IMOBILIAR
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro​

Ce am căutat și ce am găsit în 2019

de A. Nunțu Smile Media
Vineri, 27 Dec 2019 Economie | Imobiliar
A fost un an început cu sabia crizei imobiliare deasupra capului, și finalizat, iată, fără criză, dar cu destule apartamente pe stoc. Am avut criză în schimb pe piața muncii, unde deja e tot mai greu să găsești chelneri, constructori sau vânzători de supermarket. Unii s-au căsătorit, alții au căutat un avocat pentru divorț, reușind să găsească ambele variante tot în Anunțul Telefonic. Una peste alta, însă, a fost un an liniștit, în ciuda vânzolelilor politice. Poate și datorită segmentului bine dezvoltat al masajului de relaxare, una dintre categoriile cu cele mai multe accesări de pe site-ul nostru.
Kodit
Foto: StartupCafe.ro

​VIDEO Agentul imobiliar al viitorului vrea să vină în București: Nu au motive să se teamă cei care activează acum în imobiliare

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Viitorul agențiilor imobiliare a început deja: o platformă online folosește inteligența artificială pentru a cumpăra și vinde apartamente în Europa și plănuiește să vină și în București. Trebuie să se teamă agenții imobiliari români, care de zeci de ani trăiesc din comisioane de la cumpărătorii și vânzătorii de locuințe? Șeful platformei Kodit.io dă asigurări că nu sunt motive de teamă, într-un interviu video acordat recent StartupCafe.ro, la Helsinki.
palatul BCR
Foto: Stirile ProTV

BCR a vândut sediul istoric din Piața Universității către un fond de investiții, pentru aproape 28 mil. euro (profit.ro)

de Red HotNews.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Banca Comercială Română a vândut clădirea istorică din Piața Universității, Palatul Oscar Maugsch, către un fond de investiții imobiliare specializată în active hoteliere și clădiri de birouri. Suma tranzacției depășește cu aproape 40% valoarea de evaluare, care a fost de 20 de milioane de euro, potrivit surselor Profit.ro, ceea ce duce prețul total la aproape 28 milioane de euro.
Impact Hub
Foto: Hotnews

Spațiile de lucru pentru startup-uri Impact Hub București obțin o investiție de 2 milioane Euro

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 18 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Impact Hub Bucharest, care operează o serie de spații de coworking, birouri de echipe, evenimente și programe de accelerare pentru antreprenori și startup-uri, a obținut o investiție de 2 milioane de dolari de la o companie românească de leasing și închirieri auto.
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Airbnb investește 55 milioane dolari într-un startup care reamenajează locuințe și le închiriază

de CZ HotNews.ro
Marţi, 10 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Platforma online Airbnb, prin care particularii își scot locuințele la închiriere în regim hotelier, investește, alături de alți finanțatori, 55 de milioane de dolari într-un startup care preia locuințe de la proprietari, le reamenajează și le închiriază pe termen lung.
Craiovita Paradise Craiova
Foto: Craiovita Paradise

[P] Craioviţa Paradise Craiova, dezvoltare urbanistică fără precedent

de Smile Media
Luni, 2 Dec 2019 Economie | Imobiliar
Craiovița Paradise, cel mai amplu proiect imobiliar din Craiova, va schimba, în curând, faţa oraşului. Managerul Adrian Mititelu detaliază, într-un interviu, cele mai importante investiţii care se vor realiza aici în următorii ani, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare. Arhitectura avută în vedere pentru acest proiect este corelată la noua viziune mondială privind energia verde. Craioviţa Paradise va fi o oază de verdeață care va ridica nivelul de trai al craiovenilor. Amplasamentul investiției este unul senzațional, aflat de-a lungul bulevardului principal Calea Severinului, care traversează orașul, și în imediata apropiere a celui mai mare cartier al orașului, Craiovița Nouă
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Chiriașii care ne vor plăti pensiile

de A. Nunțu Smile Media
Miercuri, 27 Nov 2019 Economie | Imobiliar
„Dați-mi și mie cea mai ieftină garsonieră pe care o aveți!” îmi cere pe un ton firesc un bărbat în jur de 60 de ani, ca și când s-ar aștepta să scot din ziarul Anunțul Telefonic pe care i-l întind cheile de la garsoniera visurilor sale. Ca să-i intru în joc îl întreb cât e dispus să dea și-mi răspunde la fel de tranșant: „30.000 de euro cash, dar pot să mai fac rost de 30 dacă găsesc ceva bun la două camere”.
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Relații intime cu statul

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 30 Oct 2019 Economie | Imobiliar
O concepție de afaceri mai veche decât „bulele” ideologice în care ne învârtim azi ne-a făcut să adoptăm, în urmă cu 30 de ani, acest principiu sănătos: ca să vinzi/cumperi/închiriezi/angajezi trebuie să te adresezi tuturor, indiferent de simpatiile politice. Prin urmare, în mica publicitate, cea mai sinceră formă de presă din lume, n-are ce căuta patima politică.
A.Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Taraba imobiliară de toamnă: hai să vă dau ieftin apartamentele astea, ca să mă apuc de alte blocuri care mă așteaptă!

de A.Nunțu Smile Media
Miercuri, 25 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Prețuri sub 900 de euro/mp în Bragadiru, maxim 1000-1200 de euro în sectorul 3 sau reduceri de 5000 de euro la apartamente de lux de la Răzoare găsiți în suplimentul imobiliar de luna asta din Anunțul Telefonic. În fiecare an, ziarul Anunțul Telefonic adună într-un supliment special ofertele imobiliare ale toamnei, ca să-i fie ușor bucureșteanului să compare prețuri și zone înainte de a bate cu piciorul ansamblurile rezidențiale. Anul ăsta vom avea chiar trei astfel de suplimente, câte unul în fiecare lună de toamnă, așa încât să aibă timp de decizie și aceia care așteaptă să treacă alegerile ca să se hotărască să investească într-o locuință.
Imobiliarium Universitate 2019
Foto: Captura YouTube

​[P] VIDEO Interviuri de la Imobiliarium Universitate. Peste 20.000 de unități locative în 70 de ansambluri rezidențiale. Dezvoltatorii au dat detalii despre prețuri, planuri și infrastructură

de Smile Media
Sâmbătă, 21 Sept 2019 Economie | Imobiliar
HotNews.ro a transmis live de la Târgul Imobiliarium, ce se desfășoară în perioada 21-22 septembrie la Universitate, o serie de interviuri cu dezvoltatori. S-a discutat despre prețuri, infrastructură, tendințe, noile ansambluri ce urmează a fi dezvoltate plus alte subiecte de interes pentru o persoană care se află în căutarea unei locuințe.
AirBnb
Foto: StartupCafe.ro

Airbnb: Proprietarii de locuințe publicate pe platformă au făcut 80 de miliarde de dolari

de CZ HotNews.ro
Joi, 19 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Proprietarii care au închiriat locuințe în regim hotelier pe platforma online Airbnb au câștigat peste 80 de miliarde de dolari, susține startup-ul american, care a anunțat joi că vrea să se listeze la bursă în 2020.
Imobiliarium Universitate 2019
Foto: Imobiliarium

[P] VIDEO Maraton de interviuri: Cele mai noi proiecte imobiliare, cu toate detaliile de la dezvoltatori. HotNews.ro a transmis live de la Imobiliarium Universitate

de Smile Media
Joi, 19 Sept 2019 Economie | Imobiliar
Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanți, însumează, la prima ediție a târgului organizată în Piața Universității, peste 20.000 de unități locative, respectiv un număr de circa 70 de ansambluri rezidențiale din București și împrejurimi. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, se vor lansa în premieră șase noi ansambluri imobiliare.
  • Intră în articol pentru a vedea maratonul de interviuri
A.Nunțu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Chelneri în Italia. De ce nu vor să se întoarcă în România

de A.Nunțu Smile Media
Marţi, 27 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Am atins o coardă sensibilă cu articolul din iunie, în care mai mulți oameni din industria ospitalității din București se plângeau că românii nu mai vor la munca de jos, că nu găsesc chelneri, ospătari, bucătari, și se îngrozeau că vine iar vara când le fug la mare și ăia puțini pe care-i au. Unii mi-au scris, pe bună dreptate, că nu e corect să dau doar versiunea patronală, că au și chelnerii sentimentele lor rănite în relația asta, că nu degeaba or fi plecat așa mulți prin țările în care bacșișul e mai gras.
Casca Dedeman
Foto: Hotnews

3 noi depozite destinate închirierii, care vor fi realizate de Dedeman, primesc undă verde de la Concurență

de CZ HotNews.ro
Luni, 12 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Lanțul românesc de hipermarketuri Dedeman, controlat de antreprenorii Adrian și Dragoş Pavăl, va construi, împreună cu un asociat, 3 depozite logistice destinate închirierii, pentru care au primit luni aprobarea Consiliului Concurenței.
Casuta in spatele curtii
Foto: Facebook

​FOTO Idee de afacere: Căsuțe în curțile unor proprietari, închiriate către terți

de CZ HotNews.ro
Vineri, 9 Aug 2019 Economie | Imobiliar
Un startup american a venit cu o idee de afacere care ar putea rezolva problema lipsei de spații locative: se duce la proprietari de locuințe, le construiește în curte căsuțe, le închiriază către terți și apoi împarte chiria cu proprietarul.
Casa solara Over4
Foto: Hotnews

FOTO O echipă de români a obținut locul 3 mondial la o competiție de case solare

de Adi Iacob HotNews.ro
Marţi, 30 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Echipa Over4 din România a obținut medalia de bronz la competiția internațională Solar Decathlon, denumită și ”Olimpiada Caselor Solare” ce a avut loc în Ungaria. Pe lângă locul 3 la nivel mondial, echipa Over4 a ieșit vice-campioană la probele de Comunicare, Inovație și Bilanț Energetic. Printre echipele finaliste se numără Franța, Olanda, Belgia, Spania, Ungaria, Algeria și Thailanda.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

El, atletic și pasional, Ea, open minded și cu suflet bun - se caută la matrimoniale, pe viață sau pentru un sejur la Sovata

de Smile Media
Joi, 25 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Vara se înmulțesc anunțurile matrimoniale pe www.anuntul.ro, pentru că... orice om îi este teamă de un concediu singuratic, vorba unui clasic în viață. Ba, cine-i gospodar începe să-și caute pereche încă de cu primăvară. Noi la Anunțul Telefonic avem și niște mușterii fideli, care în ciuda insistențelor tot nu-și găsesc jumătatea, dar nici nu renunță, așa că periodic apar prin redacție sau intră pe site și mai trag câte un loz...
WeWork
Foto: Facebook

Fondatorul unui hub co-working a scos 700 de milioane de dolari din firmă, înainte de listarea pe bursă

de CZ HotNews.ro
Vineri, 19 Iul 2019 Economie | Imobiliar
Unul dintre fondatorii WeWork, o mare companie americană care deține spații de co-working, folosite de antreprenorii cu firme mici să-și împartă costurile cu birourile, a scos peste 700 de milioane de dolari din firmă înainte de listarea acesteia pe bursă, scrie Wall Street Journal.
A. Nuntu
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Un ospătar bun poate să facă mai mulți bani decât un avocat mediu. De ce nu avem, totuși, mai mulți ospătari?

de A. Nunțu Smile Media
Joi, 27 Iun 2019 Economie | Imobiliar
Am stat zilele trecute la o masă cu mai mulți oameni care se ocupă cu recrutarea de personal în industria ospitalității. N-o să vă povestesc despre stângăciile chelneriței care ne-a servit, ci despre cum mi le-au explicat oamenii ăștia care fac angajări în branșă, care se plâng că le e tot mai greu să găsească și să păstreze oamenii buni. Pentru că da, printre valorile alea care ne-au plecat în lume se numără și cei mai buni și descurcăreți chelneri, peste care ajungi să dai în concedii prin toate colțurile lumii.

Fondatorii platformei online
Foto: Hotnews

„Tinder” românesc pentru proprietari de apartamente și chiriași

de CZ HotNews.ro
Marţi, 18 Iun 2019 Economie | Imobiliar
O platformă online românească de anunțuri pentru închirierea locuințelor, deschisă anul trecut de o româncă și un norvegian, introduce un sistem de potrivire a chiriașilor cu proprietarii, pe baza unor criterii amănunțite, pentru ca ambele părți să facă alegeri mai bune.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by