EUROFONDURI
Fonduri
Foto: Pixabay

Fonduri de câte 54.000 Euro pentru firme: S-a anunțat când se deschide programul Comerț 2018

de CZ HotNews.ro
Statul a anunțat joi data de la care firmele mici și mijlocii (IMM) din România se vor putea înscrie în programul Comerț 2018, prin care vor putea obține, în anumite condiții, fonduri nerambursabile de până la 250.000 de lei (54.000 de euro) fiecare, de la bugetul de stat.Fonduri
Foto: Pixabay

Programul Microindustrializare 2018: Au început înscrierile pentru fondurile nerambursabile de aproape 100.000 Euro fiecare, pentru făbricuțe private

de CZ HotNews.ro
Luni, 13 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii care au mici fabrici în România pot depune, de luni, ora 10.00, cererile ede finanțare și planurile de afaceri pentru a putea obține fondurile nerambursabile de la bugetul de stat de 450.000 de lei (aproape 100.000 de euro) fiecare, pentru investiții, în programul Microindustrializare 2018.
Crowdfunding in Romania
Foto: StartupCafe.ro

​VIDEO Crowdfunding în România: Cum se procedează cu taxele în cazul antreprenorilor care strâng bani pe net

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 10 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii care strâng bani pe internet, prin campanii de crowdfunding în Româna, trebuie să trateze susținerea financiară pe care o obțin în campanie ca pe o vânzare cu plata în avans, nu ca pe o donație, din punctul de vedere al taxării, atrage atenția Adina Crețu,  project manager al platformei românești Startarium Crowdfunding.
Fonduri
Foto: StartupCafe.ro

Start-Up Nation 2018 va primi credite de angajament să pornească full, dar plățile sunt lăsate pentru anul electoral 2019

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 7 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Programul Start-Up Nation, ediția a doua, urmează să se deschidă în anul 2018, probabil în toamnă, cu posibilitatea de finanțare a 10.000 de mici afaceri cu până la 200.000 de lei fiecare, potrivit proiectului primei rectificări bugetare a anului, dar plățile vor fi lăsate pentru mai târziu, anul electoral 2019 urmînd să fie vârful.
IoT in ferme
Foto: Comisia Europeana

Ai auzit de Internetul hranei? Se dau fonduri europene de 500.000 Euro fiecare pentru astfel de proiecte

de CZ HotNews.ro
Vineri, 3 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii și inovatorii români pot obține finanțări de maximum 500.000 de euro fiecare pentru proiecte IT destinate fermelor, prin programul Internet of Food and Farm 2020, susținut de Uniunea Europeană.
fonduri
Foto: Pixabay

Au început înscrierile pe 2018: Fonduri europene de până la 2,5 milioane de euro fiecare, pentru SRL-uri și alți beneficiari cu afaceri în morărit sau produse lactate. Descarcă ghidul solicitantului

de CZ HotNews.ro
Vineri, 3 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Firmele mici și mijlocii și alți beneficiari români pot obține fonduri europene de maximum 2,5 milioane de euro fiecare, pentru afaceri în procesarea produselor agricole, cum ar fi cele de morărit sau lactatele, printr-o linie de finanțare în valoare totală de 203 milioane de euro, pentru care au început înscrierile vineri.
Fonduri europene
Foto: Dreamstime.com

Fonduri nerambursabile de aproape 100.000 Euro fiecare pentru făbricuțe private. S-a anunțat când încep înscrierile

de CZ HotNews.ro
Vineri, 3 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Statul a anunțat când începe sesiunea de depunere a planurilor de afaceri pentru a putea obține fondurile nerambursabile de la buget de maximum 450.000 de lei fiecare (aproape 100.000 de euro), destinate micilor fabrici private din România, în programul Microindustrializare 2018.
alocare SUN2018
Foto: StartupCafe.ro

Start-Up Nation 2018: Se decide buget de angajament pentru 10.000 de firme, dar nu și pentru plăți

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 2 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Guvernul va suplimenta creditele de angajament cu 1,3 miliarde de lei pentru Start-Up Nation 2018, pentru a permite semnarea de contracte de finanțare pentru 10.000 de firme în ediția a doua a programului de finanțare nerambursabilă, potrivit schiței primei rectificări bugetare a anului, care nu prevede însă și bani pentru plăți în programul pe 2018.
fonduri
Foto: Pixabay

S-a anunțat când se cer ajutoarele de stat pentru firmele care fac investiții de min. 3 milioane Euro în România

de CZ HotNews.ro
Joi, 2 Aug 2018 Economie | EuROfonduri
Guvernul a anunțat, joi, când începe sesiunea de depunere a cererilor de finanțare prin care firmele private care fac investiții de minimum 3 milioane de euro pe proiect pot obține ajutoare de stat de maximum 50% din cheltuielile eligibile, în noua schemă privind investițiile cu imopact major.
Fonduri pentru fermieri
Foto: Pixabay

Fonduri europene 2018: Se cer cei 50.000 Euro pentru tineri fermieri și 15.000 Euro pentru ferme mici, de la 1 august. Descarcă ghidurile solicitantului

de CZ HotNews.ro
Luni, 30 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Tinerii fermieri vor putea obține fonduri europene de maximum 50.000 de euro fiecare, iar fermele mici câte 15.000 de euro, prin două linii de finanțare care urmează să se redeschidă pe internet, miercuri, 1 august 2018, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
Florin Jianu, CNIPMMR
Foto: StartupCafe.ro

VIDEO ​Inițiatorul Start-Up Nation: Statul va deschide din ce în ce mai greu programul, din cauza capacității administrative limitate

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 30 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Ministerul pentru Mediul de Afaceri va deschide din ce în ce mai greu programul de fonduri nerambursabile pentru mici afaceri, din cauza capacității administrative limitate, pe măsură ce se vor suprapune etape ale edițiilor mai vechi, a declarat, luni, Florin Jianu, inițiatorul schemei de finanțare pentru firme.
StartUp Nation
Foto: StartupCafe.ro

Ministrul pentru IMM-uri: StartUp Nation 2018 va începe în toamnă

de Adi Iacob HotNews.ro
Joi, 26 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Ministrul pentru mediu de afaceri, comerț și antreprenoriat, Radu Oprea, a declarat că nu există riscul ca programul StartUp Nation 2018 să nu înceapă în acest an și că este posibil ca acest lucru să se întâmple în toamnă, însă nu a precizat o dată exactă.
EUandME
Foto: Comisia Europeana

[P] Mai puțin de jumătate dintre români își cunosc drepturile de cetățeni europeni

de Smile Media
Luni, 16 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Programele Uniunii Europene sunt o resursă pentru tinerii români, care sunt acum informați cu privire la drepturile și beneficiile pe care le pot obține, printr-o inițiativă amplă a instituției. Campania #EUandME se adresează cu precădere tinerilor și se derulează în cele 28 de state membre, pe o perioadă de 18 luni.
Fonduri Europene
Foto: Pixabay

Ajutoarele de stat pentru firmele private: 2 exemple de investiții. Descarcă Ghidul propus al solicitantului

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 11 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Ministerul Finanțelor a publicat un proiect de Ghid al solicitantului pentru firmele private care vor să facă investiții de minimum 3 milioane de euro în România, cu ajutoare de stat de 10%-50% din costurile eligibile, cu exemple.
Fermieri
Foto: Pixabay

Viorica Dăncilă i-a spus comisarului european pentru agricultură că se opune plafonării plăților directe pentru marii fermieri

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 10 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Premierul Viorica Dăncilă i-a spus, marți, la Bruxelles, comisarului european pentru agricultură, Phil Hogan, că România se opune propunerii Comisiei Europene de a plafona plățile directe în agricultură, măsură ce i-ar dezavantaja pe marii fermieri și ar favoriza micile ferme.
Bani
Foto: Dreamstime.com

Fonduri pentru firme 2018: Max. 450.000 RON de la stat pentru făbricuțe, în programul Microindustrializare. S-a publicat schema de minimis în Monitroul Oficial

de CZ HotNews.ro
Vineri, 6 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Mici afaceri private vor putea obține și în în acest an fonduri nerambursabile de la stat de maximum 450.000 de lei fiecare, pentru investiții în făbricuțe, potrivit schemei de minimis pentru programul Microindustrializare 2018, publicate vineri în Monitorul Oficial.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Câte firme și-au primit banii, la un an de la demararea programului

de CZ HotNews.ro
Vineri, 6 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Mai puțin de un sfert dintre cele 8.444 de firme câștigătoare în programul Start-Up Nation 2017 și-au primit fondurile nerambusrabile până acum, la un an de la înscrierea în linia de finanțare.
Premiile UE pentru frme eco
Foto: Comisia Europeana

Două firme din Ungaria, în finala unei competiții europene de inovație ecologică

de CZ HotNews.ro
Marţi, 3 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană a anunțat marți lista scurtă a celor 22 de firme care se vor întrece în finala Premiilor Europene pentru Business pentru Mediu (European Business Awards for the Environment), printre acestea numărându-se și două afaceri de la vecinii noștri unguri.
Premii pentru femei de afaceri
Foto: Pixabay

Se fac înscrieri: Premii de 50.000 de dolari pentru startup-uri fondate de femei

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 29 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Startup-urile românești care au printre fondatori cel puțin o femeie pot să câștige premii de 50.000 de dolari, cash, la un concurs de idei de afaceri europene, la care au început înscrierile pe internet.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation 2018 va începe imediat ce va permite capacitatea administrativă a ministerului și a băncilor (ministru)

de CZ HotNews.ro
Vineri, 29 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Programul Start-Up Nation 2018, prin care statul ar urma să ofere câte 200.000 de lei, fonduri nerambursabile, unor mici firme private, va începe atunci când va permite capacitatea administrativă a Ministerului pentru Mediul de Afaceri și a băncilor partenere, a declarat, pentru Agerpres, ministrul Radu Oprea, care nu a avansat o dată certă pentru deschiderea sesiunii de cerere a finanțărilor.

ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version