EUROFONDURI
Fonduri firme 2019
Foto: Depositphotos

VIDEO Fondurile pentru firme 2019: În ce stadiu au ajuns programele Microindustrializare, Comerț și altele

de CZ HotNews.ro
Fondurile nerambursabile de câte 450.000 de lei din programul Microindustrializare 2019 , cele de câte 250.000 de lei din programul Comerț și celelalte ajutoare de la stat pentru mici afaceri au proiectele de proceduri redactate, a anunțat joi ministrul pentru Mediul de Afaceri.StartUp Nation
Foto: StartupCafe.ro

​VIDEO Verificări Start-Up Nation 2018-2019: Situația celor admiși, când începe contractarea

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Ministrul pentru Mediul de Afaceri a anunțat, joi, numărul proiectelor admise până acum în programul Start-Up Nation 2018-2019, prin care maximum 10.000 de mici firme ar urma să primească ajutoare nerambursabile de la stat de până la 200.000 de lei fiecare, pentru afaceri.
Fonduri
Foto: Pixabay

​LISTA: 8 firme vor primi ajutoare de stat de peste 30 milioane Euro pentru investiții

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 24 Apr 2019 Economie | EuROfonduri
Statul român a semnat miercuri acorduri pentru ajutoare în valoare totală de de 151 milioane de lei (circa 31 milioane euro) acordate unui număr de 8 firme care s-au angajat să realizeze 9 proiecte de investiții în România, pe diverse domenii, de la băuturi răcoritoare la piese auto.
Fonduri firme
Foto: Pixabay

Fonduri europene 2019: Până la 100.000 Euro pentru antreprenori IT, înscrieri online

de CZ HotNews.ro
Vineri, 19 Apr 2019 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii IT din România se pot înscrie online la un program de incubare de afaceri destinat startup-urilor din domeniul Big Data din țările Uniunii Europene, pentru a câștiga finanțări de câte 100.000 de euro fiecare.
Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

Tot mai apar consecințe ale OUG 114: Probleme în proiectele cu fonduri UE după majorarea salariului minim în construcții 2019

de CZ HotNews.ro
Vineri, 19 Apr 2019 Economie | EuROfonduri
Unii dintre beneficiarii care derulează proiecte pe fonduri europene au început să se confrunte cu probleme, în anul 2019, ca urmare a majorării substanțiale a salariului minim în firmele de construcții, măsură luată de Guvern prin deja celebra ordonanță de urgență 114/2018, care a generat depășiri de costuri prevăzute inițial în proiecte.
firme şi PFA
Foto: REGnet

PFA și II radiate din oficiu se pot reînregistra pentru fondurile UE (AFIR)

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 17 Apr 2019 Economie | EuROfonduri
Persoanele fizice autorizate (PFA) și întreprinderile individuale (II) care derulau proiecte pe fonduri europene și care au fost radiate din oficiu din cauza expirării termenului de reducere a codurilor CAEN se pot reînregistra pentru a-și continua activitatea, a precizat Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).
Fonduri
Foto: Pixabay

Înscrieri online: Peste 100.000 Euro, premii la Creative Business Cup 2019

de CZ HotNews.ro
Marţi, 16 Apr 2019 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii români cu idei de afaceri din software, design, modă și alte industrii creative se pot înscrie la faza românească a competiției Creative Business Cup 2019, pentru a putea accede la finala dotată cu premii de peste 100.000 de dolari care va avea loc în Danemarca.
fonduri
Foto: Pixabay

Finanțări pentru startup-uri românești de la un fond de investiții ungar de 20 milioane Euro

de CZ HotNews.ro
Joi, 4 Apr 2019 Economie | EuROfonduri
Un grup de antreprenori unguri a lansat Oktogon Ventures, un fond de 20 de milioane de euro care vrea să acorde investiții startup-urilor din 8 țări est-europene, printre care și România, a anunțat recent ediția maghiară a Forbes, citată de eu-startups.com.
Fermieri
Foto: Pixabay

Important pentru PFA care iau fonduri UE: Să depună de urgență la AFIR actele privind înregistrarea activităților

de CZ HotNews.ro
Joi, 28 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Agenția Națională pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a făcut un anunț urgent privind radierea din Registrul Comerțului a persoanelor fizice autorizate (PFA) și a întreprinderilor individuale (II) care au mai mult de 5, respectiv 10 coduri CAEN.
Computer
Foto: Pixabay

Înscrieri online: 15.000 Euro pentru inovatori IT, într-un program care caută români

de CZ HotNews.ro
Joi, 21 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Inovatorii români cu idei de afaceri în IT sunt invitați să se înscrie online într-un program european de pre-accelerare de business la care pot obține finanțare de 15.000 de euro și training pentru realizarea unui produs minim viabil (MVP).
Cristian Onețiu
Foto: euroIMM

[P] EuroIMM: Antreprenorii români trebuie să învețe să-și dezvolte un plan de business structurat!

de Smile Media
Joi, 21 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
​EuroIMM, platforma integrată de suport în dezvoltarea afacerilor românești conectată la standardele de planificare, execuție și performanță europene, a lansat Inițiativa Pentru Afaceri Europene, prin care antreprenorii romani au acces cele 7 elemente-cheie pe care antreprenorii europeni le-au parcurs pentru a deveni performanți.
Kickstarter
Foto: Pixabay

Cum strâng unii bani: Startup-uri și alte proiecte au atras 4 miliarde de dolari pe Kickstarter, în 10 ani

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 20 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Aproape 160.000 de proiecte au fost lansate pe platforma de multifinanțare Kickstarter, iar acestea au atras promisiuni de finanțare de peste 4,2 miliardee de dolari, în cei aproape 10 ani de când există platforma, a spus, miercuri, cofondatorul său Perry Chen, care și-a anunțat demisia din funcția de CEO.
fonduri
Foto: Pixabay

2 miliarde de euro, în 2019 și 2020, pentru startup-uri și firme mici din UE

de CZ HotNews.ro
Luni, 18 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Startup-urile și firmele mici și mijlocii (IMM) inovatoare din Uniunea Europeană, inclusiv din România, vor putea beneficia de fonduri europene în valoare totală de 2 miliarde de euro, bani alocați pentru 2019 și 2020 de către Comisia Eurpeană, a anunțat luni executivul comunitar într-un comunicat remis StartupCafe.ro.
Concurs de startup-uri studentesti
Foto: Pixabay

Înscrieri pe internet: Se caută studenți români cu idei de afaceri, premiul cel mare, 15.000 dolari

de CZ HotNews.ro
Luni, 18 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Studenții români cu idei de afaceri pentru reducerea poluării, combaterea sărăciei, promovarea educației și alte obiective ONU de dezvoltare durabilă pot să se înscrie pe internet la competiția națională Venture Cup Romania pentru a putea reprezenta țara la University Startup World Cup 2019 din Danemarca, un concurs la care premiul cel mare va fi de 15.000 de dolari.
Euro
Foto: Pexels

Finanțări de 50.000 Euro pentru antreprenorii din București: Regulamentul Start-Up City, pus în dezbatere publică

de Adi Iacob HotNews.ro
Joi, 14 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Primaria Municipiului București a definitivat și a pus în dezbatere publică regulamentul programului Bucharest Start-up City, prin care vrea să susțină minim 200 de antreprenori din Capitală, cu o sumă maxima de 50.000 euro/beneficiar. Programul Start-Up City a fost promis de Primăria Capitalei, anul trecut, în condițiile în care antreprenorii din București au fost excluși practic de la finanțarea guvernamentală din programul Start-Up Nation 2018-2019, prin depunctarea masivă.
Fonduri nerambursabile
Foto: Dreamstime

​VIDEO Fonduri de câte 50.000 Euro pentru patroni din București. Ce se mai aude despre Start-Up City

de CZ HotNews.ro
Luni, 11 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Apar, în sfârșit, noi informații despre un program promis de anul trecut, dar intrat într-un con de umbră: Bucharest Start-Up City, prin care Primăria Capitalei promite fonduri nerambursabile de maximum 50.000 de euro fiecare, pentru antreprenori care deschid mici afaceri în București.
Ferma
Foto: Pixabay

Fermierii care angajează tineri ar putea primi sprijin financiar lunar de la stat

de Adi Iacob HotNews.ro
Luni, 11 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Fermierii care angajează cel puţin doi tineri vor beneficia de un sprijin financiar lunar, în cadrul unui program cu o valoare de 30 de milioane de lei, conform unui proiect de act normativ pus în dezbatere publică de Ministerul Agriculturii.
Fonduri europene
Foto: Pixabay

Noi probleme cu OUG 114: Fondurile europene ar putea fi tăiate din cauza limitării controalelor pe documentaţia de atribuire/ Comisia Europeană s-a sesizat

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Vineri, 8 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Controversata OUG 114/2018 este un izvor nesfârșit de probleme. Unele modificări făcute asupra legislației privind achizițiile publice au atras atenția Comisiei Europene, care a avertizat deja autoritățile române că ar putea fi încălcat Acordul de Parteneriat 2014-2020. Nerespectarea acestui acord poate duce la tăierea finanțării din fonduri europene și la corecții financiare. Prin OUG 114, au fost eliminate controalele din partea Agenției pentru achiziții publice asupra documentaţiilor de atribuire. Vezi cum îi îndemna Eugen Teodorovici pe primari să depună documentații fără avize și ce altă Ordonanță de Urgență este în pregătire.
fonduri
Foto: Pixabay

Se fac înscrieri online: Câte 50.000 Euro pentru idei inovatoare în reciclare

de CZ HotNews.ro
Vineri, 1 Mar 2019 Economie | EuROfonduri
Firmele, studenții, designerii și alți inovatori din România pot câștiga unul dintre cele 3 premii de câte 50.000 de euro puse în joc la un concurs de idei și proiecte care reduc deșeurile de plastic, organizat de Comisia Europeană.
StartUp Nation
Foto: StartupCafe.ro

Noutăți Start-Up Nation 2019: Încep clarificările cu firmele care au aplicat pentru ajutoarele nerambursabile de câte 42.000 Euro

de CZ HotNews.ro
Joi, 28 Feb 2019 Economie | EuROfonduri
Statul începe să transmită, pe e-mail, solicitări de clarificare a unor chestiuni găsite în dosare patronilor care au aplicat pentru fondurile nerambursabile de maximum 200.000 de lei din programul Start-Up Nation 2018-2019.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version