iPhone X nu se vinde pe masura asteptarilor, iar asta inseamna ca nu doar ei au de suferit, ci si eternii rivali de la Samsung, scriePlaytech.ro. Probabil ca stiai deja, dar daca ti-a scapat, Samsung este furnizorul de ecrane OLED pentru iPhone.

Apple iPhone XFoto: Apple

Compania are foarte multa experienta in ceea ce priveste procesul de fabricatie a display-urilor, astfel ca sunt singurii care s-au ridicat la standardele impuse de Apple. Din pacate pentru Samsung, acestia nu au castigurile asteptate de pe urma vanzarilor.

Conform unor informatii de la Nikkei Asian Review, Samsung a investit masiv in crearea liniilor de productii pentru ecrane, iar acum are si un stoc masiv de display-uri cu care nu prea are ce face.

Samsung spera ca alti producatori de telefoane, mai ales cei din China, vor fi interesati de noile ecrane. Asta se bazeaza pe tendinta companiilor de a urma sau de a copia telefoanele Apple, in functie de cum preferi sa pui problema.

Ar putea fi doua explicatii pentru lipsa de interes. Pe de-o parte, "bretonul" din partea de sus a ecranului a fost intampinat cu opinii contradictorii, iar alti producatori ar fi prea tematori sa mearga pe aceasta ruta. Pe de alta parte, costul panourilor OLED produse de Samsung este foarte mare, de peste 100 de dolari, asa ca acestea devin inaccesibile pentru multi.

Articolul injtegral, pePlaytech.ro.