​​Acel moment de neatenție în care îți așezi telefonul prea aproape de marginea mesei și ajunge pe podea sau cel în care difuzorul nu mai vrea să funcționeze sub nicio formă sunt, cu siguranță, unele dintre cele mai frustrante aspecte atunci când vine vorba despre gadgeturi. Ce-i de făcut în aceste situații? Îți promiți că pe viitor vei fi mai atent și vei avea mai multă grijă și cauți un service. Dai o căutare pe Google, dar nu știi pe care să îl alegi.

Huawei Customer Service Center - Băneasa Shopping CityFoto: Huawei Romania

Vestea bună este că luna aceasta s-a deschis Huawei Customer Service Center în Băneasa Shopping City, unde vei avea parte de servicii rapide și de înaltă calitate, iar până pe 7 februarie te vei bucura și de câteva beneficii suplimentare.

Printre cele mai importante beneficii se numără reducerile substanțiale la serviciile de manoperă și de înlocuire a pieselor pentru produsele ieșite din garanție. Astfel, dacă ai nevoie de o reparație pentru dispozitivul tău Huawei ieșit din garanție, vei plăti manopera cu 10% mai puțin decât costul standard. De asemenea, dacă te gândești să schimbi anumite piese, iar valabilitatea garanției a expirat, nu-ți face griji, căci vei avea parte de discounturi de până la 50% toată săptămâna.

Totodată, pentru că un grad ridicat de protecție este esențial pentru buna funcționare a telefonului tău, Huawei te așteaptă cu folii de protecție și de curățare gratuite pentru toate telefoanele din portofoliu și cu un discount de 50% pentru husele achiziționate din Huawei Experience Store, în apropierea căruia noul Huawei Customer Service este situat. Totul pentru ca tu să-ți păstrezi smartphone-ul într-o stare impecabilă.

Mai mult, compania a pregătit și o serie de cadouri surpriză pentru primii 20 de clienți care trec pragul centrului, până pe 7 februarie.

Și, pentru că în zilele noastre este destul de dificil să ne desfășurăm activitatea fără telefon, tabletă, laptop, smartwatch sau căști pentru un timp îndelungat, serviciile din cadrul noului spațiu Huawei din Băneasa Shopping City asigură o experiență de service rapidă și eficientă pentru dispozitivele menționate anterior. Timpul mediu de reparație este foarte scurt, de aproximativ o oră, suficient pentru o sesiune rapidă de cumpărături. În cazul laptopurilor, se va aloca o durată de timp mai mare, întrucât reparația prezintă un grad mai ridicat de complexitate.

Mai mult, echipa de specialiști prezentă în cadrul noului punct de service va putea prelua solicitări diverse, atât în ceea ce privește defecțiuni uzuale legate de display, microfon, semnal și totodată întrebările utilizatorilor despre dispozitivele Huawei.

Tip&Trick: Dacă ideea unei sesiuni rapide de shopping nu e pe placul tău, Huawei Experience Store, situat chiar lângă noul service, îți oferă un mediu plăcut de așteptare, cu acces gratuit la Wi-Fi, o zonă de testare a produselor Huawei și o zonă de încărcare wireless și plug-in.