IMOBILIAR
A.Nunțu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Tu vii cu dezinfectantul, noi îți arătăm casa

de A.Nunțu Smile Media
Luni, 23 Mar 2020 Economie | Imobiliar
Au cobit atâta, în ultimul an, că vine criza, vine criza, și când a venit de adevăratelea i-a luat prin surprindere. Pentru că spre deosebire de aia din 2008, la care ne raportăm toți pentru că avem memorie scurtă, asta de acum e ceva ce nu aștepta nimeni. Una e să pierzi bani și alta e să-ți pierzi, Doamne ferește, viața.
Mercurialul de la Anunțul
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Chirii și case mai scumpe, locuri de muncă mai multe

de Smile Media
Marţi, 3 Mar 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Februarie 2020. 113.745 anunțuri diverse au fost publicate pe www.anuntul.ro în februarie 2020, în creștere cu 8.000 de anunțuri față de luna trecută. Cea mai mare creștere a înregistrat-o domeniul locurilor de muncă, matrimonialele au înregistrat o scădere ușoară. În același timp, au fost 8.368 de anunțuri noi de vânzări de case și terenuri la imobiliare
Angajatii din constructii sunt cei mai mari beneficiari ai cresterilor salariale
Foto: sxc.hu

Diriginți de șantier: Nu mai avem cu cine lucra. Construcțiile au „explodat” în România după creșterea salariului minim pe sector

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 24 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Firmele de construcții din România duc lipsă de forță de muncă, nu doar calificată, dar și necalificată, iar lucrătorii din Asia sunt o soluție doar pentru companiile mari - se plâng diriginții de șantier care s-au reunit în Colegiul Tehnic al Diriginților de Șantier, potrivit unui comunicat remis, luni, StartupCafe.ro. Între timp, sectorul construcțiilor a crescut mult în România, în 2019, anul în care Guvernul a impus firmelor de construcții salariu minim brut 3000 de lei, cu o serie de reduceri de taxe, conform Eurostat.
Warner Estate
Foto: Captura YouTube

​​Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumpărat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa netă. O perspectivă invidioasă

de A. Th. C. HotNews.ro
Joi, 13 Feb 2020 Economie | Imobiliar
The Wall Street Journal informează că Jeff Bezos a achiziționat proprietatea de la David Geffen, un alt om inimaginabil de bogat, cu 165 de milioane de dolari. (Este Warner Estate, care se întinde pe 3,65 hectare în Beverly Hills). Este o sumă uriașă de bani pentru orice – poate în afară de un 747 - și în special pentru o locuință. Dar 165 de milioane reprezintă doar o optime de procent din averea lui Bezos de 131,9 miliarde de dolari.
NOD Makerspace
Foto: Facebook

Spațiile bucureștene NOD Makerspace, investiții de la 3 business angels francezi

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 12 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Trei investitori francezi tip business angels au acordat o investiție firmei românești NOD Makerspace SRL, care administrează în București 2 spații de co-working cu ateliere de creație și săli de conferințe folosite de antreprenori și artiști.
Anunturi de Bucuresti
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: 8.000 de euro o „garsonieră” în Ferentari, 1,2 milioane de euro „penthouse” la Televiziune

de Smile Media
Marţi, 4 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, măritat în București în Ianuarie 2020. Pe Anunțul.ro în ianuarie 2020 au fost publicate 105.541 de anunțuri diverse, 12.138 de anunțuri noi imobiliare, 7.418 de anunțuri auto-moto-velo, 6.150 de anunțuri de locuri de muncă, 2.369 de anunțuri de prestări servicii și 281 anunțuri matrimoniale. Referitor la imobiliare, în București, de exemplu, prețul mediu pentru o garsioneră este de 42.612 euro, pentru 2 camere - 64.641 euro, iar pentru 3 camere - 89.481 euro.
WeWork
Foto: Hotnews

Un manager imobiliar, chemat să ridice WeWork din ruină

de CZ HotNews.ro
Luni, 3 Feb 2020 Economie | Imobiliar
Un manager american de origine indiană, cu experiență în afacerile cu imobiliare, a fost numit director general (CEO) al WeWork, cândva un model pentru business-ul cu spații de co-working destinate startup-urilor, care și-a înființat anul trecut un SRL și în România.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Criza imobiliară: Vinzi acum, cumperi la toamnă. Sau viceversa?

de A.Nunțu Smile Media
Marţi, 28 Ian 2020 Economie | Imobiliar
Vă povesteam anul trecut pe vremea asta de vecina mea, rămasă „pe stoc” cu un apartament cumpărat în 2007, înainte de criză, și care mă tot întreba dacă să vândă sau nu. Mi-a zis zilele trecute că a văzut la noi pe Anunțul Telefonic că apartamentul ei de două camere din Titan se apropie de suma cu care l-a luat acum 12 ani, mai exact a sărit binișor de 62.000 de euro. Nu știe dacă să se bucure sau nu, pentru că a mai trăit perioada asta: credea că o să-și dubleze valoarea, dar a venit criza și i-a mușcat din preț. Între timp și-a scos ceva bani pe el, din închiriere, deși a avut ghinion la un moment dat cu niște chiriași care i l-au devastat și a trebuit să bage în renovare, cât a scos pe chirie într-un an. Acum e speriată că iar vine criza și iar îi scade valoarea.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro​

Ce am căutat și ce am găsit în 2019

de A. Nunțu Smile Media
Vineri, 27 Dec 2019 Economie | Imobiliar
A fost un an început cu sabia crizei imobiliare deasupra capului, și finalizat, iată, fără criză, dar cu destule apartamente pe stoc. Am avut criză în schimb pe piața muncii, unde deja e tot mai greu să găsești chelneri, constructori sau vânzători de supermarket. Unii s-au căsătorit, alții au căutat un avocat pentru divorț, reușind să găsească ambele variante tot în Anunțul Telefonic. Una peste alta, însă, a fost un an liniștit, în ciuda vânzolelilor politice. Poate și datorită segmentului bine dezvoltat al masajului de relaxare, una dintre categoriile cu cele mai multe accesări de pe site-ul nostru.
Kodit
Foto: StartupCafe.ro

​VIDEO Agentul imobiliar al viitorului vrea să vină în București: Nu au motive să se teamă cei care activează acum în imobiliare

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Viitorul agențiilor imobiliare a început deja: o platformă online folosește inteligența artificială pentru a cumpăra și vinde apartamente în Europa și plănuiește să vină și în București. Trebuie să se teamă agenții imobiliari români, care de zeci de ani trăiesc din comisioane de la cumpărătorii și vânzătorii de locuințe? Șeful platformei Kodit.io dă asigurări că nu sunt motive de teamă, într-un interviu video acordat recent StartupCafe.ro, la Helsinki.
palatul BCR
Foto: Stirile ProTV

BCR a vândut sediul istoric din Piața Universității către un fond de investiții, pentru aproape 28 mil. euro (profit.ro)

de Red HotNews.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Banca Comercială Română a vândut clădirea istorică din Piața Universității, Palatul Oscar Maugsch, către un fond de investiții imobiliare specializată în active hoteliere și clădiri de birouri. Suma tranzacției depășește cu aproape 40% valoarea de evaluare, care a fost de 20 de milioane de euro, potrivit surselor Profit.ro, ceea ce duce prețul total la aproape 28 milioane de euro.
Impact Hub
Foto: Hotnews

Spațiile de lucru pentru startup-uri Impact Hub București obțin o investiție de 2 milioane Euro

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Impact Hub Bucharest, care operează o serie de spații de coworking, birouri de echipe, evenimente și programe de accelerare pentru antreprenori și startup-uri, a obținut o investiție de 2 milioane de dolari de la o companie românească de leasing și închirieri auto.
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Airbnb investește 55 milioane dolari într-un startup care reamenajează locuințe și le închiriază

de CZ HotNews.ro
Marţi, 10 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Platforma online Airbnb, prin care particularii își scot locuințele la închiriere în regim hotelier, investește, alături de alți finanțatori, 55 de milioane de dolari într-un startup care preia locuințe de la proprietari, le reamenajează și le închiriază pe termen lung.
Craiovita Paradise Craiova
Foto: Craiovita Paradise

[P] Craioviţa Paradise Craiova, dezvoltare urbanistică fără precedent

de Smile Media
Luni, 2 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Craiovița Paradise, cel mai amplu proiect imobiliar din Craiova, va schimba, în curând, faţa oraşului. Managerul Adrian Mititelu detaliază, într-un interviu, cele mai importante investiţii care se vor realiza aici în următorii ani, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare. Arhitectura avută în vedere pentru acest proiect este corelată la noua viziune mondială privind energia verde. Craioviţa Paradise va fi o oază de verdeață care va ridica nivelul de trai al craiovenilor. Amplasamentul investiției este unul senzațional, aflat de-a lungul bulevardului principal Calea Severinului, care traversează orașul, și în imediata apropiere a celui mai mare cartier al orașului, Craiovița Nouă
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Chiriașii care ne vor plăti pensiile

de A. Nunțu Smile Media
Miercuri, 27 Nov 2019 Economie | Imobiliar
„Dați-mi și mie cea mai ieftină garsonieră pe care o aveți!” îmi cere pe un ton firesc un bărbat în jur de 60 de ani, ca și când s-ar aștepta să scot din ziarul Anunțul Telefonic pe care i-l întind cheile de la garsoniera visurilor sale. Ca să-i intru în joc îl întreb cât e dispus să dea și-mi răspunde la fel de tranșant: „30.000 de euro cash, dar pot să mai fac rost de 30 dacă găsesc ceva bun la două camere”.
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Relații intime cu statul

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 30 Oct 2019 Economie | Imobiliar
O concepție de afaceri mai veche decât „bulele” ideologice în care ne învârtim azi ne-a făcut să adoptăm, în urmă cu 30 de ani, acest principiu sănătos: ca să vinzi/cumperi/închiriezi/angajezi trebuie să te adresezi tuturor, indiferent de simpatiile politice. Prin urmare, în mica publicitate, cea mai sinceră formă de presă din lume, n-are ce căuta patima politică.
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Taraba imobiliară de toamnă: hai să vă dau ieftin apartamentele astea, ca să mă apuc de alte blocuri care mă așteaptă!

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 25 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Prețuri sub 900 de euro/mp în Bragadiru, maxim 1000-1200 de euro în sectorul 3 sau reduceri de 5000 de euro la apartamente de lux de la Răzoare găsiți în suplimentul imobiliar de luna asta din Anunțul Telefonic. În fiecare an, ziarul Anunțul Telefonic adună într-un supliment special ofertele imobiliare ale toamnei, ca să-i fie ușor bucureșteanului să compare prețuri și zone înainte de a bate cu piciorul ansamblurile rezidențiale. Anul ăsta vom avea chiar trei astfel de suplimente, câte unul în fiecare lună de toamnă, așa încât să aibă timp de decizie și aceia care așteaptă să treacă alegerile ca să se hotărască să investească într-o locuință.
Imobiliarium Universitate 2019
Foto: Captura YouTube

​[P] VIDEO Interviuri de la Imobiliarium Universitate. Peste 20.000 de unități locative în 70 de ansambluri rezidențiale. Dezvoltatorii au dat detalii despre prețuri, planuri și infrastructură

de Smile Media
Sâmbătă, 21 Sept 2019 Economie | Imobiliar
HotNews.ro a transmis live de la Târgul Imobiliarium, ce se desfășoară în perioada 21-22 septembrie la Universitate, o serie de interviuri cu dezvoltatori. S-a discutat despre prețuri, infrastructură, tendințe, noile ansambluri ce urmează a fi dezvoltate plus alte subiecte de interes pentru o persoană care se află în căutarea unei locuințe.
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Airbnb: Proprietarii de locuințe publicate pe platformă au făcut 80 de miliarde de dolari

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Proprietarii care au închiriat locuințe în regim hotelier pe platforma online Airbnb au câștigat peste 80 de miliarde de dolari, susține startup-ul american, care a anunțat joi că vrea să se listeze la bursă în 2020.
Imobiliarium Universitate 2019
Foto: Imobiliarium

[P] VIDEO Maraton de interviuri: Cele mai noi proiecte imobiliare, cu toate detaliile de la dezvoltatori. HotNews.ro a transmis live de la Imobiliarium Universitate

de Smile Media
Joi, 19 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanți, însumează, la prima ediție a târgului organizată în Piața Universității, peste 20.000 de unități locative, respectiv un număr de circa 70 de ansambluri rezidențiale din București și împrejurimi. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, se vor lansa în premieră șase noi ansambluri imobiliare.
  • Intră în articol pentru a vedea maratonul de interviuri

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by