IMOBILIAR
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Taraba imobiliară de toamnă: hai să vă dau ieftin apartamentele astea, ca să mă apuc de alte blocuri care mă așteaptă!

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 25 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Prețuri sub 900 de euro/mp în Bragadiru, maxim 1000-1200 de euro în sectorul 3 sau reduceri de 5000 de euro la apartamente de lux de la Răzoare găsiți în suplimentul imobiliar de luna asta din Anunțul Telefonic. În fiecare an, ziarul Anunțul Telefonic adună într-un supliment special ofertele imobiliare ale toamnei, ca să-i fie ușor bucureșteanului să compare prețuri și zone înainte de a bate cu piciorul ansamblurile rezidențiale. Anul ăsta vom avea chiar trei astfel de suplimente, câte unul în fiecare lună de toamnă, așa încât să aibă timp de decizie și aceia care așteaptă să treacă alegerile ca să se hotărască să investească într-o locuință.
Imobiliarium Universitate 2019
Foto: Captura YouTube

​[P] VIDEO Interviuri de la Imobiliarium Universitate. Peste 20.000 de unități locative în 70 de ansambluri rezidențiale. Dezvoltatorii au dat detalii despre prețuri, planuri și infrastructură

de Smile Media
Sâmbătă, 21 Sept 2019 Economie | Imobiliar
HotNews.ro a transmis live de la Târgul Imobiliarium, ce se desfășoară în perioada 21-22 septembrie la Universitate, o serie de interviuri cu dezvoltatori. S-a discutat despre prețuri, infrastructură, tendințe, noile ansambluri ce urmează a fi dezvoltate plus alte subiecte de interes pentru o persoană care se află în căutarea unei locuințe.
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Airbnb: Proprietarii de locuințe publicate pe platformă au făcut 80 de miliarde de dolari

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Proprietarii care au închiriat locuințe în regim hotelier pe platforma online Airbnb au câștigat peste 80 de miliarde de dolari, susține startup-ul american, care a anunțat joi că vrea să se listeze la bursă în 2020.
Imobiliarium Universitate 2019
Foto: Imobiliarium

[P] VIDEO Maraton de interviuri: Cele mai noi proiecte imobiliare, cu toate detaliile de la dezvoltatori. HotNews.ro a transmis live de la Imobiliarium Universitate

de Smile Media
Joi, 19 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanți, însumează, la prima ediție a târgului organizată în Piața Universității, peste 20.000 de unități locative, respectiv un număr de circa 70 de ansambluri rezidențiale din București și împrejurimi. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, se vor lansa în premieră șase noi ansambluri imobiliare.
  • Intră în articol pentru a vedea maratonul de interviuri
A.Nunțu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Chelneri în Italia. De ce nu vor să se întoarcă în România

de A.Nunțu Smile Media
Marţi, 27 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Am atins o coardă sensibilă cu articolul din iunie, în care mai mulți oameni din industria ospitalității din București se plângeau că românii nu mai vor la munca de jos, că nu găsesc chelneri, ospătari, bucătari, și se îngrozeau că vine iar vara când le fug la mare și ăia puțini pe care-i au. Unii mi-au scris, pe bună dreptate, că nu e corect să dau doar versiunea patronală, că au și chelnerii sentimentele lor rănite în relația asta, că nu degeaba or fi plecat așa mulți prin țările în care bacșișul e mai gras.
Casca Dedeman
Foto: Hotnews

3 noi depozite destinate închirierii, care vor fi realizate de Dedeman, primesc undă verde de la Concurență

de CZ HotNews.ro
Luni, 12 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Lanțul românesc de hipermarketuri Dedeman, controlat de antreprenorii Adrian și Dragoş Pavăl, va construi, împreună cu un asociat, 3 depozite logistice destinate închirierii, pentru care au primit luni aprobarea Consiliului Concurenței.
Casuta in spatele curtii
Foto: Facebook

​FOTO Idee de afacere: Căsuțe în curțile unor proprietari, închiriate către terți

de CZ HotNews.ro
Vineri, 9 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Un startup american a venit cu o idee de afacere care ar putea rezolva problema lipsei de spații locative: se duce la proprietari de locuințe, le construiește în curte căsuțe, le închiriază către terți și apoi împarte chiria cu proprietarul.
Casa solara Over4
Foto: Hotnews

FOTO O echipă de români a obținut locul 3 mondial la o competiție de case solare

de Adi Iacob HotNews.ro
Marţi, 30 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Echipa Over4 din România a obținut medalia de bronz la competiția internațională Solar Decathlon, denumită și ”Olimpiada Caselor Solare” ce a avut loc în Ungaria. Pe lângă locul 3 la nivel mondial, echipa Over4 a ieșit vice-campioană la probele de Comunicare, Inovație și Bilanț Energetic. Printre echipele finaliste se numără Franța, Olanda, Belgia, Spania, Ungaria, Algeria și Thailanda.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

El, atletic și pasional, Ea, open minded și cu suflet bun - se caută la matrimoniale, pe viață sau pentru un sejur la Sovata

de Smile Media
Joi, 25 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Vara se înmulțesc anunțurile matrimoniale pe www.anuntul.ro, pentru că... orice om îi este teamă de un concediu singuratic, vorba unui clasic în viață. Ba, cine-i gospodar începe să-și caute pereche încă de cu primăvară. Noi la Anunțul Telefonic avem și niște mușterii fideli, care în ciuda insistențelor tot nu-și găsesc jumătatea, dar nici nu renunță, așa că periodic apar prin redacție sau intră pe site și mai trag câte un loz...
WeWork
Foto: Facebook

Fondatorul unui hub co-working a scos 700 de milioane de dolari din firmă, înainte de listarea pe bursă

de CZ HotNews.ro
Vineri, 19 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Unul dintre fondatorii WeWork, o mare companie americană care deține spații de co-working, folosite de antreprenorii cu firme mici să-și împartă costurile cu birourile, a scos peste 700 de milioane de dolari din firmă înainte de listarea acesteia pe bursă, scrie Wall Street Journal.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Un ospătar bun poate să facă mai mulți bani decât un avocat mediu. De ce nu avem, totuși, mai mulți ospătari?

de A. Nunțu Smile Media
Joi, 27 Iun 2019 Economie | Imobiliar
Am stat zilele trecute la o masă cu mai mulți oameni care se ocupă cu recrutarea de personal în industria ospitalității. N-o să vă povestesc despre stângăciile chelneriței care ne-a servit, ci despre cum mi le-au explicat oamenii ăștia care fac angajări în branșă, care se plâng că le e tot mai greu să găsească și să păstreze oamenii buni. Pentru că da, printre valorile alea care ne-au plecat în lume se numără și cei mai buni și descurcăreți chelneri, peste care ajungi să dai în concedii prin toate colțurile lumii.

Fondatorii platformei online
Foto: Hotnews

„Tinder” românesc pentru proprietari de apartamente și chiriași

de CZ HotNews.ro
Marţi, 18 Iun 2019 Economie | Imobiliar
O platformă online românească de anunțuri pentru închirierea locuințelor, deschisă anul trecut de o româncă și un norvegian, introduce un sistem de potrivire a chiriașilor cu proprietarii, pe baza unor criterii amănunțite, pentru ca ambele părți să facă alegeri mai bune.
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Piscina pe bloc, în Militari, și alte trucuri de agățat clienții la un târg imobiliar

de A.Nunțu Smile Media
Marţi, 4 Iun 2019 Economie | Imobiliar
Un stand cu o măsuță pe care tronează un castron cu cireșe de mai îmi atrage atenția la un târg de imobiliare. Mă apropii curios și o întreb pe doamna din spatele cireșelor ce preț au casele vândute de ea, de vreme ce-și permite să-și întâmpine clientela cu cireșe. Râde și-mi spune că e agent imobiliar. Îmi dă o carte de vizită, totuși, nu o cireașă. Probabil cu cireașa se sărbătorește numai semnarea contractului și virarea unui aconto. În ultima lună am avut cel puțin trei târguri imobiliare în București, organizate pe sectoare, un concept dezvoltat de puțină vreme, pe ideea că oamenii preferă niște zone anume unde-și caută casă, și e mai bine să le oferi mai puține variante, dar mai țintite, decât să-i lași să bântuie printr-o ofertă vastă și să nu găsească nimic.
Casa Geza Teleki
Foto: artmark.ro

Castelul „Geza Teleki” din Maramureș, scos la vânzare. Preţul de pornire este de 275.000 de euro

de G.S. HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Mai 2019 Economie | Imobiliar
Castelul „Geza Teleki” din Maramureș, folosit ca reședință de vară de către nobilul Géza Teleki și fiul său, Pál Teleki, este scos la vânzare prin Artmark, transmite Mediafax. Preţul de pornire este de 275.000 de euro, iar valoarea estimată ajunge la 400.000 - 500.000 de euro.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

România care nu crede în online - o zi în redacția singurului ziar de anunțuri din București

de A. Nunțu Smile Media
Luni, 22 Apr 2019 Economie | Imobiliar
Unul dintre cele mai vizitate sedii ale Anunțul Telefonic este cel din Colentina, colț cu Ziduri Moși, în coasta Pieței Obor. Dintotdeauna aici am avut o clientelă numeroasă și colorată. De vârste, ocupații și chiar nații diverse, oamenii care vin aici să dea anunțuri în ziar sunt uniți de un crez comun: acela că ziarul e mijlocitorul perfect pentru nevoia lor de biznis.
Airbnb -cea mai populară casă
Foto: Airbnb

​FOTO: Cea mai populară casă de închiriat pe Airbnb e cât un dormitor „comunist” de la noi

de CZ HotNews.ro
Vineri, 29 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Cea mai populară proprietate listată pe site-ul de închirieri pe termen scurt Airbnb este o cabană de doar 9,2 mp, cam cât un dormitor dintr-un apartament obișnuit în blocurile „comuniste” din București.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Limba română și succesul în afaceri

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 27 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Când ne-am renovat apartamentul aveam nevoie de diverși meseriași în instalații sau zugrăveli și cum la noi acasă doamna Nunțu e cea care alege, ca în orice familie tradițională, i-am lăsat ei această sarcină pe cap. S-a apucat să caute, cum altfel dacă nu în ziarul Anunțul Telefonic, unde primele 5-6 pagini sunt întotdeauna cu oferte de Prestări servicii, a treia mare categorie, ca pondere, după imobiliare și locuri de muncă. Nu a trecut mult până când mi-a reproșat unele scăpări de corectură gramaticală din anunțuri.
Champs-Elysees, Paris
Foto: Pixabay.com

Prețurile proprietăților din Paris ajung la un nivel record

de A.Z. HotNews.ro
Miercuri, 6 Mar 2019 Economie | Imobiliar
Prețurile la proprietăți în Paris au atins niveluri record la sfârșitul anului 2018. Vestea proastă pentru oricine speră să găsească un teren în Paris este că această escaladare a prețurilor va continua în acest an, informează The Local.
Parcului20
Foto: Parcului20

[P] ​Parcului20, singurul proiect rezidențial smart-home din România. Cum arată apartamentele "inteligente"?

de Smile Media
Joi, 28 Feb 2019 Economie | Imobiliar
Lucrările la ansamblul Parcului20, dezvoltat de Cordia România, încep în luna februarie 2019. Încă din etapa de construcție, apartamentele din proiect, dintre care peste jumătate se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%, sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generație. Situat la doar șase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, proiectul rezidențial oferă și alte facilități deosebite viitorilor săi locatari. Care sunt acestea?
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Stat european serios, căutăm muncitori cu sau fără experiență. Rugăm seriozitate

de A. Nunțu Smile Media
Marţi, 26 Feb 2019 Economie | Imobiliar
O radiografie a pieței de muncă bucureștene, la zece ani de la aderarea la UE. Ce se oferă și ce se cere de la cei rămași în țară, în ziarul oamenilor muncii, Anunțul Telefonic/anuntul.ro. Ca mulți bucureșteni, în pauza de masă sau în drum spre casă mă abat și eu printre rafturile de la Mega, pentru de-ale gurii. La casă mă întâmpină, la câteva luni odată, altă față zâmbitoare. Cu semn de începător în piept, cu stângăcia și lentoarea speriată a oricărui novice, ucenicul de azi devine angajatul lunii, apoi avansează șef de magazin sau dispare într-un univers misterios al angajaților model care la un moment dat s-au plictisit sau au găsit ceva care să-i merite mai mult.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version