​D&B David si Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiții american Broadhurst în vânzarea Vel Pitar, cel mai mare producător de panificație din România, către grupul mexican Bimbo.

Sorin DavidFoto: PwC România

Sorin David a oferit servicii de asistență în procesul de negociere și semnare a tranzacției și în unele aspecte legate de încheierea procesului de vânzare.

”Le mulțumesc reprezentanților Broadhurst pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a-i asista într-o tranzacție foarte importantă atât pentru fondul american de investiții, cât și pentru piața românească. Vânzarea Vel Pitar marchează intrarea unui jucător puternic pe piața locală, dar și trecerea într-o nouă etapă de dezvoltare a societății, după ce a fost preluată de unul dintre cele mai mari grupuri de panificație de la nivel mondial”, a declarat Sorin David.

Grupul Vel Pitar a fost deținut și dezvoltat de fondul de investiţii american Broadhurst în ultimii 20 de ani, având zece fabrici la nivel național, care livrează zilnic produse de panificație în peste 7.000 de magazine.

Despre D&B David şi Baias

D&B David şi Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David şi Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 9 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Articol susținut de PwC România