​​O echipă de avocați specializați în fuziuni și achiziții a D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat acționarii companiei Thagora Technology din Iași, specializată în soluții de automatizare pentru fabricarea tapițeriei și interioarelor auto din piele, în vânzarea către grupul american Lear Corporation, lider mondial în domeniul tehnologiei auto.

​D&B David și Baias a asistat acționarii Thagora Technology din Iași în vânzarea către Lear CorporationFoto: PwC România

Echipa D&B David și Baias, formată din Anda Rojanschi, Partner, și Romana Petre, Avocat senior coordonator, a acordat asistență juridică vânzătorilor pe tot parcursul tranzacției.

”Tehnologia rămâne unul dintre sectoarele în care activitatea de fuziuni și achiziții este intensă, companiile fiind permanent în căutarea celor mai bune soluții pentru a genera creștere, iar afacerile românești fiind din ce în ce mai des competitive pe piața internațională. Oportunitatea de a asista cu succes această tranzacție se datorează încrederii pe care antreprenorii români o au în echipa noastră, încredere care ne onorează și pentru care le mulțumim”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias.

“Această tranzacție oferă Thagora o oportunitate unică de a menține relațiile puternice pe care le-am construit cu clienții noștri actuali din sectorul auto și din alte domenii, îmbunătățindu-ne în același timp acoperirea geografică prin intermediul prezenței globale a Lear pentru a câștiga noi clienți - producători de echipamente originale din întreaga lume", a declarat Mihai Mitrică, proprietarul Thagora.

Tranzacția s-a semnat și s-a finalizat săptămâna trecută, pe 18 mai, dată de la care antreprenorul român a ieșit din acționariatul societății.

Articol susținut de PwC România