EUROFONDURI
Marius Ghenea
Foto: StartupCafe

Curs gratuit de finanțare, cu Marius Ghenea

de CZ HotNews.ro
Marţi, 15 Oct 2019 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii din România pot participa la un curs gratuit pentru finanțarea startup-urilor, susținut de omul de afaceri Marius Ghenea și de experta Krisztina Toth, pe 29 octombrie, la București.StartUp Nation
Foto: Hotnews

Ministru pentru IMM-uri, despre StartUp Nation 2017: Toate fondurile europene sunt decontate

de Adi Iacob HotNews.ro
Luni, 14 Oct 2019 Economie | EuROfonduri
Ministrul pentru IMM-uri, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că fondurile din StartUp Nation - ediţia 2017 sunt decontate, plăţile sunt finalizate, iar fondurile europene sunt 100% absorbite.
StartUp Nation
Foto: Hotnews

Noul Start-Up Nation: Restricții la vânzarea „proiectelor câștigătoare”, începând cu ediția a treia

de CZ HotNews.ro
Joi, 10 Oct 2019 Economie | EuROfonduri
Statul va lua o măsură de combatere a vânzării „proiectelor câștigătoare” începând cu ediția a treia a programului Start-Up Nation, conform unei propuneri agreate de reprezentanții Ministerului pentru Mediul de Afaceri cu consultanții de finanțări și alte părți interesate.
Index 2019
Foto: Hotnews
Corespondență de la Bruxelles

Aproape jumătate dintre români nu au auzit de niciun proiect european care să ajute zona lor

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 7 Oct 2019 Economie | EuROfonduri
Aproape jumătate dintre români nu au auzit de niciun proiect finanțat din fonduri europene care să ajute zona în care trăiesc ei, potrivit unui sondaj Eurbarometru prezentat luni de Comisia Europeană.
StartUp Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Un important om de afaceri român critică programul guvernamental de 420 milioane Euro din bugetul de stat

de CZ HotNews.ro
Luni, 30 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Antreprenorul Dragoș Anastasiu, care are afaceri de cel puțin 150 de miloane de euro pe an, a criticat, luni, la București, într-o discuție cu reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, programul Start-Up Nation, pentru care Guvernul alocă din bugetul de stat 2 miliarde de lei (peste 420 de milioane de euro), într-o ediție.
Bani - lei
Foto: INS

Statul ar putea desființa ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comerț 2019

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 30 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Ministerul pentru Mediul de Afaceri a analizat posibilitatea de a renunța la ediția 2019 a programului Comerț, prin care firmele mici și mijlocii puteau primi fonduri nerambursabile de maximum 250.000 de lei fiecare (52.000 euro), dar nu a fost luată o decizie finală, a declarat, luni, un oficial al instituției.
Fonduri-Depositphoto
Foto: Depositphotos

Noi fonduri pentru firme 2019: Câte 500.000-1,2 milioane euro în IT și alte domenii. Au început înscrierile online

de CZ HotNews.ro
Joi, 26 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Firmele mici și mijlocii (IMM) din România, companiile mari și universitățile se pot înscrie, în perioada aceasta, pentru a obține fonduri nerambursabile de câte 500.000 - 1,2 milioane de euro din partea statului norvegian, pentru proiecte de cercetare în tehnologia informației (IT) și alte domenii.
Nantes
Foto: Pixabay

Oraș din Franța desemnat Capitala europeană a inovării 2019. Ce a făcut

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 25 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Orașul Nantes, situat în nord-vestul Franței, a fost desemnat miercuri, de Uniunea Europeană, Capitala europeană a inovării 2019 și va primi 1 milion de euro. Printre acțiunile orașului francez se numără sprijinul acordat inventatorilor, creatorilor și startup-urilor.
Fratia Bacilor Ardeleni
Foto: Hotnews

„Frăția Bacilor Ardeleni”: 6 fermieri clujeni s-au înfrățit să facă brânză artizanală, pe fonduri europene

de CZ HotNews.ro
Marţi, 24 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Șase fermieri din județul Cluj anunță marți că și-au unit forțele într-o asociație creată cu fonduri europene. „Frăția Bacilor Ardeleni” vrea să colecteze lapte de la fermele membre și să facă brânzeturi la o fabrică din comuna Mociu. În „balada” noastră, Baciul Ardelean este Moldovan și paște vacile...
Taraba Virtuala si FoodKit
Foto: StartupCafe.ro

Aplicația Taraba Virtuală, care ajută fermierii să vândă legume proaspete, premiată cu 10.000 Euro

de CZ HotNews.ro
Luni, 23 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Două startup-uri românești care folosesc internetul în domeniul alimentației publice, Taraba Virtuală și FoodKit, au obținut fonduri nerambursabile de 10.000 de euro, respectiv, 5.000 de euro, la un concurs susținut de Uniunea Europeană, care a avut loc recent la București.
Fonduri
Foto: Pixabay

Ajutoare de 1500 Euro pentru antreprenori români, să-și ia servicii de contabilitate sau juridice

de CZ HotNews.ro
Vineri, 20 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii și startup-urile din România și din alte țări din Europa de Sud și de Est, axate pe agricultură sau alimentație, vor putea obține ajutoare nerambursabile de maximum 1.500 de euro fiecare, pentru a-și rezolva probleme care țin de contabilitatea firmei sau de aspecte juridice.
Castelul Bran
Foto: Depositphotos

Bani de la stat pentru PFA și SRL cu afaceri hand-made, să meargă la târgul de la Bran

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Înscrieri online: microîntreprinderile, firmele mici și mijlocii (IMM), persoanele fizice autorizate (PFA) și alte tipuri de afaceri cu produse hand-made pot obține fonduri nerambursabile de la stat pentru a-și acoperi cheltuielile cu transportul și cazarea pentru a participa gratuit la Târgul Național pentru Artizanat și Mestesuguri 2019, care va avea loc la Bran.
Internet Wi-Fi cu fonduri UE
Foto: Comisia Europeana

Noi înscrieri: Internet gratis prin programul WiFi4EU

de CZ HotNews.ro
Luni, 16 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Localitățile din Uniunea Europeană, inclusiv cele din Româna, vor putea obține fonduri europene de câte 15.000 de euro fiecare pentru a crea rețele de internet wireless cu acces gratuit, în parcuri, piețe și alte spații publice, printr-un nou apel care urmează să fie lansat pe 19 septembrie, în cadrul programului WiFi4EU.
StartUp Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Noi informații despre viitorul program 2019/2020 și primele plăți pe ediția curentă 2018/2019. Ce se mai întâmplă cu programul de 2 miliarde de lei anual, de la stat

de CZ HotNews.ro
Vineri, 13 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Pentru că antreprenorii ne-au cerut informații, StartupCafe.ro l-a întrebat vineri pe ministrul pentru Mediul de Afaceri despre programul Start-Up Nation, ediția curentă, 2018-2019, și ediția viitoare, 2019-2020, despre care el spune că se va organiza.
Fonduri pentru firme
Foto: Depositphotos

Fonduri europene 2019: Startup-urile IT românești pot lua noi investiții de maximum 100.000 Euro fiecare, la Techcelerator

de CZ HotNews.ro
Joi, 12 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Startup-urile IT românești pot obține noi investiții de maximum 100.000 de euro fiecare, în Techcelerator, un accelerator de afaceri finanțat din fonduri europene care a anunțat, joi, o nouă sesiune de înscrieri.
Tagro
Foto: IRUM

IRUM, fabrica de tractoare românești de la Reghin, a obținut investiții de 2 milioane euro de la stat

de Adi Iacob HotNews.ro
Miercuri, 11 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Fabrica IRUM din Reghin, care a lansat primul tractor agricol conceput și realizat în România, a primit o finanțare de 9,8 milioane de lei (aproximativ 2 milioane de euro), acordată în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor majore.
Bani
Foto: Dreamstime

Guvernul deschide în preajma alegerilor prezidențiale programele prin care oferă din buget ajutoare nerambursabile de până la 100.000 Euro fiecare

de CZ HotNews.ro
Joi, 5 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din România vor putea obține noi fonduri nerambursabile de aproape 100.000 de euro prin programul Microindustrializare 2019 sau circa 50.000 de euro prin programul Comerț-Servicii 2019, un oficial al statului anunțând joi perioada aproximativă în care se vor deschide aplicațiile online pentru cele două programe de finanțare nerambursabilă de la stat. În plus, din 2020 se va lansa și un alt program de finanțare - Scale-Up pentru accelerarea firmelor care au ceva experiență.
StartUp Nation
Foto: Hotnews

Minister: Nou Start-Up Nation, când se vor face înscrieri pentru fondurile nerambursabile de la stat, ediția a treia

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 5 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Doi oficiali ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au declarat, joi, la București, că statul va demara o a treia ediție a programului Start-Up Nation, prin care firmele noi pot obține fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare.
Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

Veste proastă pentru antreprenorii din București: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de câte 50.000 Euro

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 4 Sept 2019 Economie | EuROfonduri
Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranți din Capitală ar fi putut să obțină fonduri nerambusrabile de câte 50.000 de euro, este blocat, pentru că Primăria București și Consiliul General nu au buget alocat pentru această schemă de finanțare locală.
Dolari
Foto: Depositphotos

​TOP Fonduri care finanțează startup-urile din Europa după „părinți, prieteni și proști”

de CZ HotNews.ro
Vineri, 30 Aug 2019 Economie | EuROfonduri
Cel mai „darnic” fond de investiții de capital de risc a finanțat cu 347 de milioane de dolari startup-uri din Europa, în perioada 2014-2018, prin investiții de serie A. Acestea sunt rundele de finanțare care ajută startup-urile în fazele de dezvoltare de început, când se așează pe piețe, încep construcția brandului și angajează oameni. Investiția de serie A atrage primii investitori mari, după așa-numiții PPP - părinți, prieteni, proști- și după angel investors.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version