Cea de-a treia editie a forumului TaxEU 2009, axat pe legislatia si fiscalitatea din Romania, va avea loc in data de 26 februarie la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti. Evenimentul va oferi participantilor informatii referitoare la modificarile Codului Fiscal si a Normelor de aplicare a Codului Fiscal pentru anul 2009 dar si a altor acte normative fiscale.

Totodata, participantii vor afla care sunt masurile pe care autoritatile le pregatesc pentru 2009, care sunt solutiile oferite de noul cadru legislativ si fiscal si cum pot fi acestea implementate in practica curenta.

Cei prezenti vor beneficia si de o sesiune de studii de caz privind eficientizarea afacerilor din punct de vedere fiscal in perioada de criza economica si financiara.

La acest eveniment vor participa companii de consultanta financiara si fiscala precum PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Deloitte Romania, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala, Biris Goran, Taxhouse, Moore Stephens Riff.

Evenimentul este organizat de Evensys, ce are o experienta de doi ani in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate.