​Bărbații adoră cadourile utile și practice. Așa că, să-i faci un cadou de Crăciun este o treabă ușoară, mai ales dacă îi știi pasiunile, hobby-urile sau ce activități are în viața de zi cu zi.

​4 idei de cadouri de Crăciun pentru bărbații din viața taFoto: glo

Și fie că vorbim despre iubitul tău, tatăl, fratele sau cel mai bun prieten, lucrurile sunt la fel de practice în toate situațiile. Ți-am pregătit 4 idei de cadouri de Crăciun cu care știm sigur că ai să-i bucuri pe bărbații din viața ta.

Gadgeturi cool de ultimă oră

Când vine vorba despre tehnologie, nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. Este bine știut faptul că toți bărbații sunt pasionați de gadgeturi cool. Fie că vorbim despre niște căști wireless pentru gaming, un încărcător pentru telefon auto wireless, un smartwatch sau un device glo, bărbații le vor adora din prima secundă. Device-ul glo™ Hyper X2 Precious este un device premium, ediție limitată, în 3 culori metalice perfecte pentru a adăuga o notă prețioasă fiecărui moment din viața bărbatului drag ție. Cu un astfel de cadou cu siguranță vei impresiona.

Cărțile, cadourile perfecte de pus sub brad

Pasionații de literatură se vor bucura de o carte bună. Un roman thriller sau unul polițist sunt mereu o idee bună pentru un bărbat care iubește să citească. Nu ai cum să dai greș nici cu o autobiografie celebră. Barack Obama, Nelson Mandela, Matthew Perry, Andre Agassi sunt doar câteva nume de celebrități care au decis să-și povestească viața pe hârtie. Și nu doar cei care îndrăgesc literatura pot să primească o carte cadou de Crăciun. O coffe table book cu cele mai îndrăgite modele de mașini din toate timpurile sau una cu sportivi celebrii (dacă îl știi pasionat de sport) o să impresioneze orice bărbat.

Hainele, mereu soluția salvatoare

Am spus-o și o repetăm. Bărbații iubesc cadourile practice. Așa că, niciodată nu poți da greș cu o piesă vestimentară. De la cămăși în cele mai interesante culori, până la pulovere călduroase, sacouri de seară sau șosete funny. Unde mai pui că cele mai multe shopuri online îți oferă gratuit posibilitatea să împacheteze frumos cadoul pentru Crăciun și chiar să-ți scrie un mesaj din partea Moșului \uD83D\uDE09 Nu-i așa că sună perfect?

Vin de colecție, cafea de specialitate și dulciuri

Dacă în viața ta ai un iubitor de vinuri sau cafea, tot ce ai de făcut este să te duci într-o cafenea sau să accesezi un magazin online de specialitate și să alegi un coș gata pregătit. Cele mai multe cafenele au deja în ofertele lor astfel de cadouri. Un coș cu o sticlă cu vin de colecție, o cafea cremoasă de origine și chiar un desert delicios. Și dacă îl știi iubitor de dulciuri, poți să alegi un calendar advent de la un brand specializat. Cu siguranță se va bucura zilnic de surpriza dulce. Și dacă tot vorbim despre Advent calendar, nu putem să nu amintim despre calendarul advent de pe glo.ro. O experiență specială, cu surprize și oferte zilnice, dar și o mare surpriză la final. Tot ce aveți de făcut este să intrați pe glo.ro și să interacționați cu ofertele zilnice pe care o să le găsiți în Calendarul Advent.

Și nu uitați că Sărbătorile, înainte de cadouri și mese bogate, înseamnă timp petrecut împreună cu familia și cei dragi. Înseamnă liniște și pace și mai ales recunoștință că suntem cu toții împreună.

Articol susținut de glo