Fostul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a decedat, a anunțat fiica acestuia pe pagina ei de Facebook. ”Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun”, a scris Ioana Isopescu.

HotNews.roFoto: Hotnews

În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomiala.

Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011. Locuia retras în Tulcea unde avea o pensiune.

În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator tv făcea un apel emoționant pe Facebook pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost deoarece se deplasa cu mare greutate.

”Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconștienta m-au lasat fara picioare.”, a scris Emanuel Isopescu.

„De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta”, a continuat Emanuel Isopescu.

Pe pagina de Facebook a acestuia au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe de la oameni din televiziune sau cunoscuți.

Cunoscutul jurnalist Emil Hossu-Longin a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, la aflarea veștii că mentorul său a murit. „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin.