FCSB - Rapid va fi capul de afiș al etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României. Partida a generat un interes uriaș în rândul suporterilor echipei gazdă, iar asistența ar putea fi una pe măsură.

Suporteri ai FCSB-uluiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Fanii FCSB ar fi cumpărat 39.000 de bilete pentru duelul cu Rapid de pe Arena Națională

Arena Națională va găzdui sâmbătă cel mai important meci al etapei cu numărul 5 din play-off.

Liderul FCSB primește vizita unui Rapid aflat într-o perioadă dificilă, giuleștenii având patru înfrângeri consecutive în play-off. Aceștia l-au demis și pe Cristiano Bergodi, iar Bogdan Lobonț va ocupa postul de principal, cel puțin până la sfârșitul acestui sezon.

În cazul unui succes, FCSB s-ar putea desprinde la 19 puncte de marea rivală, iar fanii grupării roș-albastre au cumpărat până în prezent aproximativ 39.000 de bilete, anunță Fanatik.

În momentul de față, pe platforma de pe care suporterii vicecampioanei își pot achiziționa bilete, mai există locuri disponibile doar la anumite sectoare de la Tribuna 1 și la Peluza nord (Inel 3).

În cazul în care roș-albaștrii vor învinge, iar feroviarii și oltenii se vor încurca, titlul va ajunge la echipa lui Gigi Becali după o pauză de 9 ani.

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 44 puncte

2. CFR Cluj – 31 p

3. Universitatea Craiova – 31 p

4. Farul – 29 p

5. Rapid – 28 p

6. Sepsi – 27 p