaccinului dezvoltat de Pfizer, și alte companii care au avut de câștigat de pe urma măsurilor de carantină văzându-și cotațiile de pe burse în scădere, anunță CNBC.
bursa
Foto: Pixabay

"Vedetele” piețelor bursiere la sfârșit de 2020 și început de 2021 - opiniile specialiştilor

de RA HotNews.ro
Vineri, 6 Nov 2020 Economie | Burse
Comerțul online, companiile de tehnologie, de securitate cibernetică, cele active în domeniul online în general, aurul, sectorul farmaceutic și medical, companiile active în domeniul produselor de strictă necesitate (atât producători cât și retaileri) și companiile de energie prezintă cele mai bune oportunități de investiții la sfârșit de 2020 și început de 2021, potrivit opiniilor formulate de șapte dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniul pieței de capital din România.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street în creștere, mulțumită de perspectivele politice americane

de I.B. HotNews.ro
Joi, 5 Nov 2020 Economie | Burse
Păstrând același impuls ca de la începutul săptămânii, bursa din New York s-a apreciat semnificativ joi, salutând cu entuziasm posibilitatea unei victorii a președintelui democrat Joe Biden în alegerile prezidențiale din Statele Unite și a unui Senat dominat de republicani, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street are cea mai proastă săptămână și cea mai proastă lună din martie

de Ionut Baias HotNews.ro
Vineri, 30 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat sesiunea de vineri în roșu, înregistrând cele mai mari scăderi săptămânale și lunare din martie, piața fiind îngrijorată de reapariția virusului și de alegerile prezidențiale tensionate și incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul săptămânii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de acțiunile pe tehnologie, și S&P 500 au scăzut cu 5,5% și 5,6%.
Bursele au intrat in zodia scaderilor
Foto: pixabay.com

Scepticismul revine pe bursele mondiale, odată cu al doilea val al pandemiei

de R.M. HotNews.ro
Vineri, 30 Oct 2020 Economie | Burse
Bursele europene s-au confruntat cu o săptămână de pierderi, fără a se instala însă panica, odată cu înăsprirea restricțiilor în fața celui de-al doilea val al pandemiei, scrie AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street: Dow Jones are cea mai proastă sesiune din septembrie

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 27 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a scăzut brusc luni pe o piață îngrijorată de situația globală a sănătății, investitorii pierzând speranța cu privire la planul de redresare american și temându-se de rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie în Statele Unite, potrivit AFP.


Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

SUA: Wall Street se clatină / Cu cât alegerile sunt mai aproape, cu atât planul de sprijin economic se îndepărtează mai mult

de I.B. HotNews.ro
Luni, 26 Oct 2020 Economie | Burse
Cu cât se apropie alegerile prezidențiale din SUA din 3 noiembrie, cu atât anunțul unui acord privind un plan de susținere a economiei țării pare mai puțin accesibil, zguduind Wall Street, chiar dacă Casa Albă și democrații încă discuta, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street scade / Pesimism în piață cu privire la șansele unui nou ajutor economic

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 20 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a închis în roșu luni, în ajunul unui termen stabilit de președintele democrat al Camerei Reprezentanților pentru a ajunge la un compromis bugetar cu privire la un nou plan de sprijin economic pentru Statele Unite, fapt care pare tot mai îndepărtat, potrivit AFP. Dow Jones a pierdut 1,44%,iar Nasdaq 1,65%.
Bursa de Valori Bucuresti
Foto: BVB

Bursa de la Bucureşti a pierdut 1,9 miliarde de lei din capitalizare în această săptămână

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 18 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB) a pierdut în această săptămână 1,9 miliarde de lei din capitalizare, respectiv 1,45%, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a înregistrat o creştere cu 18,99%.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street revine pe creștere. Investitorii, mai optimiști în privința măsurilor de stimulare / Dow, la cea mai bună sesiune din iulie

de I.B. HotNews.ro
Joi, 8 Oct 2020 Economie | Burse
Wall Street a crescut din nou miercuri, salutând cu entuziasm declarațiile lui Donald Trump, care a spus că este în favoarea măsurilor de sprijinire a sectorului companiilor aeriene și a gospodăriilor americane, după ce a decis totuși să întrerupă negocierile cu democrații pentru un plan de relansare, potrivit AFP.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street scade brusc după anunțul lui Trump privind soarta planului de ajutor economic

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 7 Oct 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a închis în roșu marți, după tweet-urile venite de la Donald Trump care anunțau încheierea discuțiilor cu democrații cu privire la un nou plan economic de ajutor pentru gospodăriile și afacerile mici până la alegerile din 3 noiembrie, potrivit AFP. Dow Jones a scăzut cu 1,34%, iar Nasdaq cu 1,57%.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street își reia creșterea. Investitorii văd semne bune în vindecarea rapidă a lui Trump

de I.B. HotNews.ro
Marţi, 6 Oct 2020 Economie | Burse
Piețele americane au revenit luni la verde, liniștite cu privire la starea de sănătate a lui Donald Trump, care a anunțat că va părăsi spitalul unde a fost tratat de vineri seară după contaminarea sa cu Covid-19, potrivit AFP. Dow Jones a crescut cu 1,68%, iar Nasdaq cu 2,32%.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Ședință festivă, luni, la BVB, odată cu trecerea bursei românești la statutul de piață emergentă

de G.S. HotNews.ro
Duminică, 20 Sept 2020 Economie | Burse
Piaţa de capital România este inclusă în indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pieţele Emergente începând din data de 21 septembrie 2020, transmite Agerpres.
Wall Street
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wall Street încheie săptămâna în scădere

de I.B. HotNews.ro
Sâmbătă, 19 Sept 2020 Economie | Burse
Bursa din New York a încheiat săptămâna în roșu vineri, încă îngreunată de pierderile din sectorul tehnologic, potrivit AFP și Reuters. „Investitorii au părut să ignore vestea bună din Indicele de încredere al consumatorilor din SUA” și „sectorul tehnologiei și-a adâncit pierderile”, au spus analiștii de la Charles Schwab.
Bursa de Valori Bucuresti - BVB
Foto: Hotnews

Finanțări de peste jumătate de miliard de euro prin BVB, în primele 8 luni. Lista emitenților și sumele atrase

de F.B. HotNews.ro
Luni, 14 Sept 2020 Economie | Burse
Valoarea totală a instrumentelor financiare pe segmentele de acțiuni și venit fix listate la Bursa de Valori București (BVB) în primele 8 luni ale acestui an a fost aproximativ 533 milioane în echivalent euro, se arată într-un comunicat de presă al operatorului pieței de capital. Printre emitenți este statul român, reprezentat de Ministerul Finanțelor Publice.
Elon Musk
Foto: Wikimedia Commons

Elon Musk a pierdut 16,3 miliarde de dolari după prăbușirea acțiunilor Tesla

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 9 Sept 2020 Economie | Burse
Averea netă a lui Elon Musk a scăzut marţi cu 16,3 miliarde de dolari, cel mai sever declin înregistrat într-o singură zi în istoria indicelui miliardarilor realizate de Bloomberg, după ce prăbuşirea acţiunilor Tesla a continuat, transmite Bloomberg.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by