COMPANII Miercuri, 26 Octombrie 2022, 08:53 Noi reguli pentru patronii de restaurante: Ce spun antreprenorii și președintele ANPC despre meniul care va conține ingredientele și aditivii folosiți în preparate Denisa Crăciun • HotNews.ro Din 20 decembrie, restaurantele vor trebui să afișeze lista de ingrediente și aditivii folosiți în preparate, potrivit unui ordin al președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu. Noile reguli de la ANPC pentru restauranteFoto: © Syda Productions | Dreamstime.comCitește mai departe și comentează pe StartupCafe.ro...
FOTO / VIDEO Accidentul feroviar din Galați: Acul ceasului vitezometrului locomotivei a rămas blocat la 75 kilometri la oră / Filmul accidentului
fanatik.ro: Salariile din birourile parlamentare s-au mărit de până la trei ori în doar șase ani. Creștere peste media salariului net pe țară
Libanul s-a trezit dimineață cu două fusuri orare în loc de unul. Cum s-a ajuns în această situație de haos
Am discutat despre fericire cu români din Finlanda, unde trăiesc „cei mai fericiți oameni din lume”: „Fără o poziție bună într-o companie, nu poți...