Departe de forma care a făcut-o celebră, Emma Răducanu a părăsit turneul „WTA 1000” de la Madrid în runda inaugurală, învinsă cu scorul de 6-2, 6-2 de argentiniana Maria Lourdes Carle (82 WTA).

Emma RaducanuFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> WTA Madrid: Fostă ocupantă a locului doi mondial, eliminată în runda inaugurală

Emma Răducanu, eliminată de Maria Lourdes Carle la WTA Madrid

Revenită pe teren la începutul acestui an, după o pauză de nouă luni, Emma Răducanu (221 WTA) nu reușește să revină în vârful ierarhiei.

Beneficiară de wild card, fosta câștigătoare de la US Open a dezamăgit în partida cu Maria Lourdes Carle.

Cu un serviciu foarte slab al Emmei, jucătoarea din Argentina a făcut trei breakuri în primul set, cedând adversarei doar două gameuri.

Nici setul al doilea nu a fost mai bun pentru Răducanu care a comis aceleași greșeli, iar Carle, jucătoare venită din calificări, a obținut victoria după o oră și 26 de minute de joc.

În turul al doilea, Maria Lourdes Carle o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (19 WTA), favorita numărul 17 a turneului.

Mutua Madrid Open este un turneu din categoria WTA 1000 ce se desfășoară în perioada 22 aprilie - 5 mai. Se joacă pe zgură, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka. Turneul este dotat cu premii totale în valoare de €7,877,020.

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Ana Bogdan, eliminată în primul tur la WTA Madrid – Două reveniri spectaculoase și minge de meci ratată

>> WTA Madrid: Irina Begu, calificare cu emoții în turul al doilea

>> Jaqueline Cristian, calificare pe tabloul principal la WTA Madrid

>> Adversara Soranei Cîrstea la WTA Madrid