O echipă de specialiști în tranzacții ai PwC România a acordat asistență fondului de investiții Mitiska REIM, specializat în piața imobiliară, în tranzacția prin care a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România către LCP Group.

Cornelia Bumbăcea, Andreea Mitiriță, Andreea Bistriceanu, Cristina Fuioagă, Laura Paraschiv, Diana Văduva, Emilia Necula, Andreea Puiu, Georgiana Ghiță, Vasile Popa, Lavinia Sandu, Romina Alecu, Emran Regep, Lăcrămioara Tighilici și Claudiu BorșFoto: PwC România

În cadrul acestei tranzacții, echipa PwC a acordat servicii de vendor due diligence financiar și fiscal.

”După o perioadă cu puține tranzacții în sectorul de real estate comparativ cu perioadele precedente, ne bucurăm că am asistat una dintre cele mai importante tranzacții din anul 2023 din acest sector. Mulțumim clientului nostru pentru încrederea acordată pentru a-i asista în acest proces”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener M&A, PwC România.

”După ce a construit 25 de parcuri pentru retaileri importanți prezenți în România, Mitiska REIM face exitul de pe piața românească, lăsând loc unui alt investitor imobiliar important. Ne bucurăm că am fost parte din această tranzacție și felicit toți colegii pentru această reușită”, a arătat Andreea Mitiriță, Partener Taxe PwC România.

Echipa PwC România a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener, Andreea Mitiriță, Partener, Andreea Bistriceanu, Director, Cristina Fuioagă, Director, Laura Paraschiv, Senior Manager, Diana Văduva, Senior Manager, Emilia Necula, Senior Manager, Andreea Puiu, Manager, Georgiana Ghiță, Manager, Vasile Popa, Senior Associate, Lavinia Sandu, Senior Associate, Romina Alecu, Senior Associate, Emran Regep, Senior Associate, Lăcrămioara Tighilici, Senior Associate, și Claudiu Borș, Associate.

Despre PwC România

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 151 de țări cu mai mult de 364.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul consultanței pentru afaceri, auditului și consultanței fiscale. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Articol susținut de PwC România