IT

webPR Crește poziția site-ului tău prin link-uri naturale și conținut de calitate!

de webPR.ro
Vineri, 20 Iul 2018 Economie | IT
Vizibilitatea în mediul online este astăzi cheia succesului pentru multe dintre afaceri. Nu mai este o noutate că toți ne dorim să apărem în primele rezultate din Google, deoarece acest lucru ne aduce mai ușor în fața clienților. De aceea îți punem la dispoziție 120 de site-uri pe care să îți promovezi afacerea și îți garantăm rezultate excelente!
primul hub pentru dezvoltatorii de proiecte blockchain
Foto: Hotnews

VIDEO Un hub pentru cei care fac proiecte pe blockchain – Cum funcţionează şi cum poate ajuta startup-urile

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Vineri, 20 Iul 2018 Economie | IT
Recent, a fost lansat la Bucureşti un hub dedicat IT-iştilor care vor să înveţe lucruri despre tehnologia care stă în spatele criptomonedelor sau chiar să dezvolte proiecte pe blockchain. Am stat de vorbă cu unul dintre fondatorii acestui hub pentru a afla cine poate să lucreze aici şi cum poate această tehnologie să ajute startup-urile româneşti.
112
Foto: Max Pixel

Un start-up dezvoltă o platformă de gestionare a apelurilor 112, cu live video și localizare exactă

de Adi Iacob HotNews.ro
Vineri, 20 Iul 2018 Economie | IT
Startup-ul Carbyne din Israel a dezvoltat o platformă de gestionare a apelurilor de urgență, susținută de un ecosistem care integrează streaming video live, servicii de localizare și funcții de comunicare prin mesaje text.
Transfer date
Foto: Pixabay

Google, Facebook, Microsoft și Twitter colaborează pentru a permite utilizatorilor să își mute datele de pe o platformă pe alta

de Adi Iacob HotNews.ro
Vineri, 20 Iul 2018 Economie | IT
Google, Facebook, Microsoft și Twitter au anunțat o nouă inițiativă de standardizare denumită Data Transfer Project, concepută ca o nouă modalitate de a muta datele între platforme. Într-o postare pe blogul companiei, Google descrie proiectul ca o funcție care permite utilizatorilor să "transfere date direct de la un serviciu la altul, fără a fi nevoie să le descarce și să le încarce din nou”.
Android
Foto: PxHere

Google lucrează la un sistem de operare care să înlocuiască Android și Chrome OS

de Adi Iacob HotNews.ro
Vineri, 20 Iul 2018 Economie | IT
De mai bine de doi ani, un grup de ingineri de la Google a lucrat la software care să înlocuiască Android, cel mai dominant sistem de operare mobil din lume. Pe măsură ce echipa crește, va trebui să depășească o dezbatere internă acerbă despre modul în care software-ul va funcționa.
Logo Google
Foto: Flickr

​ANALIZA Google și efectele amenzii record - O reală încurajare a concurenței, o decizie venită prea târziu sau o scumpire a telefoanelor?

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 19 Iul 2018 Economie | IT
Amenda aplicată celor de la Google de către Comisia Europeană a uimit multă lume datorită sumei uriașe. Marea întrebare este ce va face Google, iar scenariile negative arată că gigantul american ar putea cere taxe de licențiere de la producătorii care vor să instaleze sistemul Android. Un lucru este cert: popularitatea unor aplicații precum Gmail, Maps, Chrome sau Youtube nu are cum să scadă, în contexul în care sute de milioane de europeni s-au obișnuit cu ele și nu (prea) există versiuni la fel de reușite.
Glovo
Foto: Hotnews

Aplicaţia de livrări Glovo a obținut o investiție de 115 milioane euro şi face angajări

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Joi, 19 Iul 2018 Economie | IT
Platforma de livrări Glovo, lansată și pe piața din România în luna mai a acestui an, anunță expansiunea business-ului prin investiția de 115 milioane de euro primită în cadrul seriei C de strângere de fonduri şi caută oameni şi îşi extinde echipa.
Bitcoin
Foto: Pixabay

Bitcoin revine la peste 7.000 de dolari și trage după el următoarele 100 de criptomonede din top

de Adi Iacob HotNews.ro
Joi, 19 Iul 2018 Economie | IT
Cotația celei mai cunoscute criptomonede a trecut joi de pragul de 7.000 de dolari, în momentul de faţă fiind cotat la 7.404 de dolari, cu 535 de dolari mai mult decât ieri.
Amazon
Foto: www.vpnsrus.com

Amazon Prime Day: Peste 100 de milioane de produse vândute. Topul preferințelor

de Adi Iacob HotNews.ro
Joi, 19 Iul 2018 Economie | IT
Amazon.com a vândut peste 100 de milioane de produse la nivel mondial în timpul evenimentului de marketing Prime Day, deși a întâmpinat probleme tehnice ale aplicației mobile și ale site-urilor, care i-au împiedicat pe unii clienți să plaseze comenzi.
Facebook
Foto: pixabay.com

Facebook promite că va fi mai strictă cu postările care incită la violență, după ce în câteva țări asiatice s-au comis crime din cauza unor dezinformări propagate pe rețeaua socială

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 19 Iul 2018 Economie | IT
Facebook a spus că va începe să elimine postări care conțin dezinformări și care ar putea duce la violențe extreme, cum s-a întâmplat în mai multe țări asiatice. Compania a fost intens criticată pentru că nu a luat măsuri, deși de la postări inflamatorii au rezultat crime în Sri Lanka, Myanmar și India, scrie New York Times. Compania spusese în trecut că aceste postări vor fi retrogradate pentru a fi văzute de cât mai puțini oameni și adăuga că vrea ”să păstreze echilibrul corect între libertatea de exprimare și o comunitate autentică și sigură”.
Mihai Rotaru_fondator Clever Taxi
Foto: Hotnews

Unul dintre fondatorii Clever Taxi investește într-un startup de securitate cibernetică

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Joi, 19 Iul 2018 Economie | IT
Mihai Rotaru, unul dintre fondatorii aplicației de taxi Clever Tax, investește în startup-ul de cyber-security româno-american Appsulate, câștigătorul Start-up Excellence Award la Innovation Labs 2018. Cum funcţionează această platformă de securitate.
Ce spune Google despre Android
Foto: Google

Google spune că va contesta amenda uriașă impusă de Comisia Europeană; Android a creat mai multe opţiuni, nu mai puţine

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 Economie | IT
Google a anunțat că va contesta decizia CE care a impus cea mai mare amendă aplicată unei companii în UE: 4,34 miliarde euro. Google spune că, din contră, Android a creat multe opțiuni și a permis prețuri mai mici în piață. ”Astăzi, datorită sistemului Android, există peste 24.000 de dispozitive, la preţuri variate, din peste 1.300 de mărci diferite, inclusiv ale unor producători de telefoane finlandezi, francezi, germani, italieni,  letoni, olandezi, polonezi, români, spanioli, suedezi şi unguri”, spun cei de la Google.
Dinozaurul Stan la Google Campus
Foto: Google

Comisia Europeană amendează Google cu 4,34 miliarde euro și o somează să pună capăt în 90 de zile ”practicilor ilegale”

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 Economie | IT
Comisia Europeană a anunțat o amendă record de 4,34 miliarde euro pentru Alphabet (Google), despre care spune că a abuzat de poziția sa dominantă în utilizarea sistemului Android. Comisia spune că noi amenzi vor urma, dacă practicile ilegale nu încetează în trei luni. Comisia Europeană a deschis oficial acum trei ani o anchetă antitrust referitoare la comportamentul companiei Google în ceea ce privește sistemul de operare mobil Android. Google a fost amendată în iunie anul trecut cu 2,42 miliarde euro de către CE pentru faptul că a abuzat de poziția sa dominantă în căutarile online pentru a favoriza comparatorul său de prețuri "Google Shopping".

Ridesharing
Foto: Pixabay

Booking.com investește jumătate de miliard de dolari în rivalul Uber din Asia

de Adi Iacob HotNews.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 Economie | IT
Booking Holdings, firma care deține site-ul Booking.com, va investi 500 de milioane de dolari în startup-ul chinez Didi Chuxing — principalul rival al Uber pe piața din Asia, ca parte a unei alianțe globale care va combina rezervările de camere și plimbările la cerere pentru clienții lor.
Google Android
Foto: Google

Wall Street Journal: Google va fi amendată de Comisia Europeană cu suma record de 5 miliarde de dolari

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 Economie | IT
Comisia Europeană va amenda Alphabet (Google) cu 4,34 miliarde euro (5,06 miliarde dolari), scrie Wall Street Journal, citând surse apropiate discuțiilor. Decizia formală va fi comunicată cel târziu la ora 14.00.
Bitdefender 2019 - Lansare
Foto: BitDefender

[P] Bitdefender 2019 oferă extra protecție în fața celor mai sofisticate atacuri: „Sunt soluții la care până de curând specialiștii în securitate informatică doar visau”

de Smile Media
Miercuri, 18 Iul 2018 Economie | IT
Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a lansat suita de soluții de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2019, care ridică standardele industriei la un nou nivel. Prin tehnologii bazate pe detectarea de comportamente, noua suită este capabilă să oprească criminalii informatici înainte ca atacurile să aibă loc și să protejeze utilizatorul pe toate fronturile.
Tobogan cu apa VR
Foto: Captura YouTube - BallastVR

VIDEO Tobogane cu apă și realitate virtuală: Primul parc acvatic VR

de Adi Iacob HotNews.ro
Miercuri, 18 Iul 2018 Economie | IT
Realitatea virtuală și toboganele cu apă par a fi lucruri care nu ar trebui amestecate. Prima este o tehnologie încă în curs de dezvoltare, care în general tinde să se bazeze pe echipamente electronice sensibile, iar cealaltă este o formă de divertisment care implică în mare măsură o alunecare rapidă într-un spațiu închis umplut cu apă - lucruri care în general tind să aibă efecte dăunătoare asupra echipamentelor electronice.
fondatorii Proportunity
Foto: Facebook

Un startup care-i ajută pe englezi să-şi ia ”prima casă”, lansat la Londra de doi români

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Marţi, 17 Iul 2018 Economie | IT
Proportunity este un startup cu sediul la Londra, creat de doi tineri antreprenori români. Platforma îi ajută pe utilizatori să-şi găsească locuinţa dorită, face estimări în ceeea ce priveşte evoluţia preţurilor şi oferă împrumuturi pentru avansul unui credit ipotecar, scrie Techcrunch.
Android
Foto: Google

Comisia Europeană va anunța miercuri o amendă de câteva miliarde de euro la adresa Google, pentru sistemul de operare Android - surse

de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 17 Iul 2018 Economie | IT
Bruxelles-ul va anunța miercuri că amendează cu o sumă enormă Google, pentru abuz de poziție dominantă în utilizarea sistemului de operare Android, spun surse citate de AFP. Anunțul va veni într-un moment deja dificil pentru relațiile SUA-UE. Sistemul Android este instalat pe 80% dintre smartphone-urile din piață.
Cum arata amenintarea de tip sextortion
Foto: CERT-RO

CERT-RO avertizează că atacatorii șantajează utilizatorii afișând parole ale conturilor obținute în urma unor scurgeri de informații de la companii mari precum Yahoo, Dropbox, LinkedIn sau Uber

de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 17 Iul 2018 Economie | IT
Păcălelile prin care atacatorii testează vigilența utilizatorilor devin din ce în ce mai inventive, atrage atenția Centrul Naţional de Răspundere la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO). Recent, utilizatori din toată lumea s-au plâns de faptul că primesc e-mail-uri în care sunt șantajați pentru că ar fi vizitat site-uri cu conținut pornografic. Practic, utilizatorul primește un e-mail care are în subiect o parolă a respectivei adrese de mail (fie una existentă, fie una care a fost valabilă la un moment dat).

ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version