De un an încoace cuvântul Publyo ™ este pe buzele tuturor specialiștilor în marketing și proprietarilor de agenții digitale. Dar ce este Publyo ™ și cum te ajută el să devii mai bun în acest domeniu de activitate?

Cum să economisești timp și bani cu Publyo™ PRO și Publyo™ Marketplace ca specialist în marketing? Foto: Publyo

Publyo ™ înseamnă acum două lucruri. De când Publyo ™ Marketplace a intrat în faza Open Beta și este deschis publicului larg, când vorbim de Publyo ™ ne referim la oricare din următoarele două lucruri: Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace.

Publyo ™ PRO și avantajele sale pentru specialiștii în marketing

Avem în primul Publyo ™ PRO, un sistem complex lansat anul trecut, care permite posesorilor de agenții digitale și de PR să optimizeze la maxim timpul dedicat implementării campaniilor digitale.

Publyo ™ PRO se poate folosi pe bază de abonament și este intuitiv, iar dacă profiți de toate avantajele lui este practic ca și cum ți s-ar oferi o agenție digitală la cheie, în mod gratuit.

Publyo ™ PRO are trei funcții esențiale pentru specialiștii în marketing și anume: funcția de planificare a advertorialelor online, funcția de monitorizare și funcția de raportare.

Cu toate aceste funcții, o persoană care dorește să creeze o campanie de marketing complet funcțională nu are nevoie de mai mult de cinci minute pentru a o implementa. De asemenea, abonamentul dedicat agențiilor de marketing de la Publyo ™ PRO include și o serie de advertoriale gratuite, ce pot fi postate în publicații românești cu autoritate mare, din diferite nișe, a căror valoare depășește prețul abonamentului Publyo ™ PRO. Nu în ultimul rând, Publyo ™ PRO permite utilizatorilor săi acces la un shop intern unde găsesc prețuri preferențiale la nenumărate publicații din România.

Cu alte cuvinte, Publyo ™ PRO nu numai că ajunge să nu coste nimic, dar odată ce începi să-l folosești pentru clienții tăi te ajută să reduci radical costurile de investiție pentru fiecare campanie în parte.

Cum să economisești timp și bani cu Publyo ™ Marketplace?

Dacă nu ești încă hotărât să folosești Publyo ™ PRO ca să descoperi toate avantajele optimizării, poți încerca pentru început Publyo ™ Marketplace unde, de asemenea, găsești oferte care mai de care mai atractive la publicațiile care te interesează.

Dacă activezi de ceva timp în domeniul marketingului online, cu siguranță te-ai confruntat până acum cel puțin o dată cu frustrarea declanșată din sentimentul că undeva există o ofertă mai bună de publicare, dar pe care tu n-ai găsit-o încă.

Publyo ™ Marketplace te scutește de nevoia de a căuta în permanență parteneriate profitabile și de a compara prețuri pentru că șansele de a găsi oferte mai profitabile decât cele listate aici sunt aproape minime și oricum, per total, ieși în avantaj față de situația în care ai cumpăra advertoriale direct din piață.

Astfel, timpul și banii economisiți cu Publyo ™ Marketplace, la fel ca și în cazul lui Publyo ™ PRO, îi poți folosi în scopuri mai precise, pentru dezvoltarea directă a afacerii tale și livrarea de servicii cu o calitate superioară clienților tăi.

Ce se întâmplă dacă ignori nevoia de automatizare?

Bineînțeles că poți continua să faci lucrurile ca și până acum și să nu investești în sisteme de automatizare ca Publyo ™ PRO, dar riști ca agențiile concurente să te depășească.

Automatizarea este o nevoie firească pentru specialiștii în marketing digital care activează în prezent deoarece, fără automatizare, o bună parte din resursele companiilor lor sunt direcționate către task-uri repetitive care nu au o legătură directă cu câștigurile.

33 de agenții de marketing din România au înțeles deja cât de importantă este automatizarea și s-au alăturat familiei Publyo ™ PRO, iar numărul lor crește. În calitate de concept Publyo ™ a apărut pe piață cu doar un an în urmă și deja a schimbat radical regulile jocului pentru specialiștii în marketing cu vechime, dar și pentru jucătorii noi și ambițioși care abia de acum încolo își pun la bătaie motivația, intuiția, ambiția și talentul.

Așa că nu mai aștepta, Publyo ™ te invită să descoperi o nouă metodă de a face marketing. Mai bună. Mai ușoară. Mai profitabilă pentru tine.