Parlamentarul USR-PLUS Iulian Bulai, care este și preşedintele Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, a anunțat că marți dimineață va avea o întâlnire informală la Parlament cu președintele CNA, Monica Gubernat.

HotNews.roFoto: Hotnews

”În plină pandemie, toate instituțiile statului trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluții în a opri acest fenomen care ne afectează pe toți. Discuția de marți va fi despre comunicarea și informațiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităților și sprijinirea comunicațională a unor măsuri de sănătate publică”, a scris Bulai pe Facebook.

Anunțul vine ducă ce, sâmbătă, Bulai a acuzat că TVR 1 a avut de Revelion „un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”, el anunțând că va chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a oferi un punct de vedere asupra acestei situații.

Bulai a spus, totodată, că șefa TVR, Doina Gradea, trebuie să plece din funcție: „Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo”, a scris el.