Clipurile la care te uitai captivat pe rețelele sociale și fotografiile pline de detalii îți sunt mai ușor de făcut ca niciodată, câtă vreme ai toate resursele necesare direct în smartphone-ul pe care îl ai cu tine peste tot. Noile super-smartphone-uri Xiaomi 13T Pro, cât și Xiaomi 13T aduc fotografia și clipurile video la un calibru profesional.

8K, direct pe smartphoneFoto: Xiaomi

Vorbim despre două smartphone-uri de vârf, care au fost lucrate, pentru tot ce ține de camere, cu giganții de la Leica – iar când vine vorba despre fotografie și filmare, Leica nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Atât Xiaomi 13T Pro, cât și Xiaomi 13T oferă o configurație de cameră triplă cu obiective Summicron proiectate împreună cu Leica, inclusiv o cameră cu unghi larg de 50 MP cu distanță focală echivalentă de 24 mm și o lentilă asferică 7P concepută pentru a capta mai multă lumina, ce suportă fotografierea cu gamă dinamică înaltă, și un teleobiectiv de 50 MP cu distanță focală echivalentă de 50 mm.

Pentru ce este utilă și o altă cameră, cu unghi ultra-larg de 12 MP cu o distanță focală echivalentă de 15 mm? Aceatsa este ideală pentru a realiza fotografii panoramice și a surprinde peisaje uimitoare.

Seria Xiaomi 13T include, de asemenea, funcția de stiluri fotografice personalizate în modul Pro, deja consacrată pe Xiaomi 13 Ultra, ce permite utilizatorilor să ajusteze Tonul, Tonalitatea și Textura în stadiul prestabilit, păstrând mai multe detalii și culori pentru post-procesare. Presetările preferate pot fi salvate și pentru stiluri fotografice cu caracter personal.

Filmările video, la niveluri uimitoare: 8K, direct pe smartphone

Experiență de cinematograf direct în smartphone? Da, și nu vorbim doar despre redarea clipurilor, ci și despre filmarea, editarea și optimizarea acestora. Cu Xiaomi 13T Pro, visele video devin realitate. Bun venit în lumea înregistrării video LOG 4:2:0 H.265 pe 10 biți, cu un control nemaivăzut al culorilor și al detaliilor.

Pentru pasionații de imagine și calitate, Rec.709 LUT preinstalat adaugă o notă de magie profesională videoclipurilor, redându-le cu o acuratețe a culorilor și o profunzime vizuală de neegalat.

Personalizarea este întotdeauna în centrul atenției pentru dispozitivele inteligente Xiaomi, iar Xiaomi 13T Pro este, de asemenea, conceput pentru a oferi libertatea de a exprima viziunea unică. Stilul LUT preferat importat pe dispozitiv infuzează videoclipurile cu flerul unic al autorului.

8K intră în scenă. Experiența de cinematograf este, cum menționam, în prim-plan. Xiaomi 13 Pro oferă capacitatea de filmare video 8K pentru a se asigura că fiecare scenă, fiecare nuanță, fiecare detaliu al videografiei este imortalizat cu o calitate de proiecție de cinema.

Mai mult decât atât, camera cu unghi larg de 50 MP acceptă atât OIS, cât și EIS, asigurându-se că videoclipurile rămân stabile chiar și în timpul mișcării.

4K la toate distanțele focale. Camerele de pe spatele Xiaomi 13T acceptă înregistrarea video 4K la toate distanțele focale, alături de o editare rapidă și eficientă. Modul Pro al funcției Editor video din aplicația Xiaomi Gallery permite ca subtitrările și coloanele sonore suplimentare să fie editate cu ușurință ca piese separate, ideale pentru crearea de videoclipuri scurte pentru platformele de social media sau vlog.

Upgrade-uri și securitate garantată

Filmările de calitate și fotografiile uimitoare sunt, mereu, păstrate în siguranță. Nu doar la nivel de software, mereu la zi, ci și ca securitate.

Xiaomi anunță o îmbunătățire semnificativă a angajamentului de a oferi suport software excepțional. Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro vor include patru generații de upgrade al sistemului de operare Android, precum și cinci ani de actualizări de securitate.

Seria Xiaomi 13T este disponibilă la vânzare pe canalele oficiale Xiaomi din România: Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, eMAG, Flanco și pe mi-home.ro. Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T sunt disponibile în trei opțiuni de culoare: Alpine Blue, Meadow Green și Black.

Xiaomi 13T Pro este disponibil în varianta de stocare 12+512GB, la prețul recomandat de vânzare de 4299 Lei. Xiaomi 13T vine în varianta de stocare 8+256GB, prețul recomandat de vânzare de 2999 Lei.

Articol susținut de Xiaomi