Au început înscrierile pentru examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, organizat de Camera Consultanților Fiscali, în sistem online în data de 4 noiembrie 2023.

Înscrierea la examen se face în perioada 25 septembrie 2023 – 13 octombrie 2023Foto: Camera Consultanților Fiscali

La această dată, CCF înregistrează, la nivel național un număr de cca. 6000 de membri, persoane fizice și cca. 600 de societăți de consultanță fiscală.

Cu privire la profesia de consultant fiscal, în contextul permanentelor modificări ale legislației fiscale din ultimii ani, inslusiv cele care se legiferează de către Guvern și Parlament în aceste zile, devine o profesie fără de care niciun operator economic, persoană juridică sau fizică nu se va putea orienta cu ușurință prin hățișurile legislației fiscale.

Examenul de admitere în profesie se organizează și în acest an, în sistem online și poate fi susținut de către candidați de acasă sau din orice altă locație în care sunt asigurate conexiunea la internet și celelalte condiții tehnice pentru susținerea examenului care vă sunt prezentate detaliat pe site-ul Camerei.

Înscrierea la examen se face în perioada 25 septembrie 2023 – 13 octombrie 2023, pe site-ul www.ccfiscali.ro – secțiunea EXAMEN, prin crearea unui cont în aplicația de gestionare a dosarelor candidaților la examen, folosind adresa dumneavoastră personală de e-mail.

Tematica și bibliografia examenului pentru atribuirea calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2023 se poate consulta, de asemenea pe site-ul Camerei (click aici).

Toate informațiile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească fiecare candidat, precum și instrucțiunile tehnice pentru participarea la examenul online, se pot găsi cu ușurință pe site-ul Camerei Consultanților Fiscali (http://www.ccfiscali.ro/e-x-a-m-e-n).

Articol susținut de Camera Consultanților Fiscali