Actualizat acum

[P] Zentiva N.V. initiaza oferta publica de cumparare a actiunilor Zentiva S.A. (fosta Sicomed S.A. - Fabrica de Medicamente)

de     Smile Media
Joi, 22 februarie 2018, 10:08 Economie | Companii


Oferta publica de cumparare
Foto: Zentiva
Bucuresti, 15 februarie 2018 - Zentiva N.V. initiaza, in perioada 20.02.2018 - 05.04.2018, o oferta publica de cumparare in vederea achizitionarii tuturor actiunilor societatii Zentiva S.A. (fosta S.C. Sicomed S.A. - Fabrica de Medicamente) aflate in circulatie si care nu sunt detinute de aceasta si de persoanele cu care actioneaza in mod concertat. Este vorba de un numar de 76.377.607 actiuni, reprezentand 18,32% din capitalul social al societatii.

Intermediarul ofertei publice de cumparare este BRD - Groupe Societe Generale S.A.

Pretul de cumparare (pretul oferit) pentru fiecare actiune Zentiva S.A. este de 3,5 lei/actiune.


Persoanele care sunt interesate sa afle mai multe informatii pot suna la call center-ul dedicat Ofertei Publice, 021.302.61.55 sau la numerele de telefon 021.301.41.52, 021.301.68.73, 021.301.49.81, 021.301.41.55. Documentul si anuntul de oferta, precum si decizia ASF sunt disponibile pe paginile web ale organizatiilor Zentiva S.A. (www.zentiva.ro), Bursa de Valori Bucuresti (www.bvb.ro) si BRD - Groupe Societe Generale S.A. (www.brd.ro).

Documentul de oferta a fost aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin decizia nr. 224 din 14.02.2018.

Detalii despre oferta publica
Ofertant - Zentiva N.V., parte a grupului Sanofi;
Emitent - Zentiva S.A.;
Intermediarul ofertei - BRD - Groupe Societe Generale S.A.

De unde se poate obtine extrasul de cont?

 • Sediul BRD din bd. Ion Mihalache, nr. 1-7, Bucuresti;
 • Sucursala BRD Unirii, bd. Mircea Voda nr. 2, Bucuresti;
 • Unul dintre intermediarii autorizati de ASF. Lista completa, pe orase, poate fi accesata la http://www.bvb.ro/Intermediaries/ListOfIntermediaries/GeneralIndex
 • Depozitarul Central S.A. - Bucuresti, B-dul Carol I, nr. 34-36, etaj 3, sector 2, nr. telefon 021.408.58.00

Unde se poate subscrie (solicita vanzarea actiunilor)?

Program de lucru cu publicul: in perioada de derulare a ofertei, in zilele lucratoare, intre orele 09.00 si 17.00, cu exceptia datei de inchidere a ofertei, cand programul va fi intre orele 09.00 si 13.00.

Inainte de a subscrie, citeste documentul de oferta pe site-urile Zentiva S.A., BRD - Groupe Societe Generale S.A. si Bursa de Valori Bucuresti.

Viza de aprobare aplicata pe documentul de oferta nu are valoare de garantie si nici nu reprezinta o alta forma de apreciere a ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzactiile de incheiat prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifica numai regularitatea documentului de oferta in privinta exigentelor legii si ale normelor adoptate in aplicarea acesteia. Aceasta oferta se adreseaza numai actionarilor Zentiva S.A., in conformitate cu reglementarile in vigoare. Aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin decizia nr 224. din data 14.02.201
8.

Despre Zentiva, o companie Sanofi
Zentiva este parte a Grupului Sanofi incepand cu luna martie 2009.
Portofoliul de produse al companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.
   
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


1574 vizualizari

 • +2 (2 voturi)    
  Sper (Joi, 22 februarie 2018, 13:24)

  /./ [utilizator]

  ca romanii sunt destepti si nu isi vand actiunile la o sociatetate care a oferit in fiecare an dividende sa le zicem acceptabile.O societate de medicamente tot timpul o sa faca profit pentru ca tot timpul exista bolnavi.Le pretul actual daca societatea ar distribui intreg profitul de anul trecut ar iesi undeva un randament de aprox 6% ceea ce nu este rau deloc in conditiile in care actiunile au crescut de cand s-a decis oferta de preluare cu 50%.Actiunile in companii cum este Zentiva si lista poate continua sunt actiuni care merita sa le pastrezi pentru mult mult timp .


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by