Colonelul Cătălin Paraschiv - "dirijorul în alb" de la mitingul din 10 august 2018 - i-a reclamat la CNA pe Oreste Teodorescu și pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, invitat în emisiunea acestuia de la Realitatea Plus, susținând că în emisiunea din 10 august 2020 aceștia au făcut afirmații de natură să îi prejudicieze "imaginea şi demnitatea", scrie Pagina de Media.

Barbatul in alb din Piata VictorieiFoto: Facebook - Nck Stavre

"Acel diliman îmbrăcat în alb, marele alb cu eşarfă neagră, care dădea ordine pentru a fi călcaţi în picioare nişte oameni nevinovaţi". Afirmația a fost făcută de Oreste Teodorescu la Realitatea Plus, în 10 august 2020. Cel vizat: colonelul Cătălin Paraschiv - "dirijorul în alb" de la mitingul din 10 august 2018, atunci când Jandarmeria a reprimat manifestația.

Colonelul Cătălin Paraschiv l--a reclamat la CNA pe Oreste, dar și pe Rareș Bogdan, invitat și el în emisiune prin telefon.

Ce l-a deranjat pe Cătălin Paraschiv? Printre altele, că în emisiune s-a spus că "aş fi dat ordine să fie călcaţi oameni în picioare". În reclamația sa la CNA, Cătălin Paraschiv a susținut că i-au fost "asociate fapte ilegale sau imorale în exercitarea atribuţiilor se serviciu" și au fost făcute afirmaţii de natură să îi prejudicieze imaginea şi demnitatea.

CNA a analizat emisiunea, iar Realitatea a fost amendată cu 10.000 de lei.