PwC România își consolidează echipa de tehnologie SAP prin numirea în poziția de director a lui Voicu Stoiciu, un expert în organizații de inginerie digitală. Absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, cu peste două decenii de experiență semnificativă, Voicu Stoiciu aduce în cadrul echipei o combinație de spirit antreprenorial, perspectivă globală de leadership și expertiză de consultanță.

Voicu StoiciuFoto: PwC România

"Cu palmaresul său extins de proiecte livrate cu succes și o înțelegere profundă a transformării digitale, a proceselor de afaceri și a tehnologiei, Voicu reprezintă o recrutare valoroasă pentru echipa noastră de SAP. Anticipăm un impact pozitiv semnificativ asupra relațiilor noastre cu clienții, consolidând legăturile cu partenerii noștri atât interni, cât și externi", a declarat Radu Badiceanu, Partener si lider al diviziei SAP Technology PwC România.

"Am fost întotdeauna atras de medii multiculturale și care le oferă oamenilor oportunitatea de a acționa la nivel global. Cred în puterea echipelor distribuite geografic care lucrează fără probleme în modele de livrare globale create pentru a satisface așteptările clienților, cât și ale organizațiilor care livrează. Una dintre zonele de atenție constantă în cariera mea a fost arhitectura organizațiilor, fiind mereu preocupat să imaginez structuri, fluxuri, principii de funcționare și cum pot ele lucra împreună pentru a crea un mecanism bine sincronizat", spune Voicu Stoiciu despre decizia sa de a se alătura echipei PwC România.

Această recrutare strategică este încă un pas în implementarea viziunii PwC România de extindere a amprentei diviziei SAP Technology. Atragerea de noi talente și obținerea de noi angajamente, atât la nivel local, cât și internațional sunt esențiale pentru îndeplinirea acestei viziuni.

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 151 de țări cu mai mult de 364.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul consultanței pentru afaceri, auditului și consultanței fiscale. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Articol susținut de PwC România