Chromosome Dynamics (simbol bursier CHRD), companie de agri-tech listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, pregătește lansarea în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) a celui mai amplu proiect – Homeland, la finalul lunii august 2023. Rețeaua de socializare și responsabilizare socială urmărește promovarea valorilor reale, a culturii și a unui stil de viață echilibrat și vizează un impact pozitiv notabil asupra utilizatorilor privind accesul la conținut de calitate.

Chromosome Dynamics SA pregătește lansarea rețelei de socializare Homeland în versiune betaFoto: Chromosome Dynamics

”Homeland va fi prima rețea de socializare și responsabilizare socială, dedicată atât susținătorilor conservării și protejării mediului natural, cât și utilizatorilor care doresc să aibă o experiență plăcută și productivă în mediul de socializare online. Pornind de la această premisă, ne dorim ca Homeland să reprezinte un spațiu virtual pozitiv și sigur pentru toți utilizatorii, prin care aceștia să beneficieze de toate funcționalitățile de bază prezente în rețelele clasice de socializare, de conținut adaptat propriilor interese, fără ”junk content” și să se bucure de oportunitățile de monetizare pe care platforma le pune la dispoziție”, menționează Ionel Mugurel Gabriel, fondator și CEO al Chromosome Dynamics.

Versiunea Homeland 1.0 va oferi șansa utilizatorilor de a obține informații cu privire la conturile care le-au accesat profilul prin abonarea la versiunea Homeland Pro, dar și oportunitatea de a-și asigura urmăritorii de veridicitatea contului prin dobândirea badge-ului de Cont Verificat, contra cost.

Rețeaua de socializare Homeland vine în sprijinul creatorilor de conținut prin modulul de comunități plătite, considerate grupuri deschise tuturor utilizatorilor, cu posibilitatea accesării de conținut selecționat printr-un abonament lunar.

”Comunitățile create în cadrul Homeland sunt grupuri formate de creatorii de conținut către restul utilizatorilor cu interese comune din cadrul platformei. Versiunea Beta, de testare, oferă posibilitatea utilizatorului de a crea sau de a se alătura unei comunități gratuite, urmând ca, în versiunea Homeland 1.0, să implementăm conceptul de ”comunități plătite”, în care creatorii de conținut vor putea monetiza conținutul premium publicat. Desigur, scopul nostru fost să formăm prin Homeland acest spațiu virtual sigur, fără constrângeri, care să pună la dispoziție pe lângă instrumentele de tip chat, postări media și articole într-un feed principal, doar conținut de interes pentru utilizator, în timp ce îi oferim creatorilor de conținut noi oportunități de dezvoltare și monetizare”, adaugă Mugurel Ionel.

Puteți afla mai multe despre rețeaua de socializare Homeland aici.

Articol susținut de Chromosome Dynamics